Sila prírody

18:54

Dobrý tuhý šampón môže potešiť celú rodinu. Jednou z vlastností, pre ktoré ich skutočne obľubujem, je ľahká skladnosť. Tým, že sa nevylejú, ich môžem mať v akejkoľvek polohe kdekoľvek v poličke a cestuje so mnou, kam treba. Navyše, dlhšie vydrží a tak ho kupujem s veľkou radosťou. Dnes je ich ponuka veľká a mnoho značiek ich ponúka v zaujímavých variáciách. Najradšej by som ich skúsila všetky :) V jednom predvianočnom nákupe som si kúpila levanduľový a Pure šampón od 2 Sis. Levanduľový bol určený na mastné vlasy a lupiny, Pure je ako stvorený pre atopikov a ľudí s citlivou pokožkou hlavy. Teda presne pre mňa.

2 sis cosmetics

2 sis cosmetics

tuhý šampón Pure

2 sis cosmetics tuhý šampón Pure - zloženie

tuhý šampón s nechtíkom

nechtíkový tuhý šampón

2 sis cosmetics


Šampón Pure

Tuhé šampóny od 2 Sis sú v pekných papierových obaloch, ktoré sa dajú recyklovať. Sú minimalistické, pútavé a nájdete na nich zloženie. Každá rada má svoju farbu a Pure sa nesie v zelenej farbe matky prírody. Hoci obal hneď skončil v koši na papier, zanechal veľmi príjemný pocit. Vykukol na mňa krásny biely šampónik, ktorý je ozdobený žltým nechtíkom. Prvý dojem bol, že je snehobiely a ako z rozprávky. Priam ma hypnotizoval. Nebolo na ňom nič zvláštne, a predsa som sa naň nevedela vynadívať. Začala som ho volať Snehulienka a volám ho tak doteraz :)

Tento šampón takmer vôbec nevonia. Je tam ľahučký závan niečoho nežného, ale inak takmer nevonia. To je v prípade takéhoto produktu dobre, pretože sa znižuje šanca, že bude dráždiť citlivú pokožku. Je rovnako veľký ako ten levanduľový. Šikovný do ruky, ľahko pení a vytvorí bohatú penu. Vlasy sa ľahko češú aj bez použitie kondicionéra, nie sú spľasnuté (udržia si určitý objem), krásne sa lesknú a nemastia sa. Dva dni sú super, ten tretí už vyzerajú trochu horšie.

Na pokožku vplýva veľmi priaznivo. Nielenže podstatne menej svrbí, ale je menej vysušená, ekzém sa pomaly sťahuje a menej opadáva. Je to beh na dlhé trate, stačí trochu viac stresu a ekzém sa zhorší, no s účinnou kozmetikou sa dá potlačiť väčšina príznakov. Mala som levanduľový, cucu aj Pure. Ťažko povedať, či je jeden z nich najlepší, lebo každý je niečím iný a výnimočný. Za seba odporúčam každý z tých troch a určite budem pokračovať v skúšaní ďalších.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Krásny šampón
  • Nenápadná vôňa
  • Dobrý tvar a ľahké použitie
  • Vlasy sú ľahké, objemné, lesklé, dobre sa češú a držia tvar
  • Pokožka je krajšia, zdravšia, menej svrbí, ekzém sa sťahuje
Mínusy:
  • Nenašla som

Za 9,50 eur ho nájdete ho na internete. 

Používate tuhé šampóny? :)





You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Vyzerá veľmi pekne :) Tuhý šampón som ešte neskúšala, ale už som ich videla na viacerých stránkach a blogoch

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich skúsila niekoľko, kupujem ich pravidelne a nedám už na ne dopustiť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe