Dokonalé pieskové laky... a od Avonu!

18:24


Pieskové laky na nechty zbožňujem a pravidelne si dopĺňam ich zásoby. Nielen nové farby, ale aj nové značky pribúdajú v mojej skrinke na laky na nechty. Avon mal pred nejakým časom úžasné pieskové laky, ktoré prestal vyrábať. Nahradil ich Mineral Crush. Už dlhšie neholdujem Avon kozmetike. Mám rada ich kabelky, šatky,bižutériu alebo parfumy, no kozmetiku som prestala nakupovať, keď som objavilo čaro prírodnej kozmetiky. Tie laky ma ale veľmi upútali. Tak veľmi, že dnes mám z ponuky šiestich odtieňov  doma až štyri.













O laku na nechty si môžete prečítať:

       "Lak na nechty s kryštálovými trblietkami pre 3D pieskový efekt.

• obsahuje kryštalické trblietky
• poskytuje textúrovaný vzhľad
• žiari vďaka 3D odrazom

Účinok:
Kryštalické trblietky dodávajú žiarivý vzhľad. Zloženie poskytuje rovnomeré krytie. Nanáša sa hladko a rovnomerne."
Avon má lepšie aj horšie laky na nechty. Color Trend má podľa mňa suverénne najhoršie laky, už po pár hodinách od nalakovania sú nechty obité  a na druhý deň pekné nie sú. Gélové ani rýchloschnúce ma nijako nenadchli a považujem ich skorej za úplne obyčajné a nezaujímavé. Už viac sa mi páčia povrchové laky, lebo tam zohráva úlohu skorej podkladový lak. Tieto pieskové laky sú ale niečo iné. Fakt dobré. Mrzí ma len to, že v ponuke je len 6 farieb - modrá, tyrkysová, červená, ružová, diamond je niečo medzi čiernou a sivou a posledná je niečo medzi ružovou a béžovou. Vedela by som si predstaviť niekoľko ďalších farieb, ale nevadí. Štetce sú tenšie, ale lakuje sa s nimi dobre, pretože sú ohybné a pekne sa prispôsobia tomu, čo chcem. Laky sú sýtej farby, už v prvej vrstve dobre kryjú a čo je podstatné, nezafarbia nechty. Ani keď si nedám podkladový lak. Ani sýta červená nerobí takéto problémy. Druhá úžasná vlastnosť je rýchle schnutie. Stačí vyčkať pár minút a lak je suchý. Dokonca aj opravy (keď si napríklad opravujem len obité končeky), sú takmer okamžite suché a môžem ísť niečo robiť. Keď lak uschne, povrch ostáva trošku drapľavý, väčšinou mi to neprekáža, akurát pri silonkách si musím dať pozor, tie som si už neraz zatrhla. Na prvý pohľad to vyzerá, ako by ste na nechtoch mali maličké kryštáliky, ktoré pekne odrážajú svetlo. Aj výdrž sa mi pozdáva. Po asi 3-4 dňoch mám len jemne obité konce, čo opraví trocha laky. Vďaka tomu mám týždeň nalakované nechty a nemusím ich odlakovať príliš často. Čo sa odlakovania týka, vôbec to nejde až tak ťažko ako pri mnohých iných lakoch, takže spokojne môžem povedať jedno. Tieto laky sa naozaj vydarili a považujem ich za najlepšie (a jediné, ktoré používam pravidelne) od Avonu.

Plusy:
  • jednoduché obaly
  • menší, ale šikovný štetec
  • sýta farba
  • ľahko sa odlakuje
  • nefarbí nechty
  • krásne to vyzerá
  • rýchlo schne, vydrží dlhé dni

Mínusy:
  • menej farieb v ponuke
Avon laky stoja bez akcie 5,90, ale neraz sú fajn akcie, kde stoja aj polovicu.


Aké sú Vaše skúsenosti s lakmi od Avonu? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Napriek tomu, že pieskové laky patria medzi moje obľúbené, väčšinou kupujem len matné bez trblietok. Neviem, čím to je. Na Avon kozmetiku som aj ja už dávnejšie zanevrela, no tieto laky ma lákajú a asi si zopár vecí opäť poobjednávam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz sme si vzali s maminou BB lak na nechty od Avonu a tiež sa nám veľmi zapáčil :)

      Odstrániť
  2. Wow sú veľmi pekné, stašne sa mi páči ten 3D efekt ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe