Ako som sa zamilovala do značky Foreo

19:01

V decembri som si v eshope Notino  kupovala Winter beauty box. Keď som ho zbdala, moje srdce kozmetického maniaka sa rozbúšilo. Bol dokonale zladený, nechýbali v ňom plné produkty ani miniatúry či vzorky. Chvíľku som však váhala. Predsa, nakupovala som ešte nejaké vianočné darčeky, vedela som, koľko vecí ešte treba domov, aby sme mali na stole naše tradičné Vianoce. Niekoľko minút som si nutne nahovárala, že ho vôbec nepotrebujem. Neodolala som. Vedela som, že ma v ňom čaká Foreo Luna play, ktorú som chcela už mesiace. Teda, nielen konkrétne ju. Chcela som niečo od Foreo. A začať Lunou play bol vlastne dosť dobrý nápad.

FOREO Foreo Luna™ Play

Foreo švédska firma, ktorá vyrába veľmi zaujímavé kúsky na pleť a na starostlivosť o ústnu dutinu. Vďaka niekoľkým vlastnostiam sú vhodné takmer pre všetky typy pleti žien i mužov. Čistiace sonické kefky sú v rôznych farebných prevedeniach a veľkostiach. To ale nie je všetko. V ponuke sú aj sonický prístroj pre urýchlenie účinku pleťovej masky (to je môj horúci favorit, na ktorý si momentálne šetrím), masážny prístroj na očné okolie a obzvlášť zaujímavo pôsobí pero s modrým svetlom pre zmiernenie prejavov akné. Sonická zubná kefka ma asi doposiaľ zaujala najmenej, ale to sa ešte môže zmeniť. Milujem tieto vychytávky a tak by ma nijak neprekvapilo, keby sa nakoniec rozhodnem inak.


čistiaci sonický prístroj

FOREO Foreo Luna™ Play čistiaci sonický prístroj

O značke Foreo som doposiaľ len čítala. Videla som recenzie na internete a tak nejak vtedy som si povedala, že musím časom niečo vyskúšať. Nákup som vždy odkladala, lebo som si hovorila, že sú dôležitejšie veci, ktoré som si musela kúpiť. Dnes ma to trochu mrzí, lebo toto je presne tá vec, ktorá mi už doma chýbať nesmie. Aj vďaka nej je moja pleť takmer bez chybičky a nikdy nebola tak jemná a čistá, ako teraz. Spojením kvalitnej kozmetiky a šikovných pomocníkov sa mi podarilo to, po čom som márne túžila roky - mať pleť peknú a zdravú. Netvrdím, že je dokonalá, ale nikdy nebola taká krásna, ako teraz. 

Foreo Luna™ Play

sonická kefka na čistenie pleti

čistenie pleti sonickou kefkou

Ako som hore spomenula, začať touto kefkou bolo pre mňa najlepšie. Z viacerých dôvodov:
  1. z ponuky je najlacnejšia a tak som vedela, že ak by mi nesadla, ľahšie znesiem nižšiu cenu (aj keď hodnota zimného boxu bola podstatne vyššia a našla som v nej niekoľko must have produktov, ktoré milujem a kúpim si ďalšie) ako vyššiu. Nuž, nielenže mi tento produkt sadol, ja som sa doň zbláznila. Bez debaty.
  2. je maličká a vhodná na cestovanie. Ocenila som to, bola so mnou v Prahe i na rodinných výletoch a poslúžila bezchybne
Čo to vlastne je?


Luna play je spojením prelomových pulzov a dizajnom silikónovej kefky. Pulzy T-Sonic prechádzajú cez hladké silikónové dotykové body. Kefka odstraňuje nečistoty, ktoré môžu spôsobiť zápal a umývanie je účinnejšie ako pri obyčajnej kefke, hubke či obrúskoch. Je najmenšia z rodiny Foreo a v mojej kozmetickej cestovnej taštičke naozaj nezabrala veľa miesta. Podľa popisu výrobcu dokáže až  8 000  pulzácií za minútu odstrániť z pleti 99,5 % nečistôt, kožného mazu a zvyškov make upu, pričom pleť dôkladne čistí, rozjasňuje a vyhladzuje. Kefka je dvojzónová - s tenšími dotykovými bodmi vyčisíte líca, väčšie body sú vhodné na čistenie T zóny.

Jednoduché použitie

Keď som ju odbalila, už som mala akú takú predstavu, čo s ňou. Nielen z videí, ale aj článkov, ktoré som si predtým čítala. Luna play je do dlane akurát. Na zadnej časti je gombíček, ktorým ju zapnete aj vypnete. Najskôr si odlíčte make up. Potom navlhčite Lunu (je úplne vodotesná, netreba sa báť, že vás zatrasie). Na pleť naneste svoj bežný čistič (mám najradšej gély, lebo ich pekne napení) a trošku ho rozotrite. Luna sa po zapnutí jemne rozvibruje a gél napení. Určite ju ale nepoužívajte s peelingom, pretože ten by jemný silikón mohol poškodiť a prístroj by vám znehodnotil. Na moje veľmi milé prekvapenie je to veľmi príjemné. Citeľná, ale jemná masáž pokožku pomáha aj prekrviť a dôkladne vyčistiť. Opakujem to pomerne často, ale čistenie je veľmi dôležité, aby sa do pleti dostali účinné látky. Cez upchaté póry to ľahko nejde. Po použití Lunu opláchnem pod tečúcou vodou a nechám ju uschnúť, aby som ju mohla odložiť na jej čestné miesto na poličke. 

Výhoda i nevýhoda

Výhodou maličkej Luny play je veľkosť. Vďaka nej v kufri nezavadzia a keďže je lacnejšia, dostala som odvahu stať sa jej hrdou majiteľkou. Jedinou nevýhodou je, že nie je nabíjateľná. Vydrží zhruba 100 použití pri cca jednej minúte používania. Ja som ju kúpila začiatkom decembra. Odvtedy mi stále ide. Niekedy ju používam ráno aj večer, niekedy aj dva dni nie. Preto nedokážem povedať, či vám tých 50 dní pri použití ráno i večer vydrží. Na jedno použitie by nemala ísť dlhšie ako tri minúty, čo som neprekročila nikdy. Je veľmi jednoduchá na údržbu, stačí ju len po každom použití jednoducho opláchnuť a odložiť tak, aby nebola na priamom slnečnom žiarení. Ak prestane ísť, jednoducho ju dám do zberného dvora. Som jej veľmi vďačná za to, že mi ukázala svoju silu. Vďaka nej som ochotná zainvestovať do ďalších kúskov, ktoré sú na batérie a tak vydržia dlhšie. 

Som spokojná? Óóó, áno

Tušila som, do čoho idem, ale mala som obavy. Predsa, nie každému môže produkt vyhovovať tak, ako iným. Ale tešila som sa. Urobila som si radosť k meninám a na inom nezáležalo. Skúsila som ju s gélom, hĺbkovo čistiacim olejom i gélom. Práve čistiaci gél mi veľmi vyhovoval, lebo Luna play ho pekne napení a zlepší tak jeho pôsobenie. Po použití je pleť úplne jemná. Vyhladená, hladučká ako detská prdelka a krásne žiari. Na lícach a brade niet po čiernych bodkách ani stopy. Na nose ostávajú, ale je ich menej. Konečne chápem, ako vyzerá úplne čistá tvár. Vyrážky sa mi takmer netvoria, väčšinou len ak mám moje dni. Ale vďaka starostlivosti je do dvoch - troch dňoch po nich. Je to unikátny kúsok, ktorý mi šliape ako hodinky, ani raz sa nezastavil ani nezasekol. Netrúfam si odhadnúť, koľko mi ešte vydrží, ale hneď potom kupujem ďalšiu. Už na batérie a o kúsok väčšiu. Nepoužívam ju stále, občas si vezmem pre zmenu konjakovú hubku, ale som nadšená. Ako z kefky, tak aj z mojej pleti. Keď si spomeniem, ako sa pre ňu kedysi trápila a koľko sĺz ma stálo pozrieť sa na akné a všetky problémy. Dnes idem von aj bez make upu. Šťastná a spokojná.

Plusy:
  • na výber viacero farieb
  • najmenšia a najlacnejšia
  • je na cca 100 použití, jedno vyjde okolo 39 centov, no môže vydržať viac aj menej, podľa dĺžky čistenia. Tiež podľa toho, či ju používate raz denne alebo dva razy
  • jemná a veľmi príjemná
  • prekrvuje pokožku
  • veľmi dobre čistí, odstraňuje nečistoty, maz, čierne bodky, vyhladzuje
  • pleť žiari a je svieža
  • skvelá na cesty
Mínusy:
  • nedá sa nabíjať, potom, ako prestane ísť, sa môže vyhodiť
Značku Foreo nájdete na Notino, na výber je aj kozmetika.

Mali ste niečo od tejto značky? :) Rada sa nechám inšpirovať.

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Tak upřímě mě dost zklamalo, že je jednorázová. Slyšela jsem dost recenzí apod, a vżdy byla jen a jen skvělá a věřím tomu, že funguje fakt dobře. Ale tohle ještě nikdo neřekl a to mě dost mrzí, že to jen tak člověk pak vyhodí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba si len prečítať, ktorá je na baterky a ktorá nie :) Potom nie je dôvod na sklamanie, lebo vieš, do čoho ideš :)

      Odstrániť
  2. Jej já už jsem box měla několikrát v košíku, právě kvůl Luně play, ale nedopadlo to. Nicméně bych Foreo ráda zkusila. Je super že Ti vyhovuje!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ti Foreo odporúčam :) Ja už šetrím na ďalšie kúsky, veľmi mi kefka pomohla na pleť :) Verím, že aj ďalšie budú super.

      Odstrániť
  3. Nad Foreo jsem uvažovala, dokonce jsem už byla přesvědčená, že si ho pořídím. Chtěla jsem ale jeho mini verzi. Pak jsem se dozvěděla, že ta mini verze je pouze na několik použití, teď si nejsem jistá kolik a pak nelze vyměnit baterie (verze není na nabíjení). No a to mě odradilo od koupi. Pak jsem už neuvažovala o žádné verzi. Zatím si vystačím s klasickou Konjak houbičkou, maskami, peelingy..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tá mini vyhovuje a nevadí mi, že keď prestane ísť, budem potrebovať novú :) Skúsila som a zistila, že je to perfektný produkt, tak to mi stačí :)

      Odstrániť
  4. Ahoj, mám Foreo Luna Mini 2, používam pravidelne už pol roka a som veľmi spokojná. Pleť sa mi neskutočne zlepšila a je to aj taká príjemná masáž tváre ráno aj večer :D K tomu čistiaci gél Clinique City Block Purifying a miznú aj čierne bodky :) Dobrá investícia už len kvôli tomu výsledku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten gél obľubujem aj ja a naozaj sú spolu super dvojka :) Ako som spomenula, mrzí ma, že mi to toľko trvalo, kým som si ju kúpila :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe