Čo ukrýva najnovší úžasný Misshabox?

18:27

Keď mi dnes teta poštárka priniesla Misshabox, netušila som, aká budem spokojná. Čakalo ma v ňom kopec úžasných plných produktov, ktoré zahrejú srdce každej ženy. Toto je môj druhý box od Missha. Prvý som si kúpila pred niekoľkými mesiacmi a už vtedy som vedela, že sa budem tešiť na každý ďalší a ak mi to situácia dovolí, určite si ho kúpim. Čo boxík ukrýval? :)




Krabička, rovnaká ako minule, krásna ako minule. Je pevná a rada si do nej ukladám rôzne veci na výrobu dekorácií. 




Výrobky boli pekne naukladané na krásnej ružovej látke (na mňa to pôsobí ako látka, bude sa mi s ňou veľmi dobre oblepovať krabica) spolu s lupienkami ruží.  



Najviac ma potešila čokoládová pena (172 ml, plné balenie) na čistenie pleti. Naozaj je hnedá a vonia veľmi zaujímavo. Mala by dodať pokožke živiny, rozjasniť ju a hydratovať. Vyzerá krásne, už sa teším, keď ju večer skúsim.
Cena peny je 6 eur.


Odstraňovač očného make upu a rúžu je krásny modrý a veľmi mi pripomína more. More a pokoj. Má 100 ml a je to plné balenie. Vonia veľmi príjemne a je šikovný, ideálny aj na cestovanie. Cena je 5,40.





Lesk na pery s vysokým leskom má pery hydratovať. Vonia sladko, chutí sladko a vyzerá krásne :)
Je to plné balenie, cena je 7,2.



Ceruzka na oči je podľa popisu mäkká, rýchlo a ľahko sa s ňou má vytvoriť linka. Cena je 3,30.


Gázové masky sú na mojom blogu spomínané častejšie a mám ich veľmi rada, preto ma táto malinová veľmi potešila. Jej cena je 1,80.




Vzorky BB krémov sa  mi zídu. Už dlhšie plánujem kúpiť BB krém tejto značky, len sa neviem rozhodnúť. Tiež sa mi páči, že si možno vybrať z dvoch veľkostí - 20 a 50 ml. 



Posledným kúskom je 4D maskara, ktorá riasy predĺži a dodá im objem. Páči sa mi kefka, ľahko sa mi s ňou pracovalo, snáď to tak bude aj naďalej :) Cena je 5,10.

Všetky produkty ma nadchli a teším sa, keď ich začnem používať. Časom na ne pribudnú recenzie :) Cena boxu s poštovným vyjde 18,50.

Kúpili ste si/ Kúpite si tento Misshabox? 

You Might Also Like

20 Vaše komentáre

  1. Skvělé výrobky! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Boxík prišiel dnes aj mne a úprimne od toľkého nadšenia som na okamih aj prestala dýchať . Zo začiatku po jeho objednaný ma chytili jemné obavy čo ak box nevyužijem alebo podobné myšlienky . Ale dnes všetko opadlo a od rána som z neho nadšená . :-) Už sa teším keď začnem naplno testovať to je na tom to najlepšie . :-)
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Misshabox mám druhý a vždy bol skvelý :) Samé super produkty v nich bývajú.

      Odstrániť
  3. Škoda, že jsem tentokrát Misshabox prošvihla. Ani jsem si nevšimla, že vyšla nová edice. Ale výrobky jsou skvělé jako vždy, fakt mě mrzí, že jej nemám :-/

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa nemýlim, tento je prvý raz slovenský :) Neviem, či sa posielal aj k vám do Česka. Tie výrobky sú super, už som skoro každý skúsila, všetko ostatné šlo v kúpeľni bokom :)

      Odstrániť
  4. ja by som z toho využila maximálne tú prvú penu :) a to som rozmýšľala že si ho objednám :) ešte že som odolala

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všetky produkty by som asi nevyužila, no musím povedať, že sú v boxe krásne kúsky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, že keď si kupujeme takéto boxy, treba rátať s tým, že niečo sa nevyužije alebo nesadne. Ale občas si rada niečo také kúpim :)

      Odstrániť
  6. Onedlho bude aj český Misshabox. Objednáš aj ten?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúúú, neviem. Znie to lákavo, len v peňaženke mám prievan :)

      Odstrániť
  7. Ja som mala tú čistiacu penu na tvár, pekne voňala a dosť dlho mi aj vydržala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krásne vonia! Dnes večer som sa s ňou umývala a bolo to super :) A fakt dlho vydrží, lebo stačí trošička a vznikne ozaj bohatá pena :)

      Odstrániť
  8. Od Missha mám iba perfect cover BB krém v odtieni 21. Pri vybere som sa riadila podtonom, na nete som našla žeby mal mať žltý podton a 23 ružovy. Nieje to pravda, podla mna oba odtiene su do šeda. Uvažovala som nad kupou 27mičky ale ta bude dobra skor na leto. S 21 som biela ako stena a to mam svetlu pleť! Čakala som že aspoň trošku zoxiduje - trochu sa prisposobil ale veľky rozdiel tam nebol. Škoda, zase raz budem musieť hľadať niekde inde.Vyskúšala som strašne veľa ,,foundations" ale ani jeden nebol svetly a so svetlym žltym podtonom. Skusim ešte YR, inak už fakt netušim :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám teraz BB krém od Skin 79 a je super. Ale míňa sa mi, preto som rozmýšľala nad Misshou... skúsim vzorky a uvidíme :)

      Odstrániť
  9. Všetko je úžasné. Hlavne ten lesk je krásny

    PLS FOLLOW ME:
    http://luxurylip.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Júj, tá pena musí byť skvelá...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani nehovor, odkedy ju má, ju používam dva razy denne a občas ju chodím aj ovoniavať :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe