Farebné leto s Dermacolom - púdre a riasenky

18:50

Niektoré kozmetické produkty ma vôbec nelákajú. Ako napríklad farebné riasenky a púdre na vlasy :) Dermacol nám ich ale poslal na testovanie a tak som si povedala, že idem objaviť čaro nepoznaného a možno nájdem niečo úžasné. Modrú riasenku som sa rozhodla dať do súťaže, fialovú som si nechala. Aj púdre budú súčasťou balíčka, pretože jeden na skúšku mám a na moje ničené vlasy to veľmi nie je.

















O farebnej riasenke si môžete prečítať:
      "Vyskúšajte nové farebné riasenky Colour Mascara. Dokonale tak zladíte váš outfit a zároveň zvýrazníte prirodzenú farbu svojich očí. Riasy výrazne predĺži a dodá im krásnu intenzívnu farbu a objem. Vďaka špeciálne vyvinutej kefke hmota riasy dokonale obalí, uhladí a vytvorí tak hladký povrch bez hrudiek."

Nech sa deje čo sa deje, na čierno čiernu riasenku nedám dopustiť. Niektorým sa môže zdať nudná, ale všetky tie farby sú na mne také klaunovské. Napriek tomu som sa rozhodla skúsiť tú fialovú, pretože je to jedna z mojich najobľúbenejších farieb nielen v líčení. Dermacolovské riasenky nie sú zlé, ale často mám problém - dosť ťažko sa mi s nimi líči. Najmä, keď sú nové a poriadne farbia. Vtedy potrebujem čistú suchú kefku,  s ktorou oddelím riasy skôr, ako budú celkom polepené. Inak ale väčšinou splnia to, čo sľúbia - či už sa jedná o bjem, alebo dĺžku rias. Vybrať si môžete:
  • námornícku modrú
  • elektrizujúcu modrú
  • fialovú
  • tyrkysovú
Riasenke som na chuť neprišla. Kefka je dobre tvarovaná, pekne tvaruje riasy a ani ich tak veľmi nelepí (stále však potrebujem kefku na česanie).  Riasenka nerobí hrudky a priľne k riasam. Extra výrazné predĺženie som si nevšimla, ale objem dodala pekný. Čo ma ale prekvapilo, bola nevýraznosť farby. Naniesla som si dve vrstvy farby a nech som sa snažila ako som sa snažila, fialovú farbu som si takmer nevšimla. Nafotila som niekoľko fotiek, ale ani na jednej nebolo farbu vidieť, preto som ich sem nedala. Možno iné farby na tom budú lepšie, ale fialová bola pre mňa sklamaním. Ja ostávam verná čierno  čiernej :)
Cena riasenky je 7,69 €.


O púdri na vlasy si môžete prečítať:

      "Farbeniu vlasov sa teraz medze nekladú. Zlaďte si vlasy s outfitom pre akúkoľvek príležitosť. Pre lepšiu trvanlivosť farieb naneste púder na mokré vlasy, farbu vo vlasoch zafixujte použitím fénu či žehličky na vlasy."

Ponuka púdrov je farebná:
  • ružová s glitrami
  • čierna s glitrami
  • zlatá
  • žltá
  • zelená
  • modrá
  • fialová
  • oranžová
Púdre majú 2,2 g a sú v pevných guľatých obaloch, dosť odolných voči pádom. Sú milé a malé a použitie je dosť jednoduché. Stačí pošúchať vlasy a zalakovať, aby to lepšie vydržalo. Tak, ako je to super, lebo to krásne vyzerá, to prináša aj trochu starostí. Ak si púder nanesiete na suché vlasy, časom sa stane, že čoho sa vlasy dotknú, to ostane zafarbené a púder sa z vlasov začne vytrácať. Ak si vlásky nalakujete, vydrží to o niečo dlhšie. Pre ešte lepšiu výdrž je dobré naniesť si púder na mokré vlasy. Jeho životnosť to síce predĺži, ale v konečnom dôsledku sa zasa začne z vlasov strácať. Navyše, moje suché vlasy sú po jeho použití ešte suchšie, preto ho používam len sporadicky. Faktom ale ostáva, že tie farebné vlasy majú niečo do seba a vyzerá to krásne :)
Púder stojí 3,79.


Zaujali vás farebné novinky? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Mám fialovou řasenku k objednávce z Oriflame, kterou jsem si vyzvedla asi před rokem a do dnes jsem ji zkusila pouze jednou, příjdu si na to stará. :D

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, podobné pocity mám aj ja, že som na niečo podobné už stará :)

      Odstrániť
  2. Já jsem dřív hodně používala barevné řasenky Miss Sporty :-) ale už to nějak opadlo.. :( Jednou jsem zkoušela barevnou řasenku dermacol, a vůbec mě nenadchla.. :( a další se mi už zkoušet moc nechtěly.

    The Word of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, či by som sa do toho dala aj druhý raz, pretože nemám pocit, že by to bolo pre mňa naozaj vhodné :)

      Odstrániť
  3. Pudr jsem chtela davno vyzkouset, a pokud se nepotesim ja, tak snad dcera uzije😜

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na vlasy je to zaujímavý produkt a hoci nevydrží dlho, účes oživí :)

      Odstrániť
  4. Nie som zrovna veľkým fanúšikom farebných riaseniek, no moja bývalá spolubývajúca rada používala tie farebné púdre, hlavne tie ružové, na končeky vlasov a vyzeralo to skutočne dobre. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe