Fixátor očných tieňov

19:37

Pri líčení neznášam, keď sa mi zlejú očné tiene. Aj keď je to až po pár hodinách, potom už nemám dobrý pocit. Každú chvíľu si kontrolujem, či  mám všetko tam, kde by to malo byť, či nevyzerám smiešne a nemala by som sa radšej vzdialiť od ľudí. Na strednej som nič také ako podkladovú bázu pod očné tiene nepoznala. A aj to tak vyzeralo, lebo pri lacnejších očných tieňoch, ktoré som kupovala, som občas vyzerala trochu komicky. Až na vysokej som si začala kupovať bázy pod make up alebo očné tiene a objavila som doposiaľ úplne nepoznaný svet omnoho jednoduchšieho maľovania. Keď jednu miniem, ďalšiu kúpim. Naposledy som zalovila vo vodách značky Makeup Revolution a prvý raz som skúsila úplne tekutú podkladovú bázu.

fixátor očných tieňov a podkladová báza 2 v 1

fixátor očných tieňov a podkladová báza 2 v 1 zloženie

Makeup Revolution Aqua Seal

Báza pod očné tiene Makeup Revolution Aqua Seal

Ako som spoznala zaujímavú podkladovú bázu

Fixátor očných tieňov a podkladová báza 2 v 1 je tak zvláštny a tak iný, že sme si k sebe museli chvíľku hľadať cestu. Ono nebolo to sprchu vôbec jednoduché, lebo nič podobné som ešte nemala a tak mi chvíľku trvalo, kým som vychytala všetky muchy. Ani po mesiacoch používania, keď už je len na dne, si nie som úplne istá, či som ich vychytala úplne :) Ale na druhej strane, mám pocit, že lepší som ešte nemala a mala som ich už požehnane. Od tých najlacnejších po tie drahšie. 

Je taký malý a taký vodový

Má 3,5 ml a je v plastovom priesvitnom obale. Najprv som si podľa tvaru myslela, že má kvapkátko, ale nie, má len zúžený aplikátor. Bezfarebná tekutina podobná vode je bez výraznejšieho zápachu a svojou konzistenciou ma veľmi prekvapila. Myslela som si, že ma čaká nejaká pasta, niečo krémovejšie, nie tekuté. Možno si poviete, že podľa fotky v eshope som mohla tušiť, aký bude, ale ja som si ho neobzerala. A ak aj áno, myslela som si, že je to etiketa :) Každopádne ale musím povedať, že keď mi domov prišlo toto milé čudo, nemohla som ešte tušiť, aká kvalitná podkladová báza pod očné tiene sa z toho vykľuje.

Nebola to hneď zábava

Prvé použitie bolo tragikomické, lebo som nemala celkom presne predstavu, čo s tým. Tak som si vybrala jeden zo štetcov na očné tiene a kvapla naň bázu, ktorú som išla použiť. Stiekla mi na maskaru a než som sa namaľovala som mala pandičkovské kruhy pod očami. Toto som vyriešila ako jeden z prvých problémov a dnes presne viem, koľko jej je potreba použiť, aby bolo líčenie dokonalé. Štetce obyčajne po použití hneď umyjem, ale teraz som sa na to vykašľala. Veď je to priesvitné, povedala som si. Hm, štetec mi stvrdol tak, že je ako kameň a ani po praní sa mi už nepodarilo dostať ho do pôvodného stavu. Zamrzelo ma to, ale poučila som. Kvapku si môžete kvapnúť aj na viečko a rozotrieť prstom, ale mne to nevyhovovalo a cítila som sa pri tom trošku grambľavá. Teraz už určite budem po každom použití štetec umývať :) 

Dokonalé líčenie za okamih

Ak použijem správne množstvo bázy, stáva z nej najúžasnejší pomocník, ktorý zafixuje úplne všetko. Nechajte ju na viečku dobre uschnúť a naneste tieň. Ten krásne priľne a môžete ho ešte zafixovať ďalšou kvapkou. No nemusíte, lebo už podklad zaručí nekonečnú trvácnosť očných tieňov. Nezlievajú sa, neotláčajú sa, neblednú. Ako sa ráno namaľujem, tak sa večer odmaľujem. Vydrží pokojne celých 24 hodín a myslím, že by vydržal aj viac, ale to som ešte neskúsila. Asi som ešte tak dobrú bázu nemala a čo je úžasné, je tak maličká, že keď som sa balila na dovolenku alebo  na výlet, nemala som vôbec plnú taštičku. Je jedno, či sa použije s krémovými, práškovými alebo zapečenými tieňmi. Všetky perfektne fixuje a počas dňa sa v podstate ani nepohnú. Nedráždi mi oči a po čase sa mi nestane, že by stekala mimo tak, ako pri prvých použitiach. Je pravda, že som na ňu prskala, ale len do okamihu, kým som neprišla na to, ako famózne účinkuje. A čo je úplne super, je cena!

Plusy:
  • zaujímavé balenie
  • číra tekutina
  • bez vône
  • dá sa pomerne rýchlo aplikovať
  • vynikajúco zafixuje očné tiene, ktoré sa nezlejú, neotlačia, nevzniknú na nich farebné hrudky, je vodeodolná a tiene dobre odolávajú aj oteru
  • cena
Mínusy:
  • na aplikáciu tekutiny som celkom pripravená nebola, zlikvidovala som aj jeden štetec, ale stálo to za to
Nájdete v eshope Notino.

Mali ste niekedy túto bázu? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já se na nějakou bázi teprve chystám. Nejsem zvyklá je používat a nevím, jestli bych s tím dřív nesekla :D ale pokud objevíme něco, co se mi bude zamlouvat asi jí dám šanci :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bázy používam už veľa rokov, ja si bez nich líčenie nedokážem predstaviť :)

      Odstrániť
  2. Já ještě nenašla bázi, která by mi vyhovovala :-D ale tenhle fixátor vypadá dobře. Možná mu ještě šanci dám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe