Protičervený gél

18:21

Pleťové gély sú pre mňa neodmysliteľnou súčasťou mojich kozmetických rituálov. Gél používam denne, občas ráno, častejšie večer. Nielenže odstránia aj zvyšky make upu, ale aj vyčistia, osviežia a rozjasnia pleť. Po úspechu s micelárnou vodou Sensibio H2O AR som si spokojne pozerala aj ďalšie  produkty, ktoré by som z rady Sensibio mohla skúsiť. Nakoniec voľba padla na čistiaci penivý gél.







O Sensibio DS+ Moussant čistiacom géle si môžete prečítať:

    "Jmný čistiaci penivé gél na seborhoickú a podráždenú pokožku so začervenaním a šupinami, najčastejšie sa vyskytujúcich: nos, obočie, čelo a brada.Aplikujte Sensibio DS+ Moussant raz alebo dvakrát denne na mokrú pokožku. Pokožku dôkladne opláchnite a osušte.Sa môže používať aj ako pena na holenie.Vyhýbajte sa kontaktu s očami.
Zloženie Bioderma Sensibio DS+ Moussant WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, LAURYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, PEG-150 DISTEARATE, SODIUM LAUROYL OAT AMINO ACIDS, POLYSORBATE 20, CLIMBAZOLE, PIROCTONE OLAMINE, GLYCERYL UNDECYLENATE, LACTIC ACID, , XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.


Dobrý čistiaci gél sa doma nestratí. Treba ho mať, ako som už povedala, nielen odlíči, ale aj vyčistí. Podstatné je, aby nevysušoval. Gél od Biodermy má 200 ml a je v šikovnej bielej tube. Vrchnáčik pevne drží, takže sa nemusím báť, že by sa mi niekam zakotúľal  (na to som už ozaj expert). Gél nevonia, ale na to som si pri rade Sensibio zvyknutá (koniec koncov, nielen pri nej). Asi len Sébium mi veľmi pekne vonia. Páči sa mi na ňom, že je priesvitný a ozaj dosť hustý. Nerozteká sa  a dobre pení. Použiť ho môžete na niekoľko spôsobov:
  • dobre odličuje make up (len sa vyhnite očiam)
  • pleť pekne čistí, upokojuje, zjemňuje a pomáha so suchými, začervenanými miestami - preto je naozaj vhodným čistiacim pleťovým gélom pre ľudí s citlivou pleťou. Nie je parfumovaný, nedráždi, prináša úľavu a nevysušuje pokožku
  • pokojne môže byť náhradou aj sprchového gélu
  • nahradí aj gél na holenie, pokožka po holení nie je taká podráždená
Celkovo hodnotím čistiaci gél ako vydarený a je fajn na cestovanie, lebo nahradí sprchový, pleťový aj gél na holenie. Nemala som s ním žiadne problémy, s micelárkou H2O AR sú zohratou dvojkou.
Plusy:
  • gél je v tube  s dobrým vrchnáčikom
  • neparfumovaný
  • hustý
  • čistí, odličuje, upokojuje pleť
  • dobrý je ako sprchový alebo pleťový gél, odličovač a gél na holenie
Mínusy:
  • zloženie
Gél kúpite na internete alebo v lekárni, našla som ho za necelých 13 eur.
Máte rady čistiace pleťové gély? Alebo vaša pleť obľubuje niečo iné? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe