Antik mydielko

16:01


Ako mydlový nadšenec sa každému novému prírastku poteším. Mydlá šetria miesto, dlho vydržia a vhodné sú ako na telo, tak aj na tvár. Dostala som kozmetickú škatuľku prekvapení, ktorá ukrýva naozajstné prírodné poklady - Soaphoriu, Ponio, Mydlo z farmy a ďalšie. Práve slovenské prírodné kozmetické skvosty nakupujem čoraz radšej a neviem sa ich nabažiť. O takom nádhernom kúsku bude reč aj dnes - poviem vám o mydle Antik. Škoricovom mydle Antik.







O  mydle Antik si môžete prečítať:

      "Krásne mydielko s kvetinovým vzorom dostupné vo všetkých našich ponúkaných druhoch.
Mydlo je balené v krásnom pergamenovom obale.
Do poznámky uvedte druh o ktorý máte záujem.
Váha 70g
Pre detskú pokožku - Hodvábne, Vločkové, Mrkvové, Nechtíkové, Rakytník
Pre mastnú, zmiešanú a problematickú pleť - Rozmarín, Žihľava, Uhlie, Ružová palma, Ružové drevo, Škorica, Šalvia, Mäta, Citrón, Mojito
Obľúbené u pánov - Ajurvédske, Škoricové, Škorica s pomarančom, Uhlie, Rozmarín, Žihľava
Normálna pokožka - Sunny, Letné ráno, Levanduľa, Letný večer, Zimné, Bazalka, Káva,
Suchá a zrelá pokožka - Divé maky, Vločkové, Hodvábne, Nechtíkové, Rakytník
Škoricové mydlo je žiadané, nielen kvôli svojej nádhernej vôni. Má antibakteriálne a antiseptické účinky, pomáha pri akné a zápaloch kože. Prekrvuje a prehrieva pokožku, čím pomáha pri liečbe celulitídy.
Zloženie: Olea Europaea Oil (Olivový olej), Cocos nucifera Oil (Kokosový olej), Elaeis Guineesis Oil (Palmový olej), Helianthus Annuus Seed Oil (Slnečnicový olej)*, Goat Milk (Kozie mlieko), Aqua (Voda), Sodium Hydroxide (NaOH), Tocopherol (Vitamín E), Cinnamomum Cassia bark powder (Škorica mletá), Cinnamomum Cassia Oil (Škoricový esenciálny olej), Cinnamyl Alcohol*, Cinnamal*, Coumarin*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*, Linalool*
*zložky vyskytujúce sa prirodzene v siliciach"

Mydlo z farmy si ma získalo svojím uhlíkovým mydlom, ktoré bolo k pleti jemné a účinne bojovalo s nečistotami a akné. V papierovom obale sa nachádza mydlo, ktoré je nielen voňavé, ale aj nádherne vyrezávané. Keby sa naň pozriem a neviem, čo to je, asi by som si povedala, že je to nejaká vyrezávaná ozdoba, dokonca pri tomto mydle by som povedala, že je drevená. Krásna edícia ozdobných mydielok obsahuje tie, ktoré sú bežne v ponuke. Brúsim si zuby na rozmarínové, žihľavové, šalviové, mätové a citrónové. Časom by som ich veľmi chcela vyskúšať, lebo sú určené na môj typ pleti a po skúsenosti s čiernym mydlom nemám nad čím váhať. Škoricové mydielko vonia škoricovo, pekne, jemne a nie ostro a výrazne. Škoricu mám veľmi preveľmi rada a nevyhýbam sa jej ani v kozmetike, i keď mnohí si na ňu musia dať pozor, ak majú citlivejšiu pleť, mohla by sa objaviť alergická reakcia. Kocka má 70 gramov, je menšia a dobre sa drží v ruke. Chvíľku bolo len ozdobou kúpeľne, ale potom sme sa s maminou nadšene vrhli na používanie. Môžete ho používať na tvár, pretože vďaka svojim antibakteriálnym a antiseptickým účinkom je vhodné na akné a mastnú pleť. Bohatá pena pokožku čistí, zmatňuje a upokojuje zapálené miesta. Nevysušuje ju a nevšimla som si ani začervenanie alebo štípanie. Po použití používam určite ešte pleťový krém. Mydlo síce nevysušuje, ale vždy cítim potrebu naniesť krém. Oveľa radšej som ho ale mala miesto sprchového gélu. Pekná energizujúca škoricová vôňa osvieži pokožku aj myseľ a má silu bojovať aj s celulitídou, pretože prehrieva pokožku. Mydielko je pomerne jemné, ani tu som si nevšimla výraznejšie zahrievanie a sčervenanie pokožky. Celkové hodnotenie? Je úžasné  - krásne, voňavé, pokožku jemne a účinne čistí a veľmi dobre pôsobí proti akné. Ďalší miláčik od Mydla z farmy. A stavím sa, že nie posledný.
Plusy:
  • ekologické balenie
  • nádherné mydlo
  • krásna škoricová vôňa
  • vhodné na pokožku celého tela aj na tvár
  • bojuje s akné, čistí a upokojuje zapálené miesta, dobré je proti celulitíde

Mínusy:
  • nenašla som
Mydlo stojí 4,50  a z bohatej ponuky si môžete vybrať v eshope www.mydlozfarmy.sk.

Ktoré Mydlo z farmy ste skúsili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe