Nový kondicionér od Natura Siberica

19:09

Nedávno sme sa v hlúčiku žien rozprávali o tom, aká je naša starostlivosť o vlasy. Padli tipy nielen na skvelé šampóny, mydlá na vlasy, rôzne toniká či oleje, ale aj porovnania toho, že kondicionér je obyčajne menší ako šampón a minie  sa skorej. Všimla som si, že tuhý šampón mi vydrží o niečo dlhšie ako tekutý. Aj preto, lebo pri tekutom mám stále pocit, že som si ho dala málo a potrebujem pridať. Kondicionér mi vždy vydržal o kúsok kratšie, lebo zvyčajne bol menší a aj pri ňom mám potrebu použiť ho viac ako by bolo treba. Natura Siberica má ale aj pre mňa pomoc – šampón aj kondicionér majú po 400 ml.veľké a krásne, len rovnako vyzerajú, preto si musím dať pozor, či siaham po tom produkte, ktorý naozaj chcem použiť. Obnovujúci kondicionér na vlasy je podobne ako šampón zaujímavým kúskom, ktorý stojí za vyskúšanie.


Natura Siberica Loves Estonia


Natura Siberica Loves Estonia obnovujúci kondicionér na vlasy

Natura Siberica Loves Estonia obnovujúci kondicionér na vlasy zloženie

Natura Siberica Loves Estonia obnovujúci kondicionér na vlasy zloženie

kondicionér na vlasy


Kondicionér som pôvodne nemala v pláne kúpiť. Doma som ho mala spolu s maskou, ale dochádzal mi tekutý šampón. Ten skončil v košíku prvý. A ako ste si už mohli prečítať, bol naozaj vydareným kúskom, ktorý si ma získal po každej stránke. Keď som ale zbadala, že sú ako dvojičky a patria k sebe, rozhodla som sa vziať si ich oba. Veď sa budú dopĺňať a môžu tak mojim vlasom vyčarovať zdravo vyzerajúci vzhľad a objem. Veľké balenie ma milo prekvapilo a spokojne som si pomädlila ruky.

Pred pár rokmi som sa naučila pravidelne používať kondicionéry alebo  masky a už si bez nich neviem predstaviť existenciu. Nielen preto, že vlasy sú naozaj krásne, ale aj preto, lebo pri rozčesávaní si nevyšklbnem polovicu koruny krásy. Nikdy som nemala veľa vlasov a tak som si ich začala natáčať. Vtedy mali krajší objem, tvar a dali sa robiť účesy, o akých som len snívala. Dokonca som sa učila aj podľa rôznych videí, ako sa učesať na rôzne príležitosti a nakúpila som si spony, sponky, výplne, členky, gumičky. Vďaka dobrej kozmetike som si aspoň trochu vydýchla a naučila som sa byť na moje vlasy hrdá. Ale vráťme sa k tomuto konkrétnemu kúsku.

Obsahuje výťažky z nevädze a moruše, obsahuje vitamíny a prospešné látky, aby vlasy rástli, regenerovali sa  a boli krásne. Je hustý a biely. Pôsobí ako nejaký telový krém. Nanášam ho po celej dĺžke vlasov, od korienkov po končeky, lebo sa nemusím báť toho, že by sa mi mastili vlasy. Nemastia sa. Mojej suchej pokožke vôbec neprekáža. Ani ma viac nesvrbí, ani nie je podráždená. Odporúča sa nechať ho pôsobiť 2 – 4 minúty. Vôbec netuším, koľko ho nechávam na hlave. Tak od oka. Niekedy dlhšie, niekedy kratšie. Vďaka veľmi jemnej a peknej vôni je to príjemný zážitok a neprekáža mi, ak je to dlhšie. Ako prvé si po jeho použití všimnem to, že vlasy sú jemné. Úplne hladké, niet stopy po tom, že ich zaťažujem fénovaní, natáčaním a česaním do copu alebo drdola. Ľahučko sa rozčesávajú a nešticuje ma ani hrebeň, ani kefa. Pekne voňajú a nie sú zaťažené. Naopak, sú ľahké a nadýchané. Lesknú sa a pôsobia zdravo.

Plusy:
  • Veľké balenie
  • Pekný obal
  • Svieža vôňa
  • Dobrá konzistencia
  • Uľahčuje časenie, vlasy sú hodvábne jemné, lesknú sa, sú nadýchané, svieže a regenerované
Mínusy:
  • Nenašla som

Nájdete  v eshope Notino.

Obľubujete produkty tejto značky? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Značku Natura Siberica mám veľmi rada! :) Teraz testujem ich kolekciu na poškodené vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nedavno som zistila, ze tuto znacku uz bezne predavaju v supermarkete s potravinami. Zatial som vyskusala len cistiace tonikum a vyzera super. Takze este sortiment Natura Siberica urcite preskumam.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám veľmi rada čierne detoxikačné mydlo (tie som mala už tri) a sprchové gély. Ale celkovo som zatiaľ nemala zlý kúsok, aj na celulitídu majú výborné veci a to sa hľadá dosť ťažko :)

      Odstrániť
  3. Tuhle značku vídám na blozích a insta profilech celkem často :-) a čtu na ní velmi dobré ohlasy. Budu jí muset sama testnout :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kupujem si ju už niekoľko rokov, veľmi ju odporúčam :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe