Očný krém so sedmokráskou

17:04


Nočný očný krém s kofeínom od Dulcie sa stal malým fenoménom. Vyskúšalo ho mnoho z nás, niektorým vyhovoval viac, iným menej. Ja som si  ho veľmi obľúbila, pretože jeho nádherná kávová vôňa bola mojim antidepresívom a krásne sa staral o moje očné okolie. Už dlhšiu dobu sa v Dulcii šepkalo o novinkách, medzi ktorými mal byť aj denný očný krém. Nevedela som sa ho dočkať.







O očnom kréme sedmokráska si môžete prečítať:

      "Jemný obnovujúci a spevňujúci denný očný krém zabezpečuje dostatok hydratácie, chráni jemnú pokožku očného okolia a pôsobí proti vráskam.  Výťažok so sedmokrásky rozjasňuje očné okolie, zmierňuje tmavé fľaky a kruhy pod očami. Krém je určený pre každý typ pleti, ktorá potrebuje spevniť a dodať potrebnú hydratáciu. Intenzívne chráni pleť proti prejavom starnutia a vďaka silnému extraktu zo sedmokrásky veľmi účinne sťahuje tmavé kruhy, fľaky, pigmentové škvrny a zbavuje okolie očí nepríjmených opuchov.  Extrakt z organických kvetov sedmokrásky je účinný prostriedok na zosvetlenie pokožky (aj citlivej), pôsobí proti nadmernej pigmentácii pokožky a aj na starecké škvrny. Dodáva pleti krásny žiarivý vzhľad a pomáha odvádzať nadbytočnú tekutinu, čím zmenšuje opuchy. Kvalitné za studena lisované prírodné oleje bojujú proti starnutiu pleti a zvyšujú elasticitu očného okolia.  Krém má aj jemný liftingový efekt a výborne splynie s korektorom alebo makeupom.

Zloženie: Rosa Damascena Flower Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Milk Protein, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Squalane (Olive), Linoleic Acid, Linolenic Acid, Tocopherol, Glyceryl Caprylate (and) Glyceryl Undecylenate, Caprylic/Capric Triglyceride (from Cocos Nucifera Oil), Daucus Carota Sativa Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Xanthan Gum, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Cananga Odorata Flower Oil
Obsah balenia 15 ml"
Ako ste si už určite všimli, Dulcia prezliekla svoje produkty do prekrásnych farebných obalov, ktoré mi ulahodili okamžite. Kovové mi síce budú chýbať, lebo som si ich odkladala na rôzne drobnôstky, ale ja si nájdem nejaké iné nádobky :) Sú nielen omnoho krajšie, ale aj podstatne praktickejšie. Očný krém už považujem za nevyhnutnosť. S každým ďalším rôčikom si uvedomujem, že ak chcem vyzerať stále rovnako, musím dopriať pleti denné, nočné i očné krémy, ktoré ju hydratujú a osviežia. Keď vstávam 05:20, občas potrebujem aj zázrak, aby som vyzerala dobre, ale kvalitná kozmetika k nemu výrazne dopomôže. Krém má 15 ml a je v princeznovskom ružovom obale s praktickou pumpičkou. Rýchlo som sa naučila, koľko krému treba na jedno použitie i to, ako ju stlačiť, aby krému nevyšlo viac ako potrebujem. Je žltej farby a keď ho dobre rozotriete, po  zafarbení neostane ani stopy. Je pomerne riedky, ľahko sa vstrebáva. Mám pocit, že takmer nevonia, lebo keď sa naň v tomto okamihu pozerám a snažím sa spomenúť, ako vonia, skoro nič mi nenapadá. Znamená to toľko, že vonia len jemne a nevýrazne, preto poteší aj tých, ktorým voňavá kozmetika prekáža. Možno ho použiť aj pod make up, lebo pokožka okolo očí neostáva mastná ani lepkavá, make up na pleť ľahko priľne. Krém sa odporúča každému typu pleti. Nielenže pomôže so stareckými fľakmi a pigmentovanými škvrnami. Krém sa postará o to, aby ste boli spokojné s tým, ako vyzeráte. Pokožku hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje. Linky aj vrásky miznú, pleť je pevnejšia a pružnejšia. Už dlhšiu dobu ma netrápia kruhy pod očami ani opuchy, lebo ráno aj večer siaham po očných krémoch. Očné okolie je rozjasnené a aj po prebdenej noci nepôsobí tak unaveno a nevyspato. Keď ho porovnám s očným nočným kofeínovým krémom, nadchol ma viac. Nočný síce nádherne vonia a likviduje opuchy, ale tento má v sebe niečo výnimočnejšie. Ideálne je používať ich oba, predídete opuchom, kruhom vačkom či vráskam.
Plusy:
  • krásy obal
  • balenie s pumpičkou
  • jemne, nenápadne vonia
  • žltý, nefarbí pokožku
  • ľahký nemastný
  • vhodný aj pod make up
  • hydratuje, vyhladzuje linky a vrásky, zjemňuje opuchy, bojuje so škvrnami a fľakmi, rozjasňuje pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Krém stojí 11,90 a kúpite ho v eshope  Dulcie alebo v partnerských predajniach.
Skúsili ste niektorý očný krém od Dulcie? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Nad tímto krémem jsem taky přemýšlela, ale říkala jsem si, že chvíli počkám až se někde objeví první recenze. Používám jejich noční krém a ten mi moc vyhovuje, tak si časem koupím asi i tento. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe