Najsamsuper balíček od Dermacolu

16:39

Tento rok nás Dermacol potešil peknými vianočnými balíčkami. Poslali mi asi ten najúžasnejší, aký mohli - Aroma Ritual hrozno a limetka ♥ Táto voňavá kombinácia je jedna z najkrajších, aké som mala a najobľúbenejšia z Dermacolu. Nič z nej pre mňa nie je novinka - sprchový gél mám štvrtý a telové mlieko a krém na ruky druhý. Jedine olej som mala len jeden, ale už ho mám len na dne, takže určite sa obzriem po druhom. Ak milujete krásne voňavé kúsky, balíček vrelo odporúčam. Nielen vám, je to naozaj úžasný darček.














O sprchovom géle si môžete prečítať:

     "Zvláčňujúci sprchový gél s olejom z hroznových jadierok dokonale čistí pokožku tela a zanecháva ju vláčnu. Vôňa hrozna s limetkou uvoľňuje nahromadený stres po náročnom dni a upokojuje myseľ aj telo."
Telovom mlieku si môžete prečítať:
      "Telové mlieko s olejom z hroznových jadierok podporuje regeneráciu pokožky, zvláčňuje ju a zjemňuje. Vôňa hrozna s limetkou uvoľňuje nahromadený stres po náročnom dni a upokojuje myseľ aj telo."
O kréme na ruky si môžete prečítať:
     "Zvláčnujúci krém na ruky s vitamínom E a olejom z hroznových jadier podporuje regeneráciu pokožky a spomaluje jej starnutie. Poskytuje pokožke rúk a nechtom starostlivosť a ochranu po celý deň, zanecháva ju jemnú a vláčnu. Vôňa hrozna s limetkou uvolňuje nahromadený stres po náročnom dni."
O tomto sprcháčiku ste si mohli prečítať už dávno. Prvý raz som si ho objednala z eshopu Dermacol a už pri otváraní balíčka ma ovanula jeho úžasná ovocná a omamná vôňa. Má 250 ml, obal  je krásny ovocný a vrchnáčik drží na obale, takže ho nemusím hľadať. Je jemne fialový, gélový a dobre pení. Telové mlieko má 200 ml a krém na ruky 100 ml (na krém na ruky je dosť veľký). Telové mlieko aj krém na ruky som si prvý raz kúpila krátko po tom, ako som zistila, že sprchový gél vonia dokonale. Myslím si, že aj obaly urobili veľmi pútavé, lebo výrazný fialový obal s limetkou  a hroznom je jedným z tých, ktoré trochu vyčnievajú z davu. Keby som nepoznala vôňu, pozastavila by som sa minimálne nad farebnosťou  a pútavosťou obalu. Mlieko aj krém majú celkom ideálnu konzistenciu, nie je riedka a nerozteká sa. Je taká akurát. Keby som mala zoradiť výrobky podľa voňavosti, jednoznačne by vyhral sprchový gél. Vonia mi najvýraznejšie, najdôveryhodnejšie a najintenzívnejšie. Dokonale prevonia pokožku, vzduch v kúpeľni a každý jeden  nádych je potešením. Mlieko vonia jemnejšie a najmenej vonia krém. Vôňa mlieka a krému nie je taká intenzívna, ale stále je tam, stále si ju uvedomujem a neviem sa jej nabažiť. Sprchový gél tvorí bohatú penu, ktorá pokožku čistí bez vysušovania. Pokožka je jemná, krásne prevoňaná a myseľ je oddýchnutá a dobre naladená. Výhodou mlieka je, že nie je mastné. Po nanesení sa rýchlo vsiakne bez mastného alebo lepkavého pocitu. Dobre hydratuje a vyživuje pokožku, zanecháva ju vláčnu a príjemnú na dotyk. V podobnom duchu sa nesie aj krém na ruky. Je nemastný, ľahký, dobre sa vstrebe, ruky ostanú jemné a hydratované, netrpia tak chladom alebo vetrom a rovnako pekne vyzerá aj nechtová kožtička. Opäť ste sprevádzané krásnou vôňou, dokonale vyváženou a zladenou. Jedinou výčitkou môže pár látok v zložení, inak produktom nemám čo vyčítať.
Darčekový balíček stojí 8,39 a obsahuje sprchový gél 250 ml, telové mlieko 200 ml a krém na ruky 100 ml.
Aká je vaša najobľúbenejšia vôňa Aroma Ritual? A ktorá vás, naopak, najmenej zaujala? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe