Toto som netrafila

18:05

Šampóny od Ziaji mám rada. Najmä tie, ktoré sú určené na suchú, svrbiacu pokožku či na atopický ekzém. K mojim favoritom jednoznačne patrí šampón proti padaniu vlasov, pretože dokáže zachrániť zlú situáciu, keď mám viac vlasov na hrebeni ako na hlave. Z času na čas si v eshope kúpim niekoľko šampónov naraz, lebo vydržia a väčší nákup sa opláca aj finančne. Pri jednom z posledných tohtoročných nákupov som si kúpila aj šampón proti lupinám s červenou repou. K nákupu ma viedla repa, veľkosť šampónu i priaznivá cena. Žiaľ, po dosť dlhej dobe musím povedať, že som šliapla vedľa a tento nákup som si mohla odpustiť.








O šampóne na redukciu lupín si môžete prečítať:

      „ Charakteristika: Moderný šampón založený na špeciálnej rastlinnej zložke obohatenej o Octopirox® - zložku s vysokou účinnosťou pri odstraňovaní lupín. 12+
Pôsobenie: Znižuje aktivitu mazových žliaz, odstraňuje lupiny a zabraňuje ich vzniku. Pôsobí posilňujúco na vlasové folikuly. Špeciálna aktívna substancia opticky zväčšuje objem vlasov.
Efekt:ľahké vlasy, vzdušné, bez lupín
Použitie:Šampón naneste na vlasy a masírujte do vytvorenia peny. Penu ponechajte na hlave približne 3 minúty. Dôkladne opláchnite. Ak je to potrebné činnosť opakujte. Odporúčame tiež používať kondicionér s čiernou repou ako intenzívnu starostlivosť pri odstraňovaní lupín.
Základné zložky: výťažok z aloe, výťažok z čiernej repy, octopirox, provitamín B5 (D-panthenol)
Objem:  400 ml                           
Dermatologicky a alergologicky testované.
pH fyziologické“

Už dlhšiu dobu, asi pár mesiacov, sa mi nestalo, aby som nebola spokojná so šampónom. Boli to prevažne tuhé šampóny, ktoré som striedala s klasickými tekutými. Tento repový vyzeral dosť dobre, keď prišiel. Je 3 eurá a kúsok mi domov prišiel 400 ml šampón a ja som sa už tešila, že ho skúsim. Biely obal je zdobený farebným písmom a hoci vyzerá celkom obyčajne a nenápadne, páčil sa mi. Konzistenciu má ako všetky Ziaja šampóny, nie je o nič hustejší ani redší. Prvý raz ma zaskočila vôňa. Červená repa mi vonia a mám ju rada ako zavarenú, tak i pečenú či varenú. Tento šampón v sebe nejakú repovú stopu nesie, ale vôbec mi pekne nevonia. V podstate to nie je veľmi veľký problém, lebo to podstatné nie, ale pri každom použití som si uvedomila, že najspokojnejšia budem, keď sa už minie. Šampón je určený na lupiny a vlasy by mali byť ľahké a vzdušné. Práve takéto šampóny mi pomáhajú na atopický ekzém. V tomto je niečo, čo mu v tom bránilo. Už krátko po umytí ma pokožka hlavy svrbela tak, že som nevedela vydržať a suché miesta sa tvorili rovnako rýchlo a bolo ich  veľa. Nijaká úľava neprišla. Vlasy boli pomerne ľahké, dobre sa česali, neboli celkom spľasnuté, takže aký taký objem tam bol. Pre mňa je však rovnako dôležité, aby okrem vlasov dobre vyzerala aj pokožka a to sa nesplnilo. O zlepšení by nemohlo byť ani reči, dokonca som občas mala pocit, že je to o trochu horšie. Ostanem tak verná mojim Med šampónom proti svrbeniu a vypadávaniu vlasov.

Plusy:

  • Pekný obal
  • Dobrá konzistencia
  • Vlasy sú ľahké, dobre sa češú, majú určitý objem


Mínusy:

  • Nevonia mi
  • Vlasová pokožka ma veľmi svrbela
  • Ekzém sa vôbec nelepšil


Šampón stojí 3,13 eur a kúpite ho v drogériách, v eshope Dobrá kozmetika, v špecializovaných predajniach Ziaja pre teba v Košiciach, Poprade, Trenčíne a v Trnave. Viac informácií nájdete na stránke Ziaja.


Aký Ziaja šampón vás sklamal? Alebo vám vyhovujú?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. ach, pokud máš suchou pokožku hlavy a lupy, tak si nekupuj takéto šampony obsahující sulfáty, které ještě víc vysušují. celkově je složení tohohle šamponu dost mizerné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru teraz som netrafila... lebo MED šampóny tejto značky mi dosť pomohli.

      Odstrániť
  2. Je to teda fakt škoda, Ziaju mám jinak ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyto šampony moc neznám, ale velmi díky za recenzi, asi si po tvém šlápnutí vedle, vyčíhnu jiný :-) Je pravda, že mi vlasy tak nepadají, ale je pravda, že každý má období, kdy padají a nepadají, proto díky za typ!! :-)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ziaja má skvelý šampón proti vypadávaniu vlasov, ten odporúčam _

      Odstrániť
  4. Co se týče Ziaja péče o vlasy, vyzkoušela jsem zatím jen šampón a masku Kakaové máslo, pro suché, poničené vlasy, no ztotožňuji se s tvým pocitem, že nejspokojenější budu, až je konečně dopoužívám. Také se mi líbilo velké balení za přívětivou cenu, i vůně je pěkná, ale aspoň já jsem nezpozorovala vůbec žádný efekt, ale vůbec, ba naopak jsem měla vlasy sušší, než obvykle.

    Děkuji ti za tvé recenze, často se rozhoduji pro koupi právě podle nich. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si veľmi zlatá, teším sa, ak sú moje recenzie užitočné :) Najlepší šampón od nich je podľa mňa ten proti vypadávaniu vlasov. Ten je skvelý a splní, čo sľúbi.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe