Zubná pasta proti zubnému kameňu

15:10

Vždy, keď idem k môjmu zubárovi, na mňa vyklopí milión platených aktivít, ktoré sa u neho v ambulancii vykonávajú. Minulý rok som prišla na preventívnu prehliadku, urobil rontgen a ani som nečakala, koľko peňazí tam zasa nechám. Hneď mi oznámil, že potrebujem operačne odstrániť zuby múdrosti, ktoré mi už roky rokúce nerastú, ale nepáčia sa mu tam. Mala som chuť mu šplechnúť do tváre, že na tie tri zuby by mi nestačila výplata, ale už mi menoval, akú zubnú niť a pastu si mám kúpiť (tie najdrahšie, samozrejme) a povedal, aby som nezabudla ísť na zubnú hygienu. Aj keď povedal, že moje zuby vyzerajú, ako by som ju už mala za sebou. Poďakovala som, zaplatila za bielu plombu a zrátala som si, že odo mňa chcel zákroky a produkty v hodnote asi 400 eur. Ci pana... Buď nebudem mesiac jesť alebo budem mať za sebou zoznam zákrokov, ktoré sa u neho robia. Vždy vsádzam na prevenciu a ak sa dá, zákrokom sa vyhýbam. Keď som našla na internete zubnú pastu proti zubnému kameňu, dúfala som, že bude fajn.






O zubnej paste proti zubnému kameňu si môžete prečítať:

        „Výťažok z brusníc chráni vaše zuby pred baktériami a zabraňuje ich usádzaniu sa na zuboch, vďaka čomu chráni pred vznikom zubného kameňa a povlaku. Kalident, zdokonalený kalciový komplex, posilňuje zuby a pomáha eliminovať mikroprasklinky a škrabance. Testované stomatológmi.“

Zuby vedia veľmi potrápiť, preto sa snažím kupovať im len to najlepšie. A už nie raz som povedala, že najlepšie nemusí nevyhnutne znamenať aj to najdrahšie. Niektorí zubári akoby to ani nevedeli pochopiť, keď odporúčajú najmä produkty, na ktoré je reklama všade. Ako som povedala, prevencia je pri nich veľmi dôležitá a dobrá zubná pasta dokáže veľmi pomôcť s viacerými zdravotnými problémami. Tú proti vodnému kameňu mi odporučila kolegyňa, ktorá sa z nej veľmi tešila a hovorila mi, že si už dlho inú nekúpila. Tak som sa popozerala aj na internete (lebo si ju môžete kúpiť u poradkyni, funguje to podobne ako Avon či Just) a vzala som si ju. Pasta je v bielej plastovej tube, ozdobená bobuľkou brusnice, ktorej výťažok aj obsahuje.  Vonia veľmi príjemne, sviežo a presne tak aj chutí. Dnes mám doma už tretie balenie a hoci ju chcem na chvíľu vymeniť, aby som spoznala zasa niečo nové, do nákupného košíka poputuje opäť. V prvom rade ostávajú zuby čisté a dych svieži ako po mentolke. Zuby sú úplne jemné, po kameni niet ani stopy, sú vyhladené a nebolia ma. Sú citlivejšie, ale nie veľmi a ani ďasná mi nekrvácajú.  Celkovo je ten pocit po umytí zubov úžasný a drží aj cez deň. V spojení s mojom ústnou vodou bez obsahu alkoholu, Herbadent  roztokom na ďasná a práškom na zuby som dosiahla výbornú harmóniu. Zuby ma nebolia, nemám s nimi väčšie problémy a hoci preventívna prehliadka je ešte pomerne ďaleko, verím, že to bude lepšie ako naposledy. Pocit dobrý, hádam budú aj výsledky také :)

Plusy:

  • Pekný obal
  • Príjemná vôňa
  • Dobrá chuť
  • Čistí zuby, osviežuje dych, zabraňuje vzniku zubného kameňa, zuby sú jemné počas dňa, aj povlak sa tvorí menej
Mínusy:
  • Nenašla som

Zubnú pastu kúpite za 3,90 eur v eshope VHCosmetics.


Poznáte dobrú pastu na zubný kameň?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe