Ako som spoznala Stibio

19:03

Čaro krabičiek krásy spočíva v tom, že neviete, čo dostanete. Niekedy sa môže stať, že niečo nesadne, ale ľahko sa to posunie ďalej. Tento problém som ale ešte nikdy nemala :) Vždy, keď nájdem novú značku, prejdem si jej ponuku a ak ma zaujme, urobím si wishlist s tým, že ak sa mi podarí ušetriť niečo nad plán, zasa nakúpim. Tak to bolo aj so značkou Stibio, ktorá sa objavila v letnej krabičke krásy. Poviem vám nielen o super šumivej guľôčke, ale aj o tom, čo ma naozaj zaujalo :)





Ponuka glycerínových mydiel je farebná. Správny mydloholik to určite ocení, pretože tuhé mydlá sa opäť dostávajú do popredia. Zaujali ma mydlá Biely čaj a Levanduľa, ktoré by som si rada kúpila. Zaujímavosťou je, že mydielka si môžete vybrať oválne alebo klasické podlhovasté.
Rovnako lákavé sú aj olivové mydlá, ktoré milujem pre ich hydratačné vlastnosti. Padlo mi do oka mydielko materina dúška, lebo jej vôňa sa mi spája s vôňou lúk na Liptove.
Soli do kúpeľa sú neodmysliteľne spojené s oddychom a relaxom. Vybrala som si levanduľovú, na tú nedám dopustiť. Hneď po kúpeli je čas na telový olej, tam sa mi páči biely čaj, s podobným som ešte nestretla. No a nakoniec boli vo wishliste šumivé bomby a o jednej bude teraz reč :)


O šumivej bombe čučoriedka si môžete prečítať:
       "Bomba do kúpeľa s výraznou vôňou čučoriedky si Vás okamžite opantá. Šumivka obsahuje kvalitný mandľový olej, ktorý Vašu pokožku prijemne zvláčni a Vy sa budete cítiť príjemne hebká.
Zloženie:  Acid, Sodium Bicarbonate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Coloring, Parfum
Naše výrobky netestujeme na zvieratách. Nakupujeme suroviny len od dodávateľov, ktorí tiež netestujú na zvieratách."

Šumivé gule považujem za vynikajúcu vec z niekoľkých dôvodov:
  • krásne voňajú
  • pomáhajú zrelaxovať telo i myseľ
  • sú vynikajúcim darčekom
  • ak nemáte vaňu, krásne prevoňajú skriňu
Stibio ponúka šumivé bomby s vôňou: tmavé hrozno, pomaranč, biely čaj, čučoriedka, levanduľa, zelený čaj a good morning sunshine. Levanduľovú by som brala okamžite, pretože je to jedna z najobľúbenejších, ak nie aj najobľúbenejšia vôňa v kozmetike. V krabičke bola bola čučoriedková a potešila ma tiež, lebo voňala veľmi pekne. Je síce pravda, že keby neviem, o akú vôňu sa jedná, asi by som len tipovala, ale vydarila sa - ovocná a sladká bola. Na použitie som sa tešila, bola som zvedavá, ako obstojí a či bude porovnateľná so soaphoristickou, lebo od Soaphorie som mala šumivých bômb už viac ako desať. Úprimne, myslím si, že je nielen rovnako vydarená, ale má nad soaphoristickou aj trochu na vrch. Šumivá bomba po vhodení do vody začne šumieť, farbiť vodu na ružovo a pekne prevonia vzduch aj vodu vo vani. Vaňu treba po použití opláchnuť, inak by na nej mohol ostať jemný farebný povlak. Dá sa umyť ľahko, preto to nie je výraznejší problém. Voňavý kúpeľ je naozaj relaxačný pre telo i dušu a pomáha nadobudnúť stratenú rovnováhu. Ako som spomenula, myslím si, že Stibio bomby majú oproti Soaphorii jednu výhodu - sú pevnejšie. Nielenže sa nerozpadávala pri šumení, ale aj pri páde odolala štiepeniu, takže ak ich máte, podobne ako ja, poukladané v košíku v kúpeľni, nebudú škaredé, ak náhodou spadnú. Nie je to podstatná vlastnosť, skôr sa jedná o jej dekoračnú stránku, ale páči sa mi to. So Stibiom sme sa skamarátili a môj wishlist si začnem plniť hneď, ako sa mi podarí ušetriť nejakú korunku navyše.
Plusy:
  • balené v pevnom plastovom obale ( i keď papierový by bol ekologickejší)
  • krásne vonia
  • pevná
  • šumí a prevonia vodu i vzduch, jemne zafarbí vodu (nie vaňu)
  • zaujímavé vône
  • pevnejšia, nerozpadáva sa, odoláva aj pádom
  • celkom prijateľná cena za kus

Mínusy:
  • nenašla som
Bomby kúpite za 1,49, ja som svoju našla v Biobeauty krabičke krásy a nájdete ich aj v eshope http://stibio.sk/obchod/.


Používate bomby a soli do kúpeľa? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe