Objem od korienkov, ktorý vás nesklame

16:55

O tom, že každá z nás obyčajne túži po tom, čo nemá, nemusíme veľmi diskutovať. Vždy som túžila po objemných kučerách, ale príroda mi nadelila úplne rovné a jemné vlasy, ktoré občas trčia do všetkých strán. Ako mladšia som si s nimi nevedela poradiť a tak končili v copoch alebo vrkočoch a bolo. Našťastie, tieto tragické časy sú dávno preč a dnes mám po ruke šikovných pomocníkov, ktorí mi pomôžu vykúzliť objem, zafixovať tvar a nezničiť pri tom vlasy. Skúšam rôzne objemové spreje, tužidlá i gély a niektoré z nich som si obľúbila natoľko, že sa k nim pravidelne vraciam. Najnovším prírastkom v mojej zbierke je stylingový sprej Matrix Total Results High Amplify Wonder Boost Rootlifter, ktorý ma celkom prekvapil. 



Matrix Total Results High Amplify Wonder Boost Rootlifter zloženie

Matrix Total Results High Amplify Wonder Boost Rootlifter ingrediencie

Matrix Total Results High Amplify Wonder Boost Rootlifter sprej na objem

Matrix Total Results High Amplify Wonder Boost Rootlifter objemový sprej

Značka Matrix nie je na mojom blogu žiadna novinka. Skúsila som už niekoľko kúskov a musím povedať, že patria k tým kvalitnejším. Aj preto som pri hľadaní nového hairstylingového spreja siahla práve po Matrixe. Voľba padla na sprej Matrix Total Results High Amplify Wonder Boost Rootlifter, ktorý ma zaujal výrazným obalom, priaznivou cenou a tiež recenziami, ktoré som si našla. V poslednom čase mali moje vlasy ťažké obdobie, vypadávali vo veľkom a tak som im chcela dopriať len to najlepšie. 

Objemový sprej od Matrix má výrazný tyrkysový obal, ktorý je ozdobený žltým písmom a pôsobí tak veselo, optimisticky. Medzi mojimi čiernymi lakmi na vlasy je to vítaná zmena :) Má 250 ml, čo je celkom dosť (často majú tieto spreje 200 ml, prípadne menej) a míňa sa pomaly, takže vydrží týždne. Na aplikáciu slúži šikovný rozprašovač, ktorý ale treba stále stláčať (nestačí držať). Vyhovuje mi to, lebo pri takejto aplikácii si skôr ustriehnem, koľko ho miniem a zbytočne ním neplytvám. 

Očarila ma jeho vôňa. Je o mne známe, ako si potrpím na voňavú kozmetiku (aj keď občas dobre padne aj niečo bez vône, pre zmenu) a všetku ju ovoniavam a porovnávam a hodnotím. Je to sladká, opojná a výraznejšia vôňa, ktorá krásne prevonia vlasy a voňajú aj ráno, keď si ich češem. Proste paráda. Je to klasický sprej, ale veľkou výhodou je, že nelepí vlasy. Nezaťažuje ich, ostávajú ľahké, vzdušné a nadýchané, nepolepené. Niektoré tužidlá toto nedokážu a aj preto mám omnoho radšej spreje. 

Nastriekať ho môžete na suché alebo mokré vlasy, ja ho preferujem na mokré, teda osušené uterákom. Tie následne upravím (buď si zapletiem vrkoč alebo dám natáčky) a nechám uschnúť. Ráno sú vlasy úplne objemné, nespľasnú po celý deň a stále pekne voňajú. Vzhľadom na to, že moje sú jemné úplne, ma taký objem nadchol a veľmi sa teším, že aj niečo vydrží. Vlasy držia tvar deň, na druhý mi ostávajú len jemné vlnky, ale stále sú nadýchané a dobre to vyzerá.objemné, pekne sa lesknú a vyzerajú zdravo (nie sú vysušené). Matrix Total Results High Amplify Wonder Boost Rootlifter sa tak zaradil k tým, ktoré si kúpim opäť.

Plusy:
  • výrazný pekný obal
  • šikovný rozprašovač
  • pomaly sa míňa
  • krásne vonia
  • nelepí vlasy
  • vlasy sú objemné, nadýchané, lesklé a pružné, pekne voňajú
  • objem od korienkov je výrazný aj pri jemných vlasoch
Mínusy:
  • nenašla som
 Kúpite ho v eshope Elnino, kde bežne stojí necelých 11 eur.



Aké hairstylingové prostriedky používate na objem? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe