Výsledky s 3D Chili

18:31

V júli ste si na blogu mohli prečítať článok o výživovom doplnku 3D Chili tablety na chudnutie. Najskôr som do toho veľmi ísť nechcela, ale keď som si prečítala zloženie, zaujali  ma. Mamina sa na ne s radosťou vrhla. Prvé balenie padlo a stáli sme pred vážnou otázkou. Stálo to za to?











Pripomeňme si, čím sú tablety zaujímavé:
  1. doplnok stravy nenahrádza normálnu stravu
  2. zloženie je zaujímavé. Zohľadňujú trojfázový cyklus tela. Najskôr som netušila, čo to znamená. Náš organizmus počas dňa prechádza niekoľkými fázami. Ráno, poobede i večer užívate farebné tabletky, každá obsahuje niečo iné a berie ohľad práve na tieto fázy. Raňajšia žltá tabletka pomáha absorbovať tuky a sacharidy, ovplyvňuje tráviaci systém. Obsahuje zázvor, kurkumu, výťažky z bielej fazule garcinie cambogie. Na obed je tu červená tabletka, ktorá spaľuje tuky. Nájdete v nej kapsaicín, ktorý sa napríklad nachádza aj v géloch proti celulitíde (a podotýkam, v tých kvalitnejších, lebo naozaj zaberá - páli ako sto čertov, ale zaberá). Večer si dáte zelenú tabletku, ktorá detoxikuje organizmus. Má unikátne zloženie - obsahuje zelený čaj, chlorellu a bobule acai.  
  3. pre účinnosť výťažkov je potrebné nezabúdať užívať tabletky pravidelne a nezameniť si farbičky
  4. Predaj týchto tabliet schválila inštitúcia Voivodeships State Sanitary – Epidemiological Station. Niektoré prírodné zložky nájdete na zozname EFSA - European Food Safety Authority, zoznam pre výživu a zdravie.

Prípravok sľubuje:
  1. podporuje nervovú sústavu
  2. podporuje cievny systém
  3. podporuje srdcovú činnosť
  4. podporuje látkovú výmenu a reguluje proces trávenia
  5. reguluje činnosť tráviacej sústavy
  6. detoxikuje organizmus

Výsledky:

       U nás doma osobná váha nie je. Úmyselne. Tie čísla môžu človeka zdeptať, lebo sa na ne až príliš pozerá. Radšej sa spolieham na centimetre, lebo keď ubudnú, vidím to hneď. Výsledky je vidieť aj cítiť. V prvom rade, upravil sa metabolizmus. Lepšie a rýchlejšie to trávi. Nadmerné tvorenie črevných plynov, nadúvanie, ale aj hnačka a zápcha - to sú problémy, ktoré prestanú trápiť. Navyše, človek sa naučí jesť pravidelne. Tri razy denne to ovplyvňuje tableta, ale popri tom je treba čas aj na desiatku a olovrant, pretože človek vyhladne. Ale tak zdravo. Žiadne besnenie chutí, že je chuť na sladké, na slané, kyslé, teplé, horké... Žiadne večerné prejedanie ani nič podobné sa už nevyskytuje, po večeri už nie je chuť na ďalšie drobnosti, ktoré som si mnohí z nás doprajú každý večer. Je to oslobodzujúci pocit, keď vás neženie nutkanie, že musíte niečo zjesť, ale neviete čo, tak idete za všetkým, čo stojí v ceste. Hlad so mnou síce lomcuje, ale najčastejšie ráno a na obed, čo je prirodzené, lebo doobeda v práci človek minie veľa energie a musí ju doplniť. Vďaka tomu, že som zrazu prestala jesť piate cez deviate, som si všimla, že jem menej, ale v podstate viac - 5 jedál denne a žiadne iné pochutiny (rozumej čokoládu, sušienky, lupienky). Doplnok a cvičenie sa postarali o malý zázrak a som veľmi rada, že som sa na to nakoniec dala. Navyše, je to prvý doplnok stravy, do ktorého je moja mamina ochotná investovať, nech stojí, čo stojí.
 
Dvojbalenie 3D Chili môžete kúpiť za 45 eur v eshope Aukro.cz. Predalo sa už viac ako 400 balíčkov, takže prípravok si získal dosť fanúšikov. Dvojbalenie obsahujúce 180 tabliet vám vydrží dva mesiace, v prípade turbo dávkovania jeden mesiac a sľubuje pomerne rýchle chudnutie i v prípade, ak na cvičenie nemáte veľa času. Chudnutie nie hladovaním, ale menšou úpravou životosprávy. Ak vás zaujal môj článok, ďalšie informácie môžete nájsť aj TU, aj tu a nakoniec tu.

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe