Extra dlhé

14:53

Po tom, ako som skúsila Selfie maskaru od Dermacolu, sa mi už každá ďalšia bude hodnotiť len ťažko.  Bola jednou z najlepších, aké som mala a moja jednoznačná jednotka medzi špirálami od Dermacolu. Už dávno sa mi  nestalo, aby som si potom, ako som minula maskaru na testovanie, kupovala ďalšie balenie. Pri nej sa mi to stalo a čoskoro budem kupovať tretiu. Artist Lash maskaru som si ľúbezne obzrela v rukách, lebo vyzerala vynikajúco. Aj kefka sa mi pozdávala, tak som si povedala, že možno dokáže Selfie aj konkurovať. 

 Artist Lash maskara

RIASENKA S EFEKTOM PREDĹŽENÝCH A ODDELENÝCH RIAS

maskara od dermacolu




O Artist Lash maskare si môžete prečítať:

        "Riasenka s jedinečným, postupne sa zužujúcim, tvarom kefky vytvorí precízne nalíčené, nezlepené a výrazné riasy, ktoré sú extrémne dlhé a perfektne oddelené. Kefka natočí každú riasu zvlášť, od korienkov až ku končekom.
Zloženie: AQUA, CERA ALBA, PARAFFIN, STEARIC ACID, GLYCERYL STEARATE, PALMITIC ACID, HYDROGENATED JOJOBA OIL, VP/EICOSENE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, BUTYLENE GLYCOL, NYLON-12, POLYBUTENE, ORYZA SATIVA CERA, LECITHIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLYL GLYCOL, MYRISTIC ACID, LAURIC ACID, OLEIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499."

Je pravdou, že dermacolovské riasenky mi obyčajne veľmi nesedeli a buď som si ich obľúbila hneď alebo nikdy. Ako som hore spomenula, jedine Selfie maskara mi sedela okamžite a mám ďalšie balenie. Skúšam ich opatrne, lebo obyčajne po prvom raze celkom presne neviem, čo by som si mala myslieť. Artist lash vyzerá veľmi pekne. Nielen preto, že obal je pekne tvarovaný, ale aj preto, lebo je farebne pútavá, žiarivá a ružová  a to ma na kozmetike v poslednej dobe neskutočne priťahuje. Kefka je guľatá, hustá a presne taká, akú mám rada. Preto som si hneď na prvý pohľad myslela, že by Selfinke mohla pokojne konkurovať. 

Je intenzívnej čiernej farby a krásne dokáže zvýrazniť riasy. Prvý pokus dopadol nie najlepšie, lebo vtedy som zistila, že lepí. Už v prvej vrstve som mala riasy zlepené do jednej machuľky a pôsobila som značne tragikomicky. Musela som sa odmaľovať a skúsiť druhý pokus. Kefku som dôkladne pootierala z každej strany, aby som sa zbavila nánosu farby a už sa mi líčilo podstatne lepšie. Stále však lepila, preto som riasy ešte rozčesala suchou kefkou zo starej riasenky. Opakuje sa to takto už dlhšie a hoci je trochu suchšia ako bola, stále trochu  bojujem s lepením. Pri správnom postupe sa to dá eliminovať, len to trošku dlhšie trvá. 

Riasy pekne a výrazne predlžuje, rozdiel je pekne vidieť už po nanesení prvej vrstvy. Sú vytočené a tento tvar dokážu držať počas celého dňa. Opadáva minimálne, takže sa nemusím báť čiernych bodiek po tvári a nepotrebujem líčenie každú hodinku kontrolovať. Vodeodolná nie je, preto ju nie je celkom bezpečné vystavovať dažďu či slzám. Odličuje sa dobre, ľahko a bez problémov. Pozor si treba dať na ešte jednu vec - občas sa na konci rias vytvoria malé hrudky. Vždy ich opatrne oberiem, aby neopadali a efekt je potom viac ako dobrý.

Plusy
  • pekný obal
  • hustá a bohatá kefka
  • intenzívna čierna farba
  • riasy pekne predĺži a vytočí, vydrží celý deň, neopadáva, neotláča sa, dobre sa odličuje
  • pekne predĺži už v prvej vrstve
Mínusy:
  • lepí riasy, musím ich prečesať suchou kefkou
  • občasné hrudky
Za 7,69 ju nájdete v eshope Dermacolu a v partnerských predajniach.

Máte favorita medzi riasenkami od Dermacolu? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Škoda hrudek, jinak řasenka Ti dělá krásné řasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc pěkně prodloužila.. žmolkování řasenky mě poslední dobou trápí u více značek, ale já se smířila se suchým štětináčem a žmolky vyčesávám :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď idú vyčesať, nie je to problém, no nie vždy sa mi podarí dostať von všetky :) Ale ako si napísala, aj ja som sa s tým zmierila a nevyhadzujem riasenky, pokiaľ robia hrudky. Radšej odkladám dobré kefky :)

      Odstrániť
  3. Já mám kosmetiku od Dermacolu moc ráda :-) hlavně tělovou péči, ta je skvělá.. ty jejich voňavé tělová mléka a sprchové gely.. s dekorativní kosmetikou moc zkušeností nemám. S řasenou vůbec .-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe