Ten istý obal ukrývajúci odlišný obsah

20:21

Minulý týždeň som vám ukázala výrobok, ktorý si ma získal hneď dvakrát - najskôr pekným obalom a potom kvalitným obsahom. Marhuľový peeling od Boemi je vynikajúci a nenašla som na ňom jedinú chybu. Je síce trochu drsnejší, ale to už je vec názoru - mne to napríklad vyhovuje, ale moja sestra preferuje niečo jemnejšie (ha, aspoň mi ho viac zostane). Podobné prekvapenie ponúka aj telové maslo. Rovnaké krásne balenie ukrýva obal, v ktorom nájdete telové maslo. Vybrať si môžete med a mlieko alebo marhuľu. Ako som spomínala predtým, vďaka nezabudnuteľnému obalu je to skvelý nápad na darček. A aké sú jeho vlastnosti?








Zle čitateľné zloženie


O masle si môžete prečítať:

    "Výživné telové maslo s obsahom bambuckého masla , kokosového tuku , včelieho vosku a ďaľších látok používaných pri starostlivosti o pokožku . 
150 ml  "

Ako som už viac razy spomínala, v lete sa u nás minie veľa "mazadiel" - telových mliek, masiel i olejov. Ocino sa natiera aj dva razy denne, po pobyte na slnku a večer po kúpeli, ja sa tiež krémujem každý večer, niekedy aj ráno. Pokožka sa mi za to odvďačí, je hodvábne jemná, hydratovaná a chránená. Toto masielko je v plastovom tégliku, ktorý je veľmi podobný peelingu. Nesmiem ich mať pri sebe, aby som sa nezmýlila :) Biely obal s modrým vrchnáčikom a etiketou ako na zaváraninách je rozkošná a pevný téglik určite zužitkujem aj po minutí krému. Konzistencia je, ako to zvyknem doma hovoriť, božská. Maslo je neskutočne husté, ani sa nepohne, teda presne tak, ako mám rada. Napriek hustote nie je mastné. Keď som ho ovoniavala, veľmi voňalo po mede. Tak sladko a intenzívne. Na pokožke vonia jemnejšie, našťastie, lebo inak by to bola dosť výrazná vôňa, ktorá by ma veľmi nenadchla. Preto ho ovoniavam až po nanesení :) Inak vonia krásne, nie je to umelé, ale naopak, prirodzene, uveriteľné. Ako som už napísala, masielko je veľmi husté, chvíľku mi trvá, kým ho poriadne rozotriem. Vsiakne pomerne rýchlo, pokožku nezanechá lepkavú. Párkrát som sa s ním nakrémovala aj ráno,  najmä lakte a ruky, preto som si všimla, že po chvíli, keď sa mliečko vsiakne, ostáva pokožka pekná lesklá. Nie je mastná, ale keď si po nich prejdem, cítim, že na nich niečo je. To ma viedlo k tomu, že som si ho nechala len na večer, vtedy sa hodím do postele a tento pocit nijako nevnímam. Jedinou nevýhodou mi prišlo nie veľmi dobre čitateľné zloženie. Určite to nie je úmysel, len nešťastne zvolený materiál, na ktorý sa tlačilo. Lepší by bol obyčajný papier, aby to bolo vidno. Maslo veľmi dobre hydratuje pokožku, aj veľmi suchú. Na lakťoch som mala už suché šupinky a po pár dňoch pravidelného používania je pokožka ako vymenená. Je veľmi jemná, hladká a omnoho krajšia.

Plusy:

  • pekné a praktické balenie
  • príjemná vôňa, intenzívna, ale pekná
  • veľmi husté, ale nie mastné 
  • pomerne rýchlo sa vsiakne do pokožky, ktorá neostáva mastná ani lepkavá. Napriek tomu je cítiť, že na pokožke niečo je, preto ho používam len večer
  • hydratuje, zjemňuje
Mínusy:
  • ťažko čitateľné zloženie
  • lepšie je použiť ho na noc ako cez deň
Spolu s peelingom sa stali mojimi miláčikmi. Maslo je výborné po kúpeli, lebo sa akoby vcucne do pokožky, prevonia pyžamo a akoby upokojuje myseľ. Kúpite ho na stránke http://obchod.boemikozmetika.sk, kde 150 ml stojí 7,90.

Máte rady medovú vôňu? 

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Moc super příspěvek, máslo vypadá dobře, po přečetení plusů a mínusů mne velmi zaujalo, zkusím se po něm poohlédnout, až vypoužívám své! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vrelo odporúčam :) Táto česká kozmetika ma stále milo prekvapuje :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe