Keď ruže učarujú

17:37

Pleťové mlieka som si v posledných  mesiacoch veľmi obľúbila. Najmä vtedy, ak som večer veľmi unavená a nechce sa mi venovať veľa času čisteniu pleti. Svoje viaceré kroky čistenia zredukujem na mlieko a pleťovú vodu s prísľubom, že na druhý deň doprajem pleti viac starostlivosti. Nie je nad to, keď okrem účinkov ešte aj prevoňajú všedný deň a zmenia ho na poriadne zakvitnutý :)










O probiotickom pleťovom mlieku si môžete prečítať:

      „Výrobok je vhodný na použitie aj pre najsuchšiu a najcitlivejšiu pleť. Dokonale odstraňuje make-up a všetky nečistoty z pleti a zároveň sa pleť stáva jemnou, žiarivou a pružnou. Čistiace mlieko vďačí za svoj mimoriadny efekt perfektne vyváženým aktívnym zložkám, obsahuje: kreatín, makadamový olej, vitamín E, jogurtové probiotické kultúry (AC YoghurtHydrolysate, ACB Yoghurt Dermal Respiratory Factor) a prírodný bulharský ružový olej. Jogurtové probiotikum sa získava zo živých buniek baktérie „Lactobacillus bulgaricus“ pomocou najmodernejších technologických procesov. Cenný probiotický komponent v kombinácii s prírodným ružovým olejom zlepšuje celkový stav pleti, v ktorej sa stimuluje syntéza elastínu a kolagénu.
Probiotické ultra jemné čistiace pleťové mlieko je klinicky testované, je výborné a vhodné pre každú pleť, zvlášť pre suchú, citlivú až veľmi suchú a veľmi citlivú, je antialergické.
Neobsahuje PARABÉNY a agresívne konzervačné látky.
Použitie: Potrebné množstvo naneste na kozmetický tampón a jemne očistite pokožku tváre, krku a dekoltu“

Mlieko je tej istej značky ako úžasná detoxikačná maska, o ktorej ste si  už mohli prečítať. Zamilovala som si ju pre jej fantastické čistiace schopnosti, pretože čierne bodky odstraňuje znamenite. Bonusom je svieža a hydratovaná pleť, ktorá doslova žiari. Preto som od mliečka očakávala podobné vynikajúce schopnosti. Iste, nemôžem porovnávať dva tak odlišné výrobky, ale kvalitu som očakávala. Mlieko je v plastovom obale, ktorý má 100 ml. Je jednoduchý, pekný a ľahko ho upracem všade, kde je aspoň kúsok voľného miesta. Ako prvé ma nadchla jeho vôňa. Obsahuje bulharský ružový olej, ktorý sa vyznačuje  prekrásnou vôňou. Moja starká ho mala v malej sklenej fľaštičke a ako malá som ho veľmi rada chodila ovoniavať. Asi aj preto sa mi vôňa bulharského ružového oleja spája so starkou. Mlieko vonia krásne kvetinovo, ale k vôni ružového oleja by som ju asi prirovnala len minimálne. Má vynikajúcu konzistenciu, je veľmi husté, ale nie mastné. Na pleti sa doslova kĺže a dobre odstraňuje make up a všetko, čo sa okolo nás cez deň mihne. Na vatový tampón (alebo čistiacu handričku alebo hubku) ho stačí naniesť v malých množstvách. Okrem expresného odstránenia make upu ostáva pleť jemná a pomáha ju hydratovať. Ostáva jemná a rozjasnená. Ako som už spomenula, mlieko nie je mastné, preto pleť po použití neostáva mastnejšia ani neleskne sa. Pokožku nedráždi, ani keď sa náhodou priblížim k očiam, neštípu ma. Večer ho používam na odlíčenie, ráno na vyčistenie a naštartovanie do nového dňa.

Plusy:
  • Jednoduchý šikovný obal
  • Veľmi príjemná vôňa
  • Husté, nemastné
  • Vhodné na odličovanie i čistenie pleti, pokožku prevonia a hydratuje, nezanecháva mastný pocit

Mínusy:
  • som spokojná

V eshope www.bioruza.sk kúpite mlieko za 5,16 eur.

Sú pleťové mlieka súčasťou vašich kozmetických rituálov? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Kedysi som pouzivala pletove mlieka stale. Neskor ma zlakali rozne oleje, gely, kremy, micelarne vody. No prednedavnom som sa zasa vratila k mlieckam a pletovej vode, lebo mojej pleti ovela lepsie vyhovuju. Nie je tak vysusena a je viditelne krajsia. Asi uz nebudem experimentovat a zostanem im verna aj nadalej:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe