O produktoch, ktoré ma veľmi nezaujali

19:07

Prajem vám krásnu nedeľu :) Po dvoch prevažne pracovných dňoch, kedy sme piekli a zdobili tortu a zavárali niekoľko kilogramov papriky, som sa konečne dostala aj k blogu. Dnes to bude o výrobkoch, ktoré som veľmi chcela skúsiť, ale dosť ma sklamali. Možno to poznáte - otvoríte katalóg Avon čo Oriflame, listujete si v ňom a zrazu zbadáte zaujímavú vychytávku, ktorú jednoznačne musíte mať. Tešíte sa na ňu, neviete sa dočkať, kedy príde a keď ju skúsite, sklamane mávnete rukou, že škoda peňazí. Prípadne si chcete v obchode urobiť radosť nejakým výrobkom, ktorý vyzerá lákavo, ale len do prvého použitia. Reklama sľubuje hory doly, odvšadiaľ sa na nás valí a tak jej podľahneme. Nuž, čo už, chybička sa skrátka vloudila. 






O géle si môžete prečítať:

     "Gél obsahuje výťažky z kakaových bôbov, ktoré účinne pomáhajú stimulovať štiepenie tukov v pokožke a podkoží, čím tukové bunky zmenšujú svoj objem. Vysoký obsah prírodného kofeínu tonizuje pokožku a pomáha redukovať celulitídu, najlepšie výsledky sú preto dosahované pri aplikácii na celulitídou postihnuté miesta. Výsledkom je štíhlejšie telo a pevnejšia pokožka.
Gél nanášajte opakovane 2-3 x denne, pre lepšie prekrvenie pokožky jemne vmasírujte krúživými pohybmi.
Ingredients:
Aqua, Glycerin, Theobroma cacao, Caffeine, Carbomer, Sodium hydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Parfum, Benzyl Salicylate, Methyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone
Obsah balenia:
200 ml"

K nákupu ma prilákala nižšia cena. Predtým som si kúpila ACG gél proti celulitíde, ktorý bol tiež pomerne lacný, ale veľmi účinný. Preto som sa rozhodla skúsiť aj tento gél, ktorý sľubuje zoštíhlenie, spevnenie a odstránenie celulitídy. Gél má 200 ml a je v tube, ktorá sa šraubuje. Má veľmi príjemnú, kakaovú vôňu, ktorá nepôsobí umelo. Konzistencia je gélová, veľmi dobrá, pretože sa nerozteká. Do pokožky sa vsiakne rýchlo a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Toto všetko by na ňom bolo super. Lenže účinky sa nejako nedostavili. Ani po dvoch baleniach. Zoštíhlenie sa nedostavilo. Skúšala som ho v období, kedy som pre boľavé kolená nemohla ani poriadne chodiť, nie ešte cvičiť. A keď som konečne sadla na bicykel a strávila denne hodinku pri cvičení, postava bola naozaj krajšia, ale určite nie kvôli gélu. Takže zoštíhlenie škrtáme. Pevná pokožka? Hm, povedzme, že bola jemnejšia, hydratovaná, o niečo pevnejšia. Ale boj s celulitídou gél prehral. Ani po dvoch baleniach som si výraznejšiu zmenu k lepšiemu nevšimla.

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia, gél sa nerozteká
  • pokožka je jemnejšia, hydratovaná, o niečo pevnejšia
  • cena
Mínusy:
  • nevšimla som si zoštíhlenie
  • s celulitídou si neporadil 
  • v zložení je dosť látok, ktoré môžu vyvolať alergie
Gél som kúpila na internete za nejaké 3 eurá.






O linke si môžete prečítať:


    "Presvedčivá po celej čiare! Linka na oči má sýto čierne zloženie, ktoré veľmi rýchlo zasychá. Vďaka vodeodolnému zloženiu vydrží extra dlho. Tenučký aplikátor uľahčuje aplikáciu a dokáže vytvoriť presné linky."

Linku som si kúpila preto, lebo bola vodeodolná. Obal je pekný, čierny s modrým písmom. Hrot je šikovný, dá sa s ním vykúzliť tenučká linka, ktorá sa mi veľmi páči. Prvých zopár použití bolo super. Farba bola sýto čierna, rýchlo schla, neotláčala sa a vydržala celý deň. Krátko na to však farba slabla, slabla a slabla, čo som nechápala, lebo uzatvorená bola dobre. Farbila veľmi slabo, ako tak ju bolo vidno s bledšími tieňmi, pri tmavších sa úplne stratila.

Plusy:
  • pekný obal
  • s hrotom sa dobre robí aj tenučká linka
  • vodeolná, rýchlo schne, nerozmazáva sa, vydrží celý deň
  • farba bola sprvu intenzívna čierna
Mínusy:
  • dlho nevydržala, rýchlo sa mi vypísala
Cena je 3,49, kúpite ju v DM drogérii alebo na internete.





O výrobku si môžete prečítať:

     "Vrásky a výrazové línie už nebudú problém vďaka tomuto revolučnému séru na okamžité vyplnenie vrások!


Koncentrovaná formula zaoblí + zjemní vzhľad výrazových línií + vrások, hydratuje + zvlhčuje pleť, aby bola pleť jemná a ihneď mladšia.

Primeraná veľkosť, vďaka ktorej sa Frown Fix zmestí aj do najmenšej kabelky, zaručí, aby ste mali Frown Fix neustále pri sebe!

Frown Fix obsahuje:

• Aminokyseliny vyhladia + minimalizujú vzhľad výrazových línií
• Extrakt z portulaky hydratuje + vyhladzuje vrásky
• Extrakt z pupovníka viditeľne redukuje objavujúce sa vrásky

Objem: 4 ml"

Tento produkt som chcela skúsiť veľmi dlho, odrádzala ma  len cena. V zime sa mi podarilo zohnať setík s miniatúrami niekoľkých výrobkov za výbornú cenu. Podobné produkty volám vráskovypĺňače - ich úlohou je vyplniť linky a mimické vrásky. Chcela som ho na moje linky na čele - je vysoké a stačí, aby som sa raz zamračila a už ich je vidno. Plné balenie má 4 ml, moje malo 1,8 ml. Je veľmi šikovné aj do kabelky. Je to ľahučký nemastný krém, ktorý sa takmer okamžite vpije do pokožky a naozaj vyplní aj výraznejšie linky. Ale... vydrží to len dovtedy, kým sa opäť nezamračím. V tom okamihu sú linky viditeľné presne tak, akoby som ani nič nepoužila a make up ich len zvýrazní. Takže to, čo som o neho čakala, nesplnil. 

Plusy:
  • šikovné balenie
  • ľahký nemastný krém
  • rýchlo sa vpije do pleti a vyplní linky
Mínusy:
  • vydrží len dovtedy, kým sa človek neusmeje alebo nezamračí - potom sú linky opäť viditeľné
  • cena
Bežná cena je okolo 11 eur za 4 ml.




Tento nadlak už v ponuke nie je, stretnete sa s jeho vynovenou verziou. Musím podotknúť, že vlastnosti mal dlho vynikajúce - nebol ani riedky, ani hustý, pekne predĺžil životnosť laku, krásne sa leskol a nechty naozaj vyzerali luxusne. Avšak, asi po pol roku, sa zmenil na divnú gumovú hmotu, s ktorou sa už nič nedalo robiť a tak skončil v koši.



O korektore si môžete prečítať:

     "Kozmetická línia Anew Genics obsahuje patentovanú* technológiu YouthGen od AVONu. Stimuluje tvorbu kolagénu a kyseliny hyalurónovej – kľúčové zložky, ktoré uchovávajú mladistvý vzhľad pleti.

Účinky:
Korektor na tmavé kruhy pod očami Genics s optickou technológiou Shadow Erase po nanesení uvoľňuje pigmenty, ktoré zosvetľujú pokožku a dodávajú jej prirodzený farebný tón. Korektor prinavracia pokožke v okolí očí jej prirozdezne svetlý tón a oddýchnutý vzhľad. Obsahuje výťažky zo zeleného čaju. Vhodné pre citlivý typ pleti aj v prípade nosenia kontaktných šošoviek.
Použitie:
Každé ráno a večer, pomocou aplikátora naneste na horné viečko, okolo očí a v oblasti kohútích stôp. Končekmi prstov jemne vklepkajte do pokožky.
* založené na výsledkoch prieskumov Euromonitor International celkového maloobchodného trhu, vrátane priameho predaja a maloobchodného predaja za maloobchodných ceny v roku 2012"

Nech sa snažím ako sa snažím, ale doteraz som neprišla na to, čo mi vlastne tento výrobok dal. Keď sa objavil ako novinka, hneď som si ho kúpila, lebo kruhy pod očami ma trápili počas celého vysokoškolského štúdia. Balenie má 15 ml a aplikátor je šikmý, vďaka čomu sa dobre nanáša. Je to hnedý redší krém, ktorý pleť jemne zafarbí. Bolo mi jasné, že po prvom použití zmeny neuvidím. Lenže ja som zmeny nevidela ani po minutí viac ako polovice balenia, kruhy boli stále rovnaké. S vráskami problém nemám, takže či funguje na ne, netuším. A už to nezistím, lebo si ho určite viac nekúpim.

Plusy:
  • šikovné balenie s aplikátorom
  • na pleti neštípe, nedráždi ju
  • dobrá konzistencia
Mínusy:
  • cena
  • nepomohol mi s kruhmi pod očami
Bežná cena je 16 eur.







Tieto oleje sme s maminou kupovali v nejakej akcii. Zlákala nás  cena, pekný obal a sľúbené výsledky. Avon tieto oleje pravidelne obmieňa, menia šat, pribúdajú rôzne vône. Áno, sú krásne, sú voňavé, je dosť veľký výber... ale mne sa zdá, že pokožka je po ich použití mastná. Dlho trvá, kým sa vsiaknu a hydratácia je podpriemerná. Tieto dva boli moje prvé i posledné.
Bežná cena je okolo 7,70.

Mali ste niektorý z týchto výrobkov?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tie oleje z Avonu som si už chcela kúpiť takže vďaka za recenziu, nemám rada oleje, ktoré sa nechcú vsiaknuť do pleti. Inak linky v pere sú dosť nešťastným riešením celkovo, kúpila som si jednu jedinú a vyschla mi snaď po druhom použití, asi som mala chybný kus, starý, no ja neviem, ale tieto produkty skrátka veľmi trvácne asi nebudú.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie oleje fakt krásne voňajú, to sa im nedá uprieť, ale poľa mňa sa strašne pomaly vsiaknu a veľmi nehydratujú. Veľmi dobré linky v pere má Dermacol, jednu som si kúpila už tri razy. Ale táto sa veľmi nevydarila.

      Odstrániť
  2. Tú linku od Catrice mám aj ja, tiež som s ňou nespokojná, použila som ju len pár razy a na mojom viečku po zaschnutí akoby sa popraskala, neviem to presne opísať, ale nie je taká pekná jednoliata ako napr. od Loreal, ktorú momentálne používam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako píšeš, prvých pár použití bola super a potom sa úplne pokazila, uschla, nepekne písala.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe