Odkrývam môj DM box - prevoňané sprchovanie

18:49

Vyhrať DM box som sa snažila zakaždým. Neregistrovala som celú rodinu, len seba a tajne som dúfala, že aspoň raz sa to podarí. Po dvoch neúspešných pokusoch som bola trošku sklamaná a povedala som si, že šťastena si na mňa asi nesadne. Napriek tomu som sa zapojila zasa - a konečne sa mi ho podarilo vyhrať :) Bola som veľmi zvedavá, čo v ňom je. Nemôžem povedať, že by som bola sklamaná. Našla som tam niečo pre seba, niečo pre maminu. Jediným menším  sklamaním bolo sérum od Nivey, lebo postupne túto značku vypúšťam zo zoznamu tých, ktoré ma zaujímajú. V boxe som našla sprchový gél, ktorý ma ale veľmi preveľmi potešil. 







O géle Magic Oil od Fa si môžete prečítať:

      "Objavte nové Fa Magic Oil s osviežujúcou vôňou ružového jazmínu.
» Mimoriadne ošetrujúci sprchovací gél s mikro olejmi
» Nezanecháva mastné zvyšky
» Chráni pokožku pred vysúšaním
Ošetrujúci a osviežujúci sprchovací gél poskytne Vašej pokožke bohatú starostlivosť, vďaka čomu bude nádherne hebká, bez zanechania mastných zvyškov.
» Pocit neodolateľne hebkej pokožky
» Voči pokožke pH-neutrálne
» Dermatologicky overená znášanlivosť s pokožkou"

Už dlhšiu dobu som nemala čas motať sa po obchodoch a mnohé novinky mi  tak unikajú. Snažím sa skĺbiť viacero povinností a radostí, po práci je občas človek uťahaný a nechce sa mu nič, len ísť domov a oddýchnuť si. Preto som nemala tušenia, že Fa má sprchové gély Magic Oil. V boxe bol jazmínový a nebudem klamať - je to jedna z mojich najobľúbenejších vôní vôbec. Obal je prekrásny. Ružový, pútavý, vyzerá akoby bol posiaty flitrami a žiari do diaľky. Veľmi mi padol do oka a veľmi sa teším z toho, že pristál práve v našej kúpeľni. Druhou úžasnou vlastnosťou je neopísateľne krásna vôňa. Kvetinová vôňa zahalí pokožku do závoja kvetín, prevonia vzduch vôkol mňa a odoženie všetky pochmúrne myšlienky preč. Je to jedna z tých krásne opojných vôní, kvôli ktorým sa tešíte,l že sa budete večer sprchovať a prevoniate si na vzácny okamih život. Je veľmi vydarená a premýšľam nad tým, že by som si potom dokúpila aj sprchový gél s modrým leknom, ktorý je tiež magický :) Gél obsahuje mikro oleje, ale na pokožke nezanecháva nijaký mastný film. Vlastne, kým si neprečítala popis, ani som si neuvedomila, že by mohol obsahovať oleje. Nemala som pocit, že by sa výraznejšie odlišoval od ostatných sprchových gélov, ktoré bežne zoženiete v drogérii. Pokožku nevysušuje, po umytí je prevoňaná, jemná a jazmínovo čistá :) Alebo čisto jazmínová? Vôňa síce pomerne rýchlo zmizne, ale ostáva prchavý okamih preplnený jazmínom. Priznám sa, že už dávno ma niečo z drogérie nenadchlo tak veľmi ako tento gél.
Plusy:
  • krásny obal
  • ešte krajšia vôňa
  • obsah mikro olejov
  • pokožku umýva, prevonia, zjemňuje a nevysušuje

Mínusy:
  • nenašla som
Gél som si našla v DM boxe, kúpite ho v drogérii a stojí okolo 3 eur.

Máte radi vôňu jazmínu? :)
    

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. mňa tento dm box sklamal čakala som viac, jedine čo mi vyhovuje je tu už spomínaný sprchový gél a balzam od Pantene :)

    www.radushmiami.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež čakala trochu viac, ale veľmi sa mi páči aj tá guľôčka :)

      Odstrániť
  2. Mňa vôbec nezaujal tento DM Box, mohli sa viac posnažiť:(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento je môj prvý, tak som rada, že ho mám, ale tiež si myslím, že je slabší.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe