Ako som spoznala legendárny balzam od Heimish

13:30

Tento rok ma po dlhej dobe opäť zaujal odličovací a čistiaci balzam. Pleť odličujem najčastejšie dvojkrokovo, olejom (prípadne oil to gel čističom) a následne čistiacim gélom alebo penou. Odličovacie balzamy mám veľmi rada, ale nejak som si zvykla na iný postup a prestala som si ich kupovať. Už dlhšie mi na Instagrame vyskakoval známy balzam od Heimish, ktorý má plno pozitívnych recenzií. Tak som si ho teda niekedy začiatkom roka kúpila. Bola som však krátko po operácii, tak čakal na poličke na svoju príležitosť. Dnes sa už blížim na dno a tak je na čase povedať vám o ňom pár slov. 


Heimish All Clean odličovací a čistiaci balzam

Heimish All Clean odličovací a čistiaci balzam zloženie

Heimish All Clean balm

odličovací a čistiaci balzam

Heimish odličovací a čistiaci balzam

Heimish All Clean odličovací a čistiaci balzam

Odličovacie balzamy, pokiaľ sadnú vašej pleti, sú super vec. Rozpúšťajú make-up a nečistoty, pleť je omnoho jemnejšia a čistejšia. Mala som rôzne, aj prírodné, aj kórejské a vždy som bola spokojná. Asi aj preto ma Heimish All Clean odličovací a čistiaci balzam po dlhej dobe tak veľmi lákal. Túto značku som doposiaľ veľmi nepoznala, ale padli mi do oka aj ďalšie kúsky, napríklad čistiace peny alebo krémy. Myslím, že keď miniem nejaké zásoby, vrhnem sa na ne. 

Balenie tohto balzamu je zaujímavé. Keď otvoríte papierovú krabičku, je v nej pekný plastový obal s obsahom 120 ml. Vrchnáčik sa dvíha dohora a na obale pevne drží, takže po kúpeľni ho naháňať určite nebudete. Priložená je malá špachtlička na vyberanie balzamu, čo veľmi oceňujem. Nepotrebujete prsty a je to o niečo hygienickejšie. Prvý dojem bol na jednotku s hviezdičkou, veľmi sa mi páčili detaily v podobe vrchnáka a špachtle. Bol teda čas vyskúšať ho.

Heimish All Clean odličovací a čistiaci balzam má peknú sladkú vôňu, vďaka ktorej sa teším na každé použitie. Konzistencia je ako pri iných balzamoch - vyzerá husto a hutne, ale je to jemný balzam, s ktorým sa dobre pracuje. Najskôr ho naneste na suchú pleť a jemne masírujte, potom ho opláchnite vodou. Zmení sa na takú mliečnu vodu. Môžete ho používať pokojne každý večer, je to ideálny pomocník s peknou vôňou.

Prečo rada kombinujem tento balzam a čistiacu penu? Pretože pleť je dokonale odlíčená, nádherne jemná, hydratovaná, žiarivá a čistá. Balzam ju zanecháva hodvábnu a sviežu. Na pleť je pre mňa skvelý, ale priznám sa, na oči som ho neskúšala a ani to neplánujem meniť. Vyhovujú mi dvojfázové odličovače, vďaka ktorým mi neslzia oči a nebolia ma a nechcem to riskovať. Mnohé dievčatá si v recenziách pochvaľujú, ako balzam odlíči oči, ale ja mám voči tomu rešpekt. Plánujem si vďaka kúpiť druhé balenie, lebo moja pleť je po ňom neskutočná. Rovnako spokojná bola aj Janka z blogu Saveonbeauty, jej článok nájdete tu :)

Plusy:
  • veľmi šikovný obal so špachtľou
  • pomaly sa míňa
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • pleť vynikajúco odličuje a čistí, ostáva hodvábne jemná, hydratovaná, žiarivá a svieža
Mínusy:
  • nenašla som (ale ako som spomenula, nepoužívam ho na oči, preto neviem, ako by reagovali)
Nájdete ho v eshope Notino


Používate odličovacie balzamy? 




 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe