Manhattan a spomienky na mládí

18:52

Mnohé z nás majú kozmetické značky, ktoré nás sprevádzali našimi mladými časmi. Keď som sa začínala maľovať ( mala som 16), nemala som príliš veľký rozpočet na kozmetiku. Preto som sa snažila nájsť čo najlacnejšie, ale pritom stále kvalitné produkty. Značku Manhattan som spoznala vďaka krstnej, ktorá mi odporučila ceruzku na oči. Milovala som ju, bola fantastická a inú som nepotrebovala. Keď sa značka stratila z drogérie, dlho som ju nevedela nájsť. Až teraz. Rozhodla som sa skúsiť špirálu.










riasenke Manhattan Go 4 Big lashes mascara waterproof si môžete prečítať:

       "Voděodolná řasenka Manhattan Go4Big Lashes Mascara Waterproof.
Řasenka Manhattan Go4Big Lashes Mascara Waterproof dokonale definuje řasy a dodá jim objem a délku."


Manhattan ma sprevádzal roky a mrzelo ma, keď som sa ho musela vzdať. Preto som bola rada, keď som ho zasa našla. Špirálu som si vybrala preto, lebo som bola zvedavá, či sa vyrovná mojej milovanej ceruzke. Obal je veľmi jednoduchý, zelený. Kefka je taká tá redšia, nie guľatá a huňatá, ale s ostrými štetinami. Najskôr sa mi veľmi nepáčila. Ťažšie sa mi s ňou líčilo a stále sa dosť narobím, než sa nalíčim. Neviem to celkom popísať. Niektoré kefky sa hýbu a prispôsobujú sa, táto nie. Chvíľku to trvalo, ale celkom som sa s ňou naučila líčiť. Výhodou kefky je to, že riasy nelepí a dobre ich dokáže rozčesať. Darí sa jej dodať riasam viditeľný objem a tiež ich predlžuje. Zvýrazňuje ich veľmi pekne, po pár ťahoch vyzerajú tak, ako môžete vidieť na posledných fotkách. Ako som už spomenula, riasy veľmi nelepí ( a ak sa mi aj stane, že som nešikovná a polepia sa, vezmem suchú kefku a odddelím ich), nevytvárajú sa na nich hrudky čiernej farby a takmer neopadáva. Používam podkladovú bázu pod riasenku, takže mi neopadáva takmer žiadna, ale táto neopadáva ani bez bázy. Počas dňa sa nerozmazáva a neotláča sa. Dobre vyzerá v jednej vrstve, ale ak chcete dve, treba sa ponáhľať, lebo ťažšie sa upravuje a ak uschne, je veľmi ťažké niečo s ňou spraviť. Vodeodolné špirály sa mi spájajú aj s letom, hoci na kúpalisko nalíčená nejdem. Všetky líčidlá ostávajú doma, k vode ide len balzam na pery so SPF, aby boli chránené pred slniečkom. Moje vodeodolné riasenky testuje dážď a vietor. Keď fúka, začnú mi slziť oči a vtedy sa naozaj bojím toho, či nebudem chodiť po svete fľakatá. Špirála prežila dážď i vietor. Za necelé 4 eurá dostanete celkom kvalitný produkt, ktorý síce nemá pre mňa najlepšiu kefku, ale dokážem sa  s ňou pekne nalíčiť :)

Plusy:
  • jednoduchý pekný obal
  • intenzívna čierna farba pekne zvýrazní riasy
  • dodáva objem aj dĺžku
  • nerobí hrudky, nelepí riasy, neotláča sa, nerozmazáva sa
  • vodeodolná (odskúšané vo veternom a daždivom počasí)
  • cena

Mínusy:
  • kefka nie je celkom podľa môjho gusta, ale dobre sa s ňou oddeľujú riasy 
Riasenku kúite na stránke http://www.parfemy-elnino.sk za 3,77 € a vybrať si môžete z viacerých celkom lacných kúskov. Vrelo odporúčam najmä lesky na pery :)
Používali ste značku Manhattan?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Dělá moc hezké řasy :)
    Jen mě nezaujal obal..

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si nedávno kúpila pleťový púder z Rakúsku, lebo na Slovensku som túto značku nevedela zohnať, ale spomínam si na ňu, pár rokov dozadu ju ešte normálne predávali v našich drogériách, žiaľ evidentne všetko dobré zo Slovenska odišlo, aj kozmetika.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe