Čo si myslím o balzame EOS

18:13

Keď prišiel boom EOS balzamov, ostala som nadšená. Veľmi sa mi páčili, boli na blogoch, v časopisoch, na internete sa to len tak hemžilo stránkami, ktoré ich ponúkajú. Časom som sa rozhodla, že si jeden kúpim. Voľba padla na Blueberry Acai. Následne na to som vyhrala Sweet mint. Časom som si ešte dokúpila Honeysuckle Honeydew, lebo medový melón znel úžasne.








Sweet Mint a Blueberry Acai


       "Balzam EOS je jedinečný 100% prírodný, 95% organický balzam na pery z USA. Každá príchuť obsahuje na antioxidanty bohatý vitamín E, bambucké maslo a jojobový olej!Bez gluténu, parabénu, petrolátu a ftalátu."

Každý, ktorý som mala, mal niečo do seba. Blueberry Acai bol sladký, ovocný a voňavý. Sweet Mint príjemne chladil, preto bol v lete super. Honeysuckle Honeydew je celkom zaujímavou kombináciou. Čo pre mňa ale naozaj znamenajú?

Tento balzam volám aj celebritný. Lebo celebrity (občas aj pseudocelebrity) sa s ním fotia, špúlia pery a mažú sa ním ako o život. V jednej ruke pes, v druhej Eos. Lebo je to štýlové a všetci to tak robia. Myslím si, že práve to bolo živnou pôdou pre vznik Eos mánie. Médiá, celebrity, fotky. To balzam preslávilo a začali po ňom šalieť davy dievčat. Mňa zaujal z blogov, keďže život prominentov sledujem minimálne, časopisy nečítam a youtube a videá sa do môjho nabitého programu nevmestia. Neskutočne sa mi páčilo, koľko všakovakých príchutí bolo v ponuke. Plusom sú aj limitované edície, ktoré prídu, zaujmú, minú sa a odídu, aby mohla prísť nejaká nová  zaujímavá chuť. Klobúk dolu, toto je veľkým plusom. Nie je nič lepšie, ako keď sa ponuka pomaly rozrastá o ďalšie a ďalšie zaujímavé kúsky. Obalu tiež nemožno uprieť originalitu. Pekné vajíčko upúta pozornosť a obaly rôznych farieb sú potešením pre estetické zmysly. Môže byť inšpiráciou pre iné firmy. Vône sú veľmi uveriteľné a prirodzené, keď si k nim privoniate, takmer hneď viete, o akú vôňu sa jedná. Chuť je väčšinou tiež príjemná a nevytvára v ústach nepríjemnú pachuť. Balzam je veľmi tuhý, v lete prežil horúčavy a celkom pomaly sa míňa, takže vydrží dlho. Myslím, že doteraz sa mi podarilo vystihnúť všetky pozitívne vlastnosti. Nepáči sa mi na ňom, ako hydratuje. Hydratuje priemerne, poznám iné, lacnejšie balzamy, ktoré pery hydratujú a zjemňujú oveľa lepšie. Keď ich mám vysušené a popraskané, Eosu trvá večnosť, kým ich dá do poriadku. Isteže, hydratuje. Ale podľa mňa podpriemerne. Ďalšou zaujímavosťou je, že Eos sa radí k drahším balzamom. Na niektorých stránkach stojí aj 8 - 9 eur kus, čo je neskutočne premrštená cena. V tých lepších ho kúpite okolo 5 - 6 eur, čo už je lepšie, ale stále mi to príde dosť. Honeysuckle Honeydew je s najväčšou pravdepodobnosťou môj posledný Eos, lebo som si vyhliadla nové značky a radšej skúsim niečo nepoznané.
Keď to zhodnotím, Eos je balzam, ktorý má super reklamu, krásnu vôňu, príjemnú chuť. Ale mne nepostačuje hydratácia. Radšej ako sláva ma presvedčí zloženie a pozitívne recenzie. Podstatne spokojnejšia som bola s krémom na ruky Eos, ktorý nádherne voňal, dobre hydratoval, pekne vyzeral a možno ho nosiť stále so sebou.
Svoj posledný Eos som kúpila na stránke www.balzamynapery.sk, kde ma vyšiel na 5,29.
Ako ste spokojné s Eosom? Aké príchute vlastníte? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. ja som mala ako prvý ten medový melón a stým som bola spokojná teraz mám červený ktorý používam ale nie som sním moc spokojná akopíšeš ta hydratácia je nič moc, ale eos v tyčinke vanilkovy je uplne iný klže sa po perách a premastí ich.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fúha, ja asi jediná ho nemám:(..ale už si chcem nejaký kúpiť!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba skúsiť, lebo aj keď nie je super, rozhodne stojí za vyskúšanie :)

      Odstrániť
  3. do bodky s tebou súhlasím, krásna vôňa, výborná chuť (niežeby som ho nejak moc objedala....), netopiaca sa konzistencia, akurát hydratácia nič moc. pripadá mi to podobný prípad ako baby lips - tam tiež podcenili práve hydratáciu, čo je v mojom prípade jeden z najhlavnejších faktorov. dostala som od kamarátky ten červený, sama by som si ho asi nekúpila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, hydratáciu podcenili, ale keby je lepšia, rozhodne by to bol pán balzam :)

      Odstrániť
  4. konečne niekto napísal aj nejaké negatívum :D mňa osobne EOS balzamy nezaujali, cítim z toho len veľkú reklamu, mala som balzamy, ktoré stáli naozaj málo a boli skvelé a moje pery dali doporiadku. a aj tak keď ich mám úplne suché a v katastrofálnom stave jediná rýchla pomoc, čo naozaj zaberie je med. :D
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy píšem pravdu, aby boli články objektívne :) Med som ešte neskúšala, ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  5. Naprosto súhlas. Ja mám vyskúšany síce len jeden - medový, ale som tiež názoru - ano, vôňe sú naozaj úžasne ale hydratácia je minimálna. A viem, že obal sa mnohým páči, no osobne za mňa je dosť nepraktický a veľký. Mám oveľa radšej klasické balzamy, ktoré nielenže sú lacnejšie, lepšie hydratujú ale kľudne si ich môžem dať aj do vrecka :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe