Pleťová maska od Shiseido, ktorá dokáže divy

15:04

Asi každá žena, ktorá je blázon do kozmetiky, má značky, ktoré by raz chcela vyskúšať. Ja ich mám v mojom wishliste naozaj veľmi veľa a čas od času si urobím radosť a niečo nové si kúpim. Obyčajne sa jedná o trochu drahšie kúsky, no ako sa hovorí, na dobré sa oplatí počkať. Jednou z mojich vysnívaných značiek bola aj luxusná japonská kozmetika Shiseido, ktorú obdivujem už pár rokov. Zaujíma ma hlavne pleťová kozmetika, krémy, séra či masky. Práve masku som si kúpila ako svoj prvý kúsok (vlastne, kúpila som si k nej aj gel-to-oil cleanser, do ktorého som sa zamilovala) a teraz viem, že ju chcem zasa :) Ílová maska Shiseido Waso Satocane patrí k tým najlepším, aké som kedy mala. 


Ílová maska Shiseido Waso Satocane

Ílová maska Shiseido Waso Satocane zloženie

Shiseido Waso Satocane

pleťová maska Shiseido

Ílová maska Shiseido Waso Satocane

Pleťové masky tvoria neoddeliteľnú súčasť mojich kozmetických rituálov a používam ich niekoľkokrát týždenne. Striedam rôzne typy, konzistencie, sledujem potreby pleti a teším sa, keď nájdem masky, ktoré naozaj účinkujú. Tie si potom kupujem opakovane a táto sa zaradí k tým, ktoré budem chcieť mať po ruke stále. Ílová maska Shiseido Waso Satocane dokáže so zmiešanou pleťou so sklonom k nedokonalostiam divy a je mi ľúto, že som ju neskúsila skôr. 

Do oka mi padla už krabička, ktorá pôsobí nenápadne, ale rovnako výrazne, lebo má aj pokreslené strany. Tuba je plastová, minimalistická a veľmi sa mi páči vrchnák, ktorý na prvý pohľad vyzeral korkový. Maska má 80 ml a so štetcom ju viete ľahko nanášať v tenkej vrstve, takže sa míňa pomaly a dlho vydrží. Preferujem klasický štetec (nie taký tú silikónovú špachtľu), po použití štetinky opláchnem s mydlom a je pripravený na ďalšie použitie. 

Zapáčila sa mi jej vôňa. Neviem celkom úplne, k čomu by som ju prirovnala. Je to niečo medzi vôňou prírody a zeme po daždi...asi. Naozaj to neviem lepšie vystihnúť, ale voňala mi a aj preto som sa tešila na každé použitie. Konzistencia je super, krásne krémová, s jemnými čiastočkami, ktoré zároveň pôsobia aj ako peeling. Použitie je príjemné, maska je k pleti jemná (žiadne podráždenie alebo štípanie) a zároveň veľmi účinná. To je presne kombinácia, po akej pleť túži. 

Keďže moja pleť má obdobia dokonalosti a obdobia štrajku, zmeny k lepšiemu si všimnem rýchlo. Ílová maska Shiseido Waso Satocane má dar okamžite skrášliť pleť. Dokáže viditeľne čistiť póry, pleť ostáva čistá, hodvábne jemná a hladká. Postupne vidíte aj to, že miznú čierne bodky (aj vytrvalci na nose, nie všetci, ale mizne ich dosť) a pleť opeknieva. Akné sa tvorí menej, ak sa objaví, rýchlejšie zmizne. Vďaka nej mám pocit, že chápem, ako vyzerá pleť porcelánovej bábiky (aj keď teraz som mala obdobie návratu do puberty a všetko zaberalo veľmi pomaly). Póry sú čisté, minimalizované, pleť sa menej mastí. Musím dať dolu pomyselný klobúk, pretože táto maska si to naozaj zaslúži! A keďže teraz prebieha na Notine Black Friday, viete si ju kúpiť aj so zľavou. Nielen ju, mnoho značiek, o ktorých ste si už u mňa mohli prečítať :)

Plusy:
  • pekná krabička aj tuba
  • míňa sa pomaly
  • pekne mi vonia
  • dobrá konzistencia
  • obsahuje jemné čiastočky, ktoré sú hneď ako peeling
  • veľmi dobre čistí póry, sú minimalizované a pleť sa menej mastí, je hodvábne jemná a hladká, čierne bodky miznú
  •  nedráždi, nevysušuje, neštípe
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Notino


Aká je vaša vysnívaná značka? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe