Moja nová micelárka

12:07

Nivea nepatrí k značkám, ktoré by som vyhľadávala a obľubovala. Rokmi som sa tak nejak naučila selektovať kozmetiku podľa viacerých kritérií i predchádzajúcich skúseností a drogériové značky väčšinou pohoreli. Preto som nemala a nemám potrebu venovať im pozornosť. Pred niekoľkými mesiacmi ale Dm priniesla zľavový kupón s 50% zľavou na nákup micelárnej vody Nivea. Míňala sa mi moja červená Bioderma a mala som chuť na zmenu, preto som sa rozhodla skúsiť.






O 3 v 1 čistiacej micelárnej vode si môžete prečítať:

      "Upokojujúca čistiaca Micelárny voda Nivea Sensitive 3in1 Micellar Cleansing Water. Micelární voda 3 v 1 čistí, odstraňuje make-up a hydratuje pleť. S ďalšími produktmi Nivea Sensitive pomáha redukovať začervenanie, napätú pleť a vysušovaniu. Použitie: Nanášajte pomocou vatového tampónu na tvár, krk a dekolt."
Micelárne vody mám veľmi rada a používam ich na odličovanie ako očí, tak pleti. Veľmi mi pomáha najmä vtedy, ak mám suchší odličovací obrúsok a potrebujem ho trochu nakopnúť, aby aj niečo odlíčil. Mám veľmi rada micelárku od Biodermy- na Sensibio H2O nedám dopustiť a pravidelne číham na akciu 1+1 zadarmo, aby som si naškrečkovala zásoby. Tej silno konkuruje Mixa, preto ich občas striedam. Nivea bola preto dosť veľká zmena. Voda je v plastovom obale, jednoduchom a priesvitnom, takže presne vidno, koľko vody ešte ostáva. Pravdu povediac, keby idem v drogérii po uličke, asi by ma micelárka ničím nezaujala a išla by som bez povšimnutia ďalej. Keby nebolo zľavy, asi ani neviem, že taká je :) Takmer nevonia a nedráždi mi pokožku ani oči. Na odličovanie make upu je veľmi dobrá, lebo ho nielen odstraňuje, ale tiež by mala čistiť pleť  a odstraňovať nečistoty. Faktom je, že micelárna voda mi môže sľúbiť neviem aké hĺbkové čistenie pleti, ale neuverím jej to. Raz som si totiž na dovolenku vzala len micelárku, že na čo by mi bola čistiaca voda, keď aj micelárka čistí. Po týždni som sa vrátila so zhoršenou pleťou a odvtedy najskôr odlíčim, potom vypeelingujem, potom dočistím čistiacou vodou. Neberiem jej, že môže čistiť. Ale nič ma neprinúti vynechať čistenie v podobe mydla/gélu a pleťovej vody. Oči odličuje dobre, aj vodeodolnú linku alebo ceruzku. Oči ma neštípu, nie sú červené ani podráždené. Nemusím sa ani veľmi namáhať a takmer okamžite som odlíčená. Pleť nevysušuje, neostáva napnutá. Nemôžem povedať, že by som s ňou nebola spokojná. Ale nie som ani nejako špeciálne nadšená. Ničím ma nepresvedčila o tom, že by mala nahradiť moju obľúbenú Biodermu alebo Mixu.
Plusy:
  • jednoduchý obal
  • bez vône
  • nedráždi oči ani pleť
  • dobre odličuje, oči neslzia a neštípu, pleť neostáva napnutá

Mínusy:
  • nie je zlá, ale vôbec ma neoslovila
Našla som ju na internete, kúpiť sa dá do 5 eur.

Aké micelárne vody používate? :)

You Might Also Like

16 Vaše komentáre

  1. Ja aktuálne testujem novinku od Balea :-) A moja naj je tiež Bioderma Sensibio.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Používám zrovna tuto, mám už asi 5té balení a jako jedna z mála mi vyhovuje a nedráždí pleť a oči. Střídám ji společně se zelenou garnierkou. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nivea u mne taky nějak neboduje.. Používám micelárku od Dermacolu. Mohu se zeptat, kdo vyhrál tu krásnou giveaway? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nikdy som Nivey nejako neprišla na chuť. A neviem, či niekedy prídem :) Ešte som nežrebovala.

      Odstrániť
  4. Pro mně je fajn, ale třeba micelárky od Garnier mám z nějakého důvodu raději.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Garnierusom ešte nemala žiadnu micelárku, možno v budúcnosti :)

      Odstrániť
  5. u mňa je aj tak top Bioderma, no sem tam siahnem aj po lacnejších verziách, napr. teraz, keď miniem, chcela by som skúsiť tú Balea micerálku.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja používam túto. Vyhovuje mi, tak som zatiaľ neskúšala inú, i keď môžu byť lepšie. Od Nivei používam ešte intímny gél, ale inak, len keď dostanem na Vianoce :D v pohode, neublíži ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja ju mám už nejaký čas a musím povedať, že spĺňa svoj účel a to je v podstate jediné čo potrebujem ,,, nedráždi oči .... a to je super ... v porovnaní s mixou sa mi zdá jemnejšia :) takže mne vyhovuje ... len sa mi osobne zdá že mixa vyčistí viac :)

    Beauty Bubble


    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já mám nejradši Biodermu...Niveu jsem měla taky, ale už jsem se těšila, až bude spotřebovaná...ze začátku mi celkem vyhovovala, ale ke konci, mi dost vysušovala pokožku a nějak mi nevoněla, jako když se zkazila nebo co. Třetinu výrobku jsem tedy vyhodila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To poznám, keď sa tešíš na to, ako niečo minieš :) Neviem, tá micka nie je zlá, ale nesadli sme si.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe