Jesenné radosti so Schminkou, ktoré sa oplatí nájsť aj pod stromčekom

15:32

Máte radi jeseň? Ja som taký ten fanúšik 50:50. Zbožňujem farebné lístie, ktoré vietor nesie naprieč krajinou. Dlhé prechádzky prírodou alebo parkom, ideálne s chai latte v ruke. Zbieranie gaštanov, teplé huňaté svetre a podkolienky, horúci čaj, večer pri knihe a sledovanie hviezd z teplej izby pri tónoch vážnej hudby. Neznášam studené a upršané dni, ktoré vypúšťajú von démonov z duše. Chladné hmlisté rána, kedy sa moje vlasy zbláznia. Vietor, z ktorého ma bolia kolená, po operáciách sú na počasie ešte citlivejšie. Skorú tmu a ten zvláštny splín, ktorý sa proste objaví a nechce sa mu preč. Ale ako by povedal klasik, život je o tom, aby sme sa naučili tancovať v daždi a tak sa snažím vyvážiť to, čo ma hnevá tým, čo mi robí radosť. Schminka nám poslala opäť parádny balíček a splnila mi aj jeden malý kozmetický sen - konečne mám jej quattro tiene ♥ Ale to zďaleka nie je všetko, našla som tam viac :) Tak sa na to poďme pozrieť. 



Quattro paletka Minerálne očné tiene Pigeon Wings

Quattro paletka Minerálne očné tiene Pigeon Wings zloženie

Quattro paletka Minerálne očné tiene

Quattro paletka Minerálne očné tiene Pigeon Wings swatch

Quattro paletka Minerálne očné tiene Pigeon Wings

Povedzte, nie je to nádhera? ♥ Keď som ich zbadala v balíčku, tešila som sa ako malé dieťa z čokolády, je to neskutočné. Quattro paletka Minerálne očné tiene Pigeon Wings obsahuje farby holubích krídel a je namiešaná naozaj dobre. Môžete si kúpiť aj mono, duo alebo trio očné tiene, už nejaké vlastním a vždy ma prekvapí, aké fajn za dobrú cenu sú. 

V mojej paletke sú štyri žiarivé odtiene, ktoré môžete používať na mokro alebo na sucho. Na sucho sú decentnejšie, na mokro vytvoríte trochu dramatickejšie líčenie vhodné na večer alebo nejakú špeciálnu príležitosť. Na fotke sú nanesené len na sucho na ruke a je vidieť, že sú dobre pigmentované. Pokiaľ ich nanesiete na kvalitnú podkladovú bázu (ja už tiene bez bázy nepoužívam vôbec, tá proste musí byť), tiene vydržia krásne dlhé hodiny, nezlievajú sa a neotláčajú sa. Skvelé je aj to, že sa pri aplikácii neprášia, takže očný tieň bude len tam, kde ho chcete mať :)

Ako som spomenula, Quattro paletka od Schminky je môj malý splnený sen, poškuľovala som po nej už dávno, ale stále som si hovorila, že ju ešte nepotrebujem a na nákup mám čas. Ak si pozriete ponuku týchto tieňov, nájdete v nej aj nádherné fialové farbičky, hnedé zemité či tmavé v odtieni čiernej labute. Práve tieto tiene spolu so sviečkou, o ktorej vám poviem pár slov trochu nižšie, považujem za super darček pre každú ženu, ktorá sa rada maľuje. Tiene sú veľmi dobre pigmentované, pekne držia na podkladovej báze, neprášia sa a farieb je v ponuke dosť. Paletka akurát nemá zrkadielko a cestovný aplikátor, ale to sa dá v pohode prihodiť do ruksaku či kabelky. Cena je 178 Kč.

Hodvábny rúž Ingrid

Hodvábny rúž Ingrid 02

Hodvábny rúž Ingrid zloženie

Schminka Hodvábny rúž Ingrid

Schminka Hodvábny rúž Ingrid swatch

Schminka Hodvábny rúž Ingrid

Po lete zvyknú žiarivé lesky na pery nahradiť rúže. Teda, aspoň u mňa to tak je. Opálenej pokožke pristane čokoľvek a nepotrebuje veľa maľovátok, stačí mi riasenka a lesk na pery plný trblietok. S príchodom chladnejších dní však opäť vyťahujem rúže, najradšej matné, no občas siahnem aj po iných. Príjemnou zmenou je Schminka Hodvábny rúž Ingrid, ktorý som dostala v pomerne žiarivej, ale peknej ružovej. Presne toto je farba, ktorá rozjasní aj upršaný deň. 

V mojej zbierke nájdete veľa rôznych odtieňov- od nežnej ružovej po priam neónovú, krvavočervenú, decentnú červenú i úplne tmavú, nude i tmavú hnedú. Každý outfit potrebuje niečo iné a aj preto sa nebránim experimentovaniu. Odtieň Ingrid je pekná ružová, ani príliš bledá, ani príliš tmavá. Vhodná na každý deň, bez trblietok. Či si na seba hodíte džínsy a tričko alebo šaty a lodičky, Ingrid vám pomôže dotvoriť celkový dojem na výbornú.

Hodvábny rúž Ingrid je veľmi dobre pigmentovaný, už v prvom ťahu dodá perám sýtu farbu. Rúž obsahuje prírodné vosky, vďaka ktorým pery nebudú vysušené a nezaskočí ich ani veterné počasie. Nerozmazáva sa, ale vždy ho používam s priesvitnou kontúrovacou ceruzkou. Rúž nie je dlhotrvácny ako matné rúže, ktoré používam. Ak jete či pijete, otláča sa a potom je lepšie skontrolovať ho, či je presne tam, kde by mal byť. Nepovažujem to však za mínus, inak drží dobre a na perách je veľmi pekný. Pokojne by som ho brala aj v červenom odtieni :) Jeho cena je 138 Kč.

Schminka Vonná Mini sviečka  Hrušková vanilka

Schminka Vonná Mini sviečka  Hrušková vanilka popis

Schminka Vonná Mini sviečka

Schminka Vonná Mini sviečka  Hrušková vanilka

Milujem sviečky. A je mi celkom jedno, či voňajú po kvetoch, ovocí, škorici, niečom orientálnom alebo niečom sladkom. V okamihu, ako poľavia horúčavy, vyťahujem sviečky a obyčajne horia do apríla/mája. Tie od Schminky sú pecka, budem si nejaké musieť dokúpiť, lebo zima sa blíži. Schminka Vonná Mini sviečka  Hrušková vanilka, ktorá bola v balíčku, ma uchvátila svojou sladkou vôňou. Vonia ako nejaká cukrovinka, príjemne, sladko a nežne. Ideálna je na večer vo dvojici i na večer pri knihe, krásne prevonia priestor izby a výborne horí. Tieto mini sviečky môžu horieť až 18 hodín a sú v rozkošnom sklenom poháriku, ktorý potom môžete využiť ďalej. Jej cena je 58 Kč.

Myslím, že už som v nejakom staršom článku spomínala, že Schminka ma neustále milo prekvapuje niečím novým. Či ide o sviečky, mydlá, dekoratívku alebo bytový parfém (teraz používam Vnútorný pokoj, má trochu ťažšiu, ale do tohto počasia nádhernú vôňu), vždy som spokojná. 


Máte už vyskúšané niečo od Schminky? :)






















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe