Nová ružová na jar

20:02

Lak na nechty nechýba v mojej poličke už niekoľko rokov. Spomínam si na moje začiatky, kedy som si nechty lakovať nechcela. Nikdy mi to veľmi nešlo, vybiehala som mimo nich, nenechala som ich uschnúť a boli škaredé, odrané alebo olúpané. Tak som ich veľmi dlho nepotrebovala. Moje nechty boli vždy pevné, rýchlo rástli a pekne vyzerali, preto som to neriešila. Potom sa ale v mojom živote objavil fešák, kvôli ktorému som chcela vyzerať vždy čo najlepšie. Zrazu som mala desiatky lakov v rôznych farbách a k dnešnému dňu je ich ešte o kúsok viac. Rada striedam nielen farbičky, ale aj značky a stále hľadám nových miláčikov. Tento mi učaroval okamžite. Tá ružová si ma získala a perfektne sa hodí na nastávajúce jarné dni, ktoré sú za rohom. Dúfam.

BOURJOIS Paris La Laque Gel Nail Polish


BOURJOIS Paris La Laque Gel lak na nechty

BOURJOIS Paris gélový lak na nechty

BOURJOIS Paris La Laque Gel Nail Polish lycheers

ružový lak na nechty

lak na nechty  Bourjois Paris

Bourjois Paris La Laque Gel je jedným z tých skvelých kúskov, ktoré sú gélové, ale nepotrebujete UV lampu. Stačí len farebný lak a vrchný gélový lak. Ten mám od inej značky, ale nabudúce si s novým lakom si kúpim aj nadlak. Má niekoľko vynikajúcich vlastností, ktoré z neho robia miláčika, ale rovnako má aj pár múch, s ktorými som sa musela popasovať. V ponuke je niekoľko krásnych odtieňov, ale víťaza som mala vybraného hneď. Táto ružová je jednoducho božská, jarná, letná, vlastne na každý jeden deň.

Obal je pekne tvarovaný a elegantný. Páči sa mi to o trochu viac ako ten obyčajný guľatý, ale to je len vec vkusu. Má 10 ml a je dosť veľký a pomaly sa míňa. Ideálny štetec je ako stvorený na rýchle a ľahké nanášanie. Pekne sa prispôsobuje, preto to ide precízne a len zriedka sa stane, že by som  sa netrafila na necht. Okúzlila ma nielen farba, ale aj jej sýtosť. Vynikajúco farbí už v prvej vrstve, vo dvoch je neodolateľná. Rýchlo zaschne, krásne sa leskne a žiari. Sýta farba vynikne na dlhých aj krátkych nechtoch a neviem sa z nej prestať tešiť. 

Ako som spomenula, našla som dve malé muchy. Prvý raz sa mi v ňom urobila niekoľko bubliniek. Pôvodne som si myslela, že mám veľmi suché nechty, lebo vtedy tento jav vzniká. Keď som mala za sebou niekoľko olejových kúr, denné natieranie rúk a peelingovanie, čakala som zmenu. Lak ale bublinky hodil tiež. Stal sa to aj mamine, tak som pochopila, že to nie je len o mojich nechtoch. Musím lakovať veľmi opatrne a ak je bubliniek viac, dám si jednu vrstvu trblietok a stav je vyriešený. Navyše s ružovo striebornými trblietkami vzniká pekný vzhľad, ktorý vydrží pár dní.

Druhou malou muchou je výdrž. Zatiaľ sa mi ani raz nepodarilo udržať si nechty pekné viac ako tri dni. Olupujú sa, lak mierne praská. A je celkom jedno, či ho nanesiem samostatne (vždy s podkladovým lakom)  alebo s gélovým nadlakom. Vyriešila som to ale jednoducho. Ak sa mi mierne obije, nanesiem ďalšiu farebnú vrstvu a keď uschne, tak ešte trblietky. Takto vydrží pokojne aj týždeň, ale bez prelakovania to nejde. Ono keď sa naň tak celkovo pozerám, veľmi som si ho obľúbila. Všetky muchy som vychytala, lebo pre tú farbu by som pokojne aj bežala do obchodu, len aby som ju mala. Chcem aj ďalšie odtiene, lebo sa mi s ním dobre pracuje a výsledný efekt je zaujímavý.Stačí len trochu trpezlivosti :)

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovný štetec
  • v ponuke pekné farby
  • sýta farba
  • rýchlo uschne, krásne sa leskne
  • výdrž tri dni sa niekomu zdá málo, niekomu dosť, s trblietkami je to aj viac
Mínusy:
  • občas sa v ňom robia bublinky
  • niekedy sa mi zdá, že krátko vydrží a rýchlo sa obije
Bežne stojí okolo 5 eur, ale v akcii sa dá kúpiť za veľmi fajn cenu. Nájdete ho v eshope Elnino.

Akú farbu laku na nechty teraz obľubujete? :)




You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Miluji klasickou červenou na nehtech :-) po té sahám kdykoliv, když nevím jakou barvu. Ale tahle je také parádní červená!! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Červených lakov mám najviac, to je farba, ktorá všetko zachráni :) Ale potom obľubujem najmä ružovú a nude :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe