O ružovej vode z ružového domčeka :)

18:38

O ružovom domčeku som Vám už písala :) Krásny ružový box plný ružovej kozmetiky. Všade ruže a ružovo ružová farba. Ako keby ste si nasadili ružové okuliare. Lebo aj to je občas treba. Pozerať sa na svet cez ne. Všetko zrazu dostane iný zmysel. Je len  na nás, či sa na svet budeme pozerať čierno bielo alebo farebne. Ale nič nie je iba čierne alebo iba biele. Má to mnoho odtieňov, z ktorých každý má svoje vlastné  miesto. S farebnejším svetom je život jednoduchší. Šťastnejší. Tak obyčajne, ľudsky. Lebo všetko je to o farbách. Ak chcete niekoho urobiť šťastným, farbite mu jeho svet farbami. Aby dni neboli tmavé, pusté a smutné.






O pleťovej vode si môžete prečítať:

      "Maximálne osviežuje a tonizuje pokožku tváre. Ružový olej pokožku tváre upokojuje, hydratuje a stimuluje regeneraciu buniek. Zároveň pôsobí proti červeným škvrnám a navracia pokožke zdravý vzhľad.
Po použití ostáva pokožka svieža, mäkká a pružná.
Aktívne zložky: prírodná ružová voda, ružový olej, D-pantenol, alantoín, glycerín"

Myslím, že už som spomínala, že mať doma jednu ružovú vodu nemôže byť na škodu. Je výborná nielen na pleť, ale aj na miešanie pleťových prachových masiek a na upokojenie pokožky po depilácii. Preto mám v kúpeľni vždy aspoň jednu otvorenú. Táto je v krásnom plastovom obale, jej obsah je 150 ml. Rozkošné ružové ružičky sú jeho ozdobou a tie si všimnem vždy ako prvé. Má veľmi praktický rozprašovač, ktorý je ukrytý pod malým plastovým vrchnáčikom. Práve vody s rozprašovačom sú vynikajúce, lebo ich možno nastriekať priamo na pleť, nielen tonizujú, ale aj upokojujú a pomaly sa vsiaknu do pleti. Vôňa je dokonalá. Vracia ma v spomienkach do detstva, keď som ako malé dievčatko ovoniavala malú fľaštičku, ktorú mala starká v izbe. Mala v nej ružovú vodu z Bulharska a jej vôňa mi neuveriteľne utkvela v pamäti. Vždy, keď ju ucítim, spomeniem si na starkú. Je to krásna vôňa, ako keď stojím v záhrade pri ružových kríkoch a nechávam sa opájať ich  omamnou vôňou. Stačí len zavrieť oči a človek sa ocitne v inom svete. Ako som už spomenula, má široké využitie. Používam ju ako posledný krok čistenia pleti (peeling + gél/mliečko + pleťová voda). Tiež je perfektná na miešanie prachových masiek, lebo aj v prípade, že prášok nevonia, pleťová voda mu prepožičia jemnú ružovú arómu. V horúcich dňoch je veľmi dobrá na osvieženie pleti. Upokojuje pokožku po depilácii. Pleť zanecháva jemnú, prevoňanú, hydratovanú a sviežu.

Plusy:
  • krásny obal so šikovným rozprašovačom
  • nádherná vôňa ruží
  • široké možnosti využitia ( na osvieženie, čistenie, upokojenie)
  • pleť je po jej použití jemná, hydratovaná, svieža
Mínusy:
  • nenašla som
Pleťovú vodu z ružového domčeka kúpite v kazete alebo samostatne na stránke http://www.rosedream.sk/, jej cena je 6,89.

Používate ružovú vodu? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Balenie je nádherné a vyzerá to veľmi zaujímavo ale mám nejako rešpekt pred vôňou ruží. Všetko čo som zatiaľ ovoňala bolo také strašne umelé :-(

    http://sophisticateddiary.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z DM-ky som mala ružovú vodu Purity Vision, tá mi smrdela, ale inak som bola s ružovými produktmi spokojná :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe