Odlakovanie s Yves Rocher

18:59

Vždy si rada zaspomínam na chvíle, keď som po milión rokoch prestala kupovať odlakovač v Kauflande a rozhodla som sa, že vyskúšam aj iné značky. Bola som zvedavá, či je v odlakovačoch nejaký výraznejší rozdiel. Ježkove oči, teda je! Raz som mala odlakovač, ktorý smrdel tak, že ak som nevetrala, hlavybôľ bol istý a skoro to vyzeralo, že istý je aj výbuch :) Mala som aj taký, ktorý spolu s lakom odstránil aj kožu a  všetko, čo mu stojí v ceste. Niektoré si poradia s pieskovými lakmi aj trblietavým top coatom, iné túto náročnú úlohu nesplnia. Misia bola teda splnená, zistila som, že nie je odlakovač ako odlakovač. Týmto zistením sa začala ďalšia - nájdem taký, ktorý si budem kupovať pravidelne, lebo ma nadchnú jeho vlastnosti? Pred nejakým časom som si kúpila odlakovače od Yves Rocher, ešte v mojej milovanej Nitričke, kde som už niekoľko mesiacov nebola a asi by som to mala napraviť.







O odlakovači si môžete prečítať:

     "Krásne a dokonale odlakované nechty! Tento odlakovač dokonale odstráni lak bez toho, aby nechty vysušoval. Vďaka obsahu panenského bio mandľového oleja a zloženiu bez acetónu necht ani kožičku okolo neho nepoškodzuje.
Zložky rastlinného pôvodu: panenský bio mandľový olej
Jeho +: Jemná vôňa. Zloženie bez acetónu. 
Výrobok je dermatologicky testovaný.
Horľavý výrobok. Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprehĺtať."

Drobček má 100 ml a je skvelý aj v prípade, že niekam cestujete a potrebujete mať odlakovač po ruke. Je malý a ľahko uskladniteľný, rozkošne ružový  a všade sa vmestí.  Vyhovuje mi na ňom príjemná vôňa. Teda, nie že by som ho chodila ovoniavať, ale pri odlakovaní nemám chuť zapchávať si nos a vetrať. Aj ruky po jeho použití jemne a sladko voňajú. Neobsahuje acetón a ani nevysušuje nechtovú kožtičku, ani nechty sa neštiepia. V popise sa uvádza, že dokonale odstraňuje lak. Áno aj nie. Farebné laky naozaj odstraňuje ľahko a pomerne rýchlo, s nimi nemá problémy. Horšie je to ale v prípade, ak mám pieskový lak, nálepky na nechtoch alebo trblietky. Vtedy to ide pomaly a pomerne ťažko, to si môžem pustiť seriál a popri tom pozerať :) Celkovo som však spokojná, pretože i keď to trvá dlhšie, k nechtom je šetrný a nenarušuje sa ich štruktúra.

Plusy:
  • šikovné balenie, vhodné je aj na cestovanie
  • príjemná vôňa nespôsobuje hlavy bolenie
  • lak odstraňuje šetrne, nenarušuje jeho štruktúru, nevysušuje nechtovú kožtičku
  • farebné laky odstraňuje ľahko a pomerne rýchlo
Mínusy:
  • má trošku problémy s pieskovým lakom a trblietkami
Jeho cena je 5,40 za 100 ml (ja som ho kupovala v akcii) a kúpite ho v kamennej predajni alebo u svojej poradkyni krásy.





O odlakovači v pere si môžete prečítať:

     "Odlakovač v ceruzke je praktický najmä pre konečnú úpravu manikúry. Vďaka zaguľatenej skosenej špičke presne opraví každú chybičku laku. Odlakovač obsahuje panenský bio mandľový olej s upokojujúcimi a zjemňujúcimi účinkami. Zloženie je bez acetónu, a preto nepoškodzuje necht a ani kožičku v jeho okolí.
Zložky rastlinného pôvodu: panenský bio mandľový olej
Jeho +: Špičková presnosť - jednoduché opravy chybičiek laku. Jemná vôňa mandlí.
Výrobok je dermatologicky testovaný. 
Chráňte pred deťmi."

Odlakovače v pere som už na blogu spomínala. Je to úžasná vychytávka, vďaka ktorej je lakovanie nechtov podstatne jednoduchšie. Ak náhodou vybehnem na nechtovú kožtičku (u mňa je to pravidelné, nie náhodné), stačí lak odstrániť jedným ťahom. Toto pero malo šikovný hrot, ktorý bol veľmi dobre napustený odlakovačom, preto odlakovalo dosť dlho. Kým sa mi úplne nezafarbilo. Jedinou nevýhodou mi príde iba to, že balenie neobsahuje náhradné hroty. Doteraz som mala tri rôzne odlakovače v pere a všetky mali tri náhradné hroty. Cena je navyše dosť vysoká, preto som čakala viac ako jeden hrot.

Plusy:
  • šikovný pomocník pri lakovaní nechtov, vďaka nemu je manikúra bezchybná
  • bol dobre napustený odlakovačom, dosť dlho vydrží 
  • nevysušuje nechtovú kožičku
Mínusy:
  • vyššia cena, v balení je len jeden hrot
Odlakovač v pere stojí 8,9 a tiež ho kúpite  v kamennej predajni alebo ho nájdete v katalógu.

Mali ste niektorý z týchto odlakovačov? :)

     

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. ja mam ten odlakovac v pere z Marionnaud, stoji tak podobne a ma aj tri nahradne hroty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie som tuším mala a bola som spokojná, v Marionnaud nakupujem rada :)

      Odstrániť
  2. ich laky si neskúšala? ja som si teraz od nich kupila makeup 14h :) tak som zvedava

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe