S letom idú nové farby

18:28

Drevené ceruzky sú mojou nostalgickou spomienkou na začiatky líčenia. Vtedy som mala drevenú čiernu ceruzku, ktorá  sa musela zahriať, aby farbila :) Ak sa zohriala moc, roztiekla sa alebo mi uschla na oku. Tieto začiatky, nech boli akokoľvek úsmevné a niekedy aj ťažké, vo mne vypestovali lásku k maľovátkam všetkého druhu a hoci rada experimentujem a skúšam, k dreveným ceruzkám sa vraciam s určitou pravidelnosťou. Niektoré sú lepšie, iné horšie. Najväčším sklamaním doteraz bola ceruzka Collistar, ktorá bola najdrahšia  a asi aj najhoršia v mojom živote. A najlepšia? Hm, takú asi ešte stále hľadám. Dermacol priniesol drevené ceruzky v 8 krásnych odtieňoch. Zaujali ma, nechala som si fialkovú i takú sivú, mrzí ma len to, že som sa ešte nedostala k čiernej, lebo tú používam denne. Malé ceruzočky vyzerali lákavo, tešila som sa, kedy s nimi začnem čarovať









O 12h true colour eyeliner drevenej ceruzke na oči si môžete prečítať:

      "Benefity: Oftalmologicky testované, dlhotrvajúca textúra.
Obsahuje vysoké množstvo intenzívnych farebných pigmentov, vďaka ktorým krásne vykreslíte očnú linku iba jednou aplikáciou. Krémová a dlhotrvajúca textúra vydrží na vašich očiach až 12 hodín. 12H True Colour Eyeliner sa dá použiť ako kajalová ceruzka na vytvorenie presne definovanej očnej linky alebo zintenzívnenie jej farby. Ceruzka je vhodná na nalíčenie vnútornej linky oka tzv. WATER LINE = zvýraznením spodnej vnútornej linky sa oči opticky zväčšia a rozjasnia; ideálne pre menšie alebo unavené oči. Vďaka svojej stabilite vydrží aj v extrémne vysokých teplotách – max. 50 °C."

Sú farby, ktoré nepoužívam v líčení vôbec – o také ste si mohli zasúťažiť :) No bez ohľadu na to, či ich používam alebo  nie, boli naozaj nádherné. Tyrkysová mi učarovala a rovnako tak pekne vyzerala aj zelená alebo modrá. Obaly sú farebné, pútavé a keďže nie sú veľmi dlhé, pôsobia aj roztomilo. Ponuka farieb je dostatočná, páči sa mi, že nevsadili len na overenú čiernu, prípadne hnedú, ale aj na žiarivé, sýte farby vhodné aj na leto. Leto spomínam úmyselne, lebo ceruzka sľubuje výdrž aj vo veľmi vysokých teplotách. To teraz odskúšané nemám, ale som náchylná veriť tej výdrži, pretože väčšina mojich predošlých dermacolových ceruziek prežilo rôzne extrémy a nástrahy počasia. Drevené ceruzky majú asi len jednu nevýhodu, ktorou je strúhanie. Niekedy za zlé strúhanie nemôžu ceruzky, ale strúhadlá. Už niekoľkokrát som si vybrala zlé strúhadlo a zničilo mi pár ceruziek. Preto si kupujem aj po dve rôzne, aby som mala doma do zásoby, keby sa staré otupí a podobne. Ceruzky sa strúhajú dobre, ešte sa mi ani jedna nezlomila  a ak mi nespadnú z umývadla, je veľký predpoklad, že sa ani nezlomia. Veľmi dobre sa s nimi pracuje. Krémová textúra, veľmi dobrá pigmentácia a možnosť zastrúhať ceruzku úplne do ostra sú predpokladom na precízne a pekné líčenie. Ceruzka mi oči nepodráždila a maľujem sa s ňou rada. Dobre sa s ňou kreslí na viečko miesto linky, ale je aj dobrou vnútornou linkou. Nájsť takú ceruzku, čo aj vydrží, nie je celkom jednoduché, niektoré sa rozmazávajú. Táto sľubuje výdrž 12 hodín, čo niekedy dodrží, niekedy nie. Nie sú vodeodolné, preto keď fúkalo a slzila som, išla trochu dole aj ceruzka. Inak je ale veľmi dobrá, splní, čo sľúbi.

Plusy:
  • Pekné ceruzky
  • Pestrá ponuka farieb
  • Dobre sa strúha
  • Krémová, dobre pigmentovaná
  • Málo sa rozmazáva
  • Je schopná vydržať okolo tých 12 hodín
  • Nedráždila mi oči
Mínusy:
  • Nenašla som

Cena ceruziek je okolo 3,79 eur a nájdete ich v drogériách i na internete.


Ktorá farba sa vám pri týchto ceruzkách najviac zapáčila?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe