Očný fluid od Sante

18:55

Tento rok som si vstúpila do svedomia. O očné okolie sa príkladne starám. Kúpila som si niekoľko očných krémov, ktoré mu dodávajú to, čo potrebuje. Mám ich vedľa seba a postupne ich spoznávam a porovnávam. Je to fajn. Konečne sa pozerám do zrkadla a som celkom spokojná. Už dlhšie ma netrápia vačky ani kruhy pod očami. Po milión rokoch nepotrebujem pod oči žiaden korektor. No čo vám poviem, radosť pozerať sa. Teraz, keď stúpajú teploty, ma krémy bavia o niečo menej. To ale nevadí! Lebo ja mám aj inú zbraň :)

 







O fluide na oči Bio Acai si môžete prečítať:

       "Wellness pre citlivé oblasti okolo očí! Jemný ľahký fluid je kombináciou vzácneho oleja BIO acai, očianky, sladkého drievka a BIO marhuľového oleja. Dodáva jemnej pleti okolo očí dostatočnú hydratáciu a redukuje vrásky.

Obsah balenia: 15 ml

Ingredients (INCI): Aqua, alcohol*, Prunus Amygdalus Dulcis (mandle) Oil*, glycerin, Simmondsia Chinensis (JOJOBA) Seed Oil*, sorbitol, Dehydroxanthan Gum, Isoamyl Laurate, GLYCINE Soja (sója) Oil*, Sclerocarya Berrea Seed Oil*, Euterpe Oleracea Fruit Oil*, Euphrasia Officinalis LEAF EXTRACT*, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, Tocopherol, SODIUM LACTATE, Lactic Acid, Helianthus Annuus (slnečnica) Seed Oil*, Parfum (esenciálne oleje) *suroviny z kontrolovaného biologického pestovania
Krajina pôvodu: Nemecko"
Od Sante mám momentálne doma pleťovú vodu a nejaké masky. A očný fluid. Ten som si kúpila nakoniec, lebo so značkou mám dobré skúsenosti a viem, čo od nej môžem čakať. Fluid som kupovala vo výpredaji a vyšiel ma okolo troch eur. To bol jeden z prvých impulzov na kúpu. Veď to poznáte, žena a výpredaje :) Krém (lebo poviem mu len že krém, prípadne gél, fluid mi nikdy nenapadne) má 15 ml a je v milom malom oranžovom obale. Páči sa mi, že na dávkovanie slúži pumpička, ktorá sa nezasekáva.  Šikovne sa vmestí aj do malej kozmetickej taštičky, preto so mnou chodí aj na víkendové túlačky. Je priesvitný gélový a po nanesení nezanecháva lepkavý pocit. Keď sa tak zamyslím, v tomto momente si jeho vôňu neviem celkom vybaviť. Znamená to, že je všedná, no musím povedať, že vonia len veľmi nevýrazne, ale pekne. Jeho vôňu si ani neuvedomujem, čo ale pri očných krémoch nie je na škodu. Ľahučký gél možno používať ráno aj večer. Rýchlo vsiakne do pokožky a potom naň pokojne môžete naniesť aj make up, neublíži mu to. Večer zasa môže ísť na nočný krém, i keď na noc volím o niečo hutnejšie a výživnejšie krémy. Hoci je ľahké, dodáva postačujúcu dávku hydratácie. Očné okolie rozjasní a redukuje jemnejšie linky. Tiež pomáha bojovať s opuchmi, preto je vítaným pomocníkom počas celého týždňa. I keď nemôžem povedať, že by to bol najlepší očný krém, aký som mala, som rada, že je súčasťou mojich kozmetických rituálov. Najmä v tomto horúcom počasí. 
Plusy:
  • malý milý obal
  • praktická pumpička na dávkovanie
  • jemne vonia
  • gélová konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne, neostáva po ňom lepkavý pocit
  • hydratuje, zmierňuje opuchy, redukuje linky
Mínusy:
  • nenašla som
Gél som kúpila v eshope Naureus, bežná cena je 9,12 eur.
Aké sú vaše skúsenosti so značkou Sante? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe