3/5 - tretí krok k vyhladenej pleti

15:55

Nedávno som si upratovala v kozmetickej skrinke v kúpeľni a zistila som, že som pomíňala zásoby pleťových krémov i sér, ktoré si vždy naškrečkujem. Rada totiž nakupujem v akciách, výpredajoch, možnostiach 1+1 zadarmo, prípadne 2+1 zadarmo a podobne. Vtedy nakúpim pre celú rodinu a nestáva sa, aby som niečo vyhodila preto, že by to bolo po dátume spotreby. Nestíha sa to pokaziť :) Pri pravidelnom upratovaní si kontrolujem aj to, či som už písala článok o tom - ktorom produkte, lebo občas sa zabudnem. Teraz som nezabudla. Lebo som si založila zošit aj na plánovanie recenzií. Ja mám diár na všetko a vôbec mi to neprekáža. V sérii Herbalife vám chcem predstaviť 5 produktov určených na čistenie a hydratáciu. Dnes ideme v poradí na tretí produkt, ktorým je sérum proti vráskam.











O pleťovom sére proti vráskam si môžete prečítať:

       "Toto multifunkčné sérum napomáha potlačovať viditeľné známky starnutia.*
•Napomáha znížiť výskyt vrások už za 7 dní.*
•Klinické testy preukázali výrazné zlepšenie v mäkkosti, hladkosti, žiarivosti, jasnom vzhľade a svetlosti pleti, a to len za sedem dní.**
•Používanie AM/PM napomáha k dosiahnutiu optimálnych výsledkov.
•Vhodné pre všetky typy pleti.
•Žiadne pridané parabény. Dermatologicky testované.
Jedinečná receptúra obsahujúca:
Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, extrakt z gaštanových jadierok, peptid.
50ml fľaštička s pumpičkou
*Klinicky testované na subjektoch pomocou Visio skeneru a spätného foto inžinierstva na zistenie drsnosti pleti, v intervaloch nula, sedem a 42 dní.
**Testované na subjektoch na zistenie hladkosti, mäkkosti, žiarivosti, jasnom vzhľade a svetlosti meraním vizuálnym odborníkom pre klasifikáciu v intervaloch dvoch, štyroch a siedmich dní."

Pleťové séra som naučila používať aj moju maminu. Vysvetlila som jej, že neraz sú omnoho lepšie ako krémy. Nie sú mastné, rýchlejšie sa vstrebú, sú účinnejšie a krém sa dá použiť aj na ne. Dnes má doma svoje vlastné obľúbené a jej vek by jej tipoval málokto. Raz darmo, sú to vynikajúce produkty. Patrí k tým vydareným aj sérum od Herbalife? Musím povedať, že rada Skin si ma získala peknými obalmi. Jednoduchými, bielymi, pekne tvarovanými a očíslovanými, aby ste vedeli, ktorý krok je na rade. Dnes sme na čísle tri. Jednotka bola šikovný čistiaci gél, dvojka bolo vynikajúce bylinkové tonikum a trojkou je, ako už viete, sérum proti vráskam. Je v peknej plastovej tube, ktorá je vyššia, štíhlejšia a má aj pumpičku na dávkovanie. Väčšinou majú séra kvapkátko alebo pumpičku a ťažko povedať, čo z toho je lepšie, oba spôsoby sa mi pozdávajú. Výrobky od Herbalife, ktoré som doposiaľ mala, sa vyznačovali jemnou a príjemnou vôňou a inak tomu nie je aj v tomto prípade. Neviem ju síce špecifikovať, ale je sladšia, pekná a nie je umelá. Pripomína mi sladký pomaranč, je to vydarená vôňa, vďaka ktorej použitie nie je nepríjemné, naopak. Konzistenčne je redšie a ľahšie ako pleťový krém. Ľahko a rýchlo sa vstrebáva, pričom na pokožke po sebe nezanecháva žiadnu stopu, ani neviete, že ste ho použili. Pokožka nie je lepkavá ani mastná, skôr by som povedala, že ostáva matná. Pri pravidelnom používaní výborne vyhladzuje jemné linky aj vrásky. Pokožka je vypnutá  a hladká na dotyk. Tón pleti sa zjednocuje a je rozžiarená. Ideálne je pre mdlú  a unavenú pokožku, pretože jej prinavráti jas a sviežosť. Môžete ho aplikovať samostatne alebo s krémom, celkom dobre sa mi osvedčilo aj pod make up. Nežmolkuje sa pod ním a rovnako som si nevšimla ani mastnejšiu pokožku. Celkovo sa mi sérum páči. Rovno môžem povedať, že omnoho viac ako nočný krém, o ktorom si povieme inokedy.

Plusy:
  • Pekný, vyšší a štíhlejší obal
  • Praktická pumpička
  • jemne vonia
  • Redšie, ale nie úplne
  • Dobre a rýchlo sa vsiakne
  • Nemastí, nezaťažuje pokožku, neostáva lepkavá
  • Vyhladzuje linky a vrásky, vypína pleť, osviežuje ju, je pevnejšia a tón je jednotnejší
Mínusy:
  • obyčajne sa silikónom vyhýbam, ale našťastie, nemala som s nimi problém a nenastalo zhoršenie stavu pleti

Sérum proti vráskam stojí 49 eur a nájdete ho na stránke Herbalife.


Skúšate pleťové séra? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe