5/5 - piaty krok pre hydratovanú pleť

18:44

Nočné krémy sa stali každodennou súčasťou mojich kozmetických rituálov. Rokmi som trošku zmenila nároky, ale krém musí byť. Sprvu to boli len krémiky na mastnú a problematickú pleť. Také, čo hojili, zmatnili, čistili. Časom sa pridali hydratačné, spevňujúce, osviežujúce. Teraz sa striedajú podľa toho, čo moja pleť potrebuje viac. Nie je úplne jednoduché starať sa o takú, ktorá je zmiešaná. Nedávno som dostala krásny kompliment, kedy mi kamarátka povedala, že rada by mala pleť ako ja. Vtedy som sa úprimne zasmiala :) My ženy sme hrozné, lebo stále túžime po niečom inom a neuvedomujeme si, koľko šťastia niekedy máme. Že sme také, aké sme. Veľmi mi pomáha dobrá kozmetika. Čo si dnes povieme o nočnom kréme, ktorý sľubuje veľa hydratácie?










O nočnom kréme si môžete prečítať:

      "Tento hustý, luxusný krém napomáha počas noci dodávať pleti veľmi potrebnú hydratáciu. Dlhodobá hydratácia k tomu, že vaša pleť je po prebudení jemnejšia a hladšia.
Napomáha znížiť výskyt vrások už za 7 dní.*
Klinické testy preukázal, že pleť už po siedmich dňoch vyzerá hladšie a pocitovo jemnejšie.
Poskytuje výrazné zlepšenie celkovej pleti a svetlosti už za 7 dní.
Klinicky dokázaná dvojitá hydratácia pleti behom ôsmich hodín.***
Vhodné pre všetky typy pleti.
Bez pridaných parabénov. Dermatologicky testované.
Jedinečná receptúra obsahujúca:
Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, slnečnicový olej, makadamový olej, olivovo ovocný olej, olej zo sezamového semienka, extrakt z kvetu Spilanthes Acmella.
50ml fľaštička s pumpičkou
*Klinicky testované na subjektoch pomocou Visio skeneru a spätného foto inžinierstva na zistenie drsnosti pleti, v intervaloch nula, sedem a 42 dní. 
**Testované na subjektoch na zistenie hladkosti, mäkkosti, žiarivosti, jasnom vzhľade a svetlosti meraním vizuálnym odborníkom pre klasifikáciu v intervaloch dvoch, štyroch a siedmich dní. 
***Testované na subjektoch, pri ktorých sa merali úrovne hydratácie pleti v osem hodinových intervaloch. V porovnaní s pôvodným stavom vykazovala pleť po ôsmich hodinách u 100% subjektov výrazne vyššiu hydratáciu."

Moja sada od Herbalife obsahovala 5 produktov. Prvým bol čistiaci gél, ktorý sa mi osvedčil. Druhým bolop fantastické tonikum,, ktoré som si neskutočne obľúbila. Tretím bolo sérum, ktoré bolo účinné a zaujímavé. Očný krém bol štvrtý a musím povedať, že hoci sa mojim najobľúbenejším krémom nevyrovnal, bol zaujímavý. Piatym krokom je tento nočný krém, ktorý je veľmi podobný ako sérum. Sú rovnako vysoké, veľké i tvarované. Vyššie, štíhlejšie a a rozdiel je najskôr vidno na číselku. Krém je posledným krokom a možno ho použiť po sére alebo samostatne. 50 ml je pri kréme klasická veľkosť a vydrží pár mesiacov. Je naozaj dosť hustý. A aj trošku mastnejší na moju pleť. Obyčajne si po použití prikladám na pleť obrúsok, aby vsiakla mastnota alebo nanášam úplne tenulinkú vrstvu. Rozotiera sa ľahko. Veľmi pekne vonia. Je to sladšia, ovocná vôňa, ľahká a pekná, veľmi rýchlo som si na ňu zvykla. Krém nanášam večer hneď po tom, ako si dôkladne vyčistím pleť. Ako som spomenula, len v tenkej vrstve, lebo keď bola hrubšia, mastila sa mi pleť a čo je horšie, na čele sa mi vyhadzovali maličké vyrážky. Preto si myslím, že tento krém je určený skôr pre suchšiu pleť, nie pre moju zmiešanú. Nič to ale nemení na to, že krém je účinný. Pri dennom použití ostáva pevnejšia, hladšia a pružnejšia. Linky sa vyhladzujú, vrásky zjemňujú. Každé ráno je hladká a vyhladená, no v mojom prípade aj trochu mastnejšia. Krém považujem za veľmi účinný, ale musím s ním jednať opatrne, aby sa mi nezhoršil stav pleti.

Plusy:
  • pekný obal s pumpičkou
  • ovocná vôňa
  • hustejší, krémový
  • hydratuje, vyživuje, vyhladzuje, zjemňuje linky a vrásky

Mínusy:
  • musím ho nanášať v jemnej vrstve, mastila sa mi  trochu pleť
Krém stojí 37 eur a nájdete ho v eshope www.skherbalife.sk.


Ktorý z piatich kúskov od Herbalife vás najviac zaujal? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Co od tejto znacky si planujes znovu realne zakupit?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kamarátka mi teraz kúpila to tonikum. To bolo veľmi dobré. A nabudúce by som ešte chcela masku, ale to zasa až časom, keď odložím navyše nejaké korunky.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe