Farebné leto s Dermacolom - neónové laky na nechty

16:32

Neónové farby ma nikdy nelákali. Oblečenie, tenisky, kozmetika, doplnky - nevšímam si ich. Tá pútavosť a výraznosť je presným opakom toho, čo sa snažím dosiahnuť. Milujem čierne, pastelové a zemité veci, nenápadné a prudko elegantné. Niekedy dva roky dozadu som si ale predsa len kúpila svoj prvý neónový lak. A bol od Dermacolu. Lákalo ma skúsiť novú farbu a tiež sa mi páčila cena. Chcela som ho najmä na leto, ale nakoniec sa stal mojim celoročným spoločníkom. Ak som mala pocit, že je to trochu krikľavé, dala som si bodkový nadlak a výsledkom boli krásne nechty. Dermacol nám poslal laky,  v ponuke je niekoľko nových farbičiek. Dostala som zelený a ružový. Ružový ma nadchol, zelený šiel do balíčka pre vás.









O neónových lakoch na nechty si môžete prečítať:

      "Laky dodajú nechtom žiarivý neónový vzhľad. Ľahko a rovnomerne sa nanášajú. Perfektne k nechtom priľnú a ľahko zasychajú. Dobrá odolnosť proti oderu.
Zloženie: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, FORMALDEHYDE/MELAMINE/TOSYLAMIDE COPOLYMER, ACETONE, STEARALKONIUM HECTORITE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SILICA SILYLATE, STEARALKONIUM BENTONITE, LECITHIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ACRYLATES COPOLYMER, ETHYLENE/VA COPOLYMER, MICA, TIN OXIDE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, +/- CI 77891, CI 60725, CI 77000, CI 77891, CI 77510, CI 60725, CI 77002, CI 73360, CI 19140"

Na prvý pohľad zaujmú laky obalom. Majú 5 ml a sú v maličkých guľatých obaloch, až nebezpečne rozkošných flakónikoch. Štetce sú veľmi malé, ale na počudovanie veľmi šikovné. Lakuje sa s nimi ľahko a rýchlo, pekne sa prispôsobia ťahu a necht vykreslia k mojej spokojnosti. Je pravda, že mám radšej tie veľké a širšie, ale dá sa zvyknúť aj na týchto drobcov. Ješ to zmena a týchto štuplíkov sa mi do poličky vmestí podstatne viac. Tieto laky majú niekoľko výhod, ale aj nevýhodu. Začneme výhodami:
  • malé laky sú ľahko uskladniteľné, v poličke ich mám niekoľko a vôbec nezavadzajú
  • malý štetec sa mi sprvu zdal problémom, ale lakuje sa s ním dobre
  • laky dobre kryjú. Prekvapujúco už v prvej vrstve. Na moje nechty obyčajne potrebujem dve, tri vrstvy, teraz by vystačila aj jedna. Aplikujem si ale dve, aby som bola s výsledkom naozaj spokojná
  • Lak dobre priľne k nechtom, nerobia sa bublinky
  • rýchlo schne. To je jedna z vlastností, ktoré pri lakoch na nechty naozaj oceňujem. Vďaka tomu sa minimalizuje riziko, že si pekné nechty zlikvidujem ešte skôr, ako lak uschne.
  • dobre sa odlakuje
  • nefarbí nechty ( mala som zatiaľ tri odtiene, ani jeden nefarbil)
  • výdrž je ako kedy, niekedy vydrží aj 5 dní, niekedy 3 dni. Oderky sú len na okrajoch nechtu a nie sú nápadné, takže sa to dá v pohode opraviť a nechty vydržia niekoľko ďalších dní v peknom stave
  • ideálne na leto

Nevýhoda:
  • zloženie 
Laky stoja 1,49  a vybrať si môžete z veľmi pestrej farebnej ponuky.


Páčia sa vám neónové farby? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Tyto jsem vyhrála, ale jsou mi k ničemu, jelikož jsou na umělé nehty a ty já nenosím. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, ale ja ich nosím normálne na moje nechty a držia dobre :)

      Odstrániť
  2. taky jsem si zluty koupila, moc jsem se tesila az ho vyzkousm, ale popravde me trosku zklamal, neprijde mi, ze na nehtech vypada dobre :)

    Poshlife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľa záleží od farby. Napríklad tá ružová je báječná, ale zelená sa mi už nepáči :)

      Odstrániť
  3. Tyto laky mám přes léto moc ráda :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ta růžová vypadá skvěle takže já jakožto milovník růžové bych si vybrala určitě tento. V drogerii jsem na ně koukala několikrát ale vždy mě odradilo to mini 5 ml balení...
    růžovou nosím nejčastěji a proto mám laky o velikosti 10,12 ml takže tento je opravdu maličký:) ale kkrásný

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú maličké, ale nie moc drahé a celkom dlho vydržia :)

      Odstrániť
  5. nádherné a držia aj na nechtoch celkom dosť :) tie žiarivé farby sú krásne a hlavne tá oranžová a žltá sú topky ... ja ich mám teraz z akcie na notine a hrozne ich mám rada

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja s nimi aj rada cestujem, lebo pekne vyzerajú a nezaberajú veľa miesta :) Je to vydarená kolekcia :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe