Jeden úžasný balzam

18:57


Keď som začínala s blogovaním, vypestovala som si u seba jednu kozmetickú závislosť - ak sa mi niečo zapáčilo a chcela som to, musela som to mať. Nebudeme si klamať, liezlo to do peňazí a doma sa mi kopilo veľa vecí. Časom som sa naučila selektovať, nakupovať, keď to potrebujem a míňať zásoby. Azda len moje zásoby balzamov na pery sa stále rozširujú a pomaly sa nimi budem musieť natierať celá,aby som ich konečne pomíňala :) Pri jednej z mojich dávnejších objednávok som neodolala úžasne vyzerajúcemu balzamu na pery.






O balzame na pery Oléanat si môžete prečítať:

      "Bio balzam na pery zn. Oléanat z bambuckého masla vaše pery regeneruje, vyživuje a zmäkčuje, pričom zároveň chráni vaše pery. Chráni v lete aj v zime.
Zloženie: bio bambucké maslo, včelý vosk, bio sezamový olej, prírodný parfum (jahoda), vitamín E.
Certifikované Ecocert. 100% zložiek má prírodný pôvod, 78,9% z ekologického poľnohospodárstva. Celý obal vyrobený zo 100%-tného bioplastu."

Už som spomínala, ako si delím svoje balzamy. Vysúvacie, ktoré sú hygienickejšie, nosím so sebou v kabelke (tam mám aj dva či tri rôzne balzamy, ktoré striedam podľa nálady a podľa toho, na akú príchuť mám momentálne náladu), mám ich aj v kuchyni či v práci na stole. Tieto sú balzamy denné. Kelímkové balzamy sú podľa niektorých menej hygienické, lebo tam treba strčiť prst (alebo štetec, ja mám jeden štetec určený len na nanášanie takýchto balzamov). Preto ho mám doma, vždy si pred použitím umyjem ruky a potom nanesiem balzam. Používam ich najmä večer pred spaním, preto sú to moje nočné balzamy. Vysúvací balzam Oléanat sa rýchlo stal veľmi populárnym denným balzamom. Je v jednoduchom zelenom obale a evokuje vo mne niečo prírodné a čisté. Hneď, ako som ho v eshope zbadala, som ho chcela ( a nezabral ani varovný hlások, že šetrím a mám toho ozaj dosť). Značku Oléanat som poznala len z čítania o prírodnej kozmetike, preto bolo na čase, aby sme sa zoznámili aj bližšie. Balzam dokonalo vonia. Neviem, k čomu by som to prirovnala, ale je tak pekne voňavý, že občas mám skôr pocit, že držím v rukách nejakú lahôdku na zjedenie. Krásne vonia a lahodne chutí. Sladko, prirodzene a chutne, nezanecháva nepríjemnú chuť v ústach. Skôr mám opačný problém, že ho musím ochutnávať :) Pre moje večne suché a citlivé pery je doslova vykúpením, lebo ich okamžite upokojuje a prináša im vytúženú úľavu. Mala som ho už v zime, takže viem, že chráni pred vetrom, mrazom, zabraňuje vysušovaniu a praskaniu pier. V Lete ich zasa chráni pred pálením zo slnka, takže ho možno používať celoročne - pery chráni pred vplyvom počasia a zároveň ich hojí a regeneruje, keď sú suché a popraskané. Zbožňujem ho pre jeho chuť a vôňu, ktoré síce nie sú najpodstatnejšími vlastnosťami, ale potešia, a pre jeho úžasné revitalizačné a ochranné účinky.

Plusy:
  • pekný obal
  • sladká vôňa
  •  veľmi dobrá chuť :)
  • hutný, ale ľahko kĺže po perách
  • pery hydratuje a zjemňuje, hojí, keď sú popraskané, chrán pred vplyvmi počasia
Mínusy:
  • žiadne
Balzam som kúpila počas šťastnej hodinke na stránke www.bionatural.sk, kde stojí 3,88. Balzam má 4,5 g a je malý, šikovný a všade sa vmestí (najradšej pod posteľ).

Čo od značky Oléanat by ste mi odporučili? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. ja tak isto ked vidim niečo nove chcem hneď balzam vyskušať aj ked ich mam doma už dosť ale už sa to snažim pomaly mierniť ja som bola na balzamy už aj pred blogovanim ale nikdy sa ich nevzdam :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. túto značku vôbec nepoznám, ale vyzerá to super a prírodná kozmetika je bezkonkurenčná, taakže sa teším, že si naň natrafila a že je super ☺
    justaddcourage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balzám nepoznám, ale podle recenze zní skvěle. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe