Ako som podľahla čaru obalu

17:15

Keď si kupujem kozmetiku, viac ako obal ma zaujíma obsah. Nie je však žiadnym tajomstvom, že aj obal predáva a ak nemám so značkou nijaké skúsenosti, naozaj môže ovplyvniť moje rozhodovanie. Čo je krásne, to nás láka. Presne ako rozkošné obaly Boemi kozmetiky. Sú to zaujímavé oválne krabičky. Je v nej hrubší klinec, na ktorom je štítok s nápisom. Originálne a pútavé. Keď vytiahnete klinec, konečne vidno, že sa to dá otvoriť. Je to pekný nápad na darček, lebo to netreba nijako špeciálne baliť. A človek pri otváraní netrpezlivo čaká, čo sa z toho vykľuje. Dnes sa vykľuje telový peeling :)









     "Telový peeling s prírodným hnedým cukrom a s vôňou šťavnatých marhúľ.
180g 
Pre zamatovú pokožku použite po telovom peelingu telové maslo s vôňou sladkých marhúľ"

Keď odbalíte papierový obal (teda skôr taký kartónový), nájdete tam ďalší, tentokrát plastový, ktorý ukrýva peeling. Je to plastový téglik, jednoduchý, s peknou etiketou, kde sa dočítate, čo to vlastne idete používať. Veľmi mi to pripomína známku :) A som si istá, že by to bola pekná známka. Pod vrchnákom sa skrýva ešte jedno plastové viečko, ktoré zabránilo tomu, aby sa peeling dostal do vrchnáčika. Keď som ho odstránila, v tom okamihu som mala pocit, že stojím niekde v záhrade plnej marhuľových stromov a spokojne sa napchávam týmto sladučkým ovocím. Každý rok zvykneme doma zavárať marhuľový džús. Jeho intenzívna vôňa dokáže aj uprostred zimy vyčarovať pocit, že idem jesť čerstvo odtrhnuté marhule. A presne ten istý pocit vo mne vyvolal tento peeling. Vôňa je intenzívna, ale pritom neruší ani neprekáža. Je skrátka úplne uveriteľná a nie je v nej nič umelé. Cukrové peelingy majú z môjho uhla pohľadu dve veľké výhody:
  1. super konzistencia, sú husté, neroztekajú sa
  2. zväčša sú drsnejšie, a preto cítiť, že je to naozaj poriadny peeling, ktorý si plní svedomito svoju úlohu. Netvrdím, niekedy sú tie jemnejšie dobré, ale ja mám radšej tie, ktoré sú trošku drsnejšie 
Peelingovanie s ním je zábava. Stačí si naniesť malé množstvo na prsty a krúživými pohybmi masírovať. Cítite pritom každý pohyb, je to príjemná masáž a zároveň úžasný zmyslový zážitok. Zmýva sa ľahko, nelepí sa. Po zmytí je vidno, že pokožka je omnoho krajšia. Je veľmi jemná, ako hodváb, hydratovaná vďaka oleju a peeling tiež priaznivo vplýva na prejavy celulitídy. 

Plusy:
  • krásne balenie
  • veľmi príjemná vôňa
  • hustý, trochu drsnejší
  • ľahko sa umýva, nelepí
  • pokožku vyhladzuje a zjemňuje, je hydratovaná a pomáha redukovať aj prejavy celulitídy
Mínusy:
  • nenašla som, peeling mám veľmi rada
V dvoch vôňach (marhuľa, med a mlieko) ho kúpite na stránke bchod.boemikozmetika.sk/sk/eshop, kde 180 g stojí 8,90.

Používate telové peelingy pravidelne? :)


You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. S peelingom nemam skusenost. Balenie je naozaj pekne. Avsak v pripade peelingov na telo uprednostnujem domacu vyrobu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, domáce je super, lebo vieme, čo do toho dávame :)

      Odstrániť
  2. Tak takovému balení bych podlehla také :) Moc hezké, ale jak psala Biela Mačka, tak také dávám přednost domácí výrobě :) Obzvlášť poté, co jsem si koupila vážně špatný peeling od Oriflame..

    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne príde táto značka, že sa tvári BIO a skutočnosť je pri tom ďaleko...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. AK sa nemýlim, nemá certifikát, ale mnohé produkty majú dobré zloženie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe