Parížsky kvet

19:03

Celé leto som nadšene skúšala laky na nechty, ktoré sa mi za posledné mesiace nahromadili v mojej zbierke. Sú rôzne. Od krásnych pastelových farieb po výrazné tmavé odtiene, nechýba mi ani čierny. Majú rôznu štruktúru - pieskové, glitrové, so srdiečkami. Rôzne balenia od troch do 15 ml sú ozdobami poličky, niekedy sa pri nich len tak zastavím a kochám sa pohľadom na flakóniky rôznych tvarov. Je to lákadlo kozmetickej maniačky :) Nechty som si začala lakovať niekedy minulý rok a odvtedy nakupujem laky veľmi rada. Keď som dostala do rúk parížsky kvet, nevedela som sa dočkať, kedy ho vyskúšam.






1. vrstva - slivkovo fialový

1. vrstva - slivkovo fialový

1. vrstva - slivkovo fialový

1. vrstva - slivkovo fialový

2. vrstva - výrazná, krásna tmavá farba

2. vrstva - výrazná, krásna tmavá farba


O laku na nechty si môžete prečítať:

     "Paleta sýtych odtieňov lakov pre vytvorenie ideálnej manikúry a pedikúry. Kolekcia lakov Paris Flowers predstavuje vysokú kvalitu, módne odtiene a vynikajúcu starostlivosť pre Vaše nechty. Laky obsahujú proteíny a kalcium, vďaka ktorým sa nechty stávajú pevnejšie a zdravšie. Laky sa rovnomerne nanášajú a rýchlo schnú.
Balenie: 10 ml
Upozornenie: Výrobok prírodnej kozmetiky bez certifikátu, môže obsahovať chemické konzervanty alebo iné chemické prísady."

Veľmi sa mi zapáčilo, že lak je v krabičke. Bola veľmi pekná, s ružovými kvetmi a zlatým písmom pôsobila veľmi jemne a elegantne, naozaj je v nej kus francúzskeho štýlu. Obal je rovnako ako krabička veľmi pekný. Ako vidíte na poslednom obrázku, ponuka farieb je pestrá a vybrať by som si vedela aj ďalšie odtiene, najmä č.2, 7,8 a 10 aktuálne figurujú v mojom wishliste :) Štetec je dosť široký, vďaka čomu sa mi s  ním pracuje ľahko a nechty sú nalakované pomerne rýchlo. Pri prvých použitiach som síce mala menšie problémy, ani keď som sa ozaj veľmi snažila, nedokázala som ho rozotrieť pekne a rovnomerne, bol kadejako rozmazaný a zafarbila som si aj nechtovú kožtičku, ale už som sa s ním naučiť pracovať. To ma veľmi teší, lebo farba je to naozaj krásna. Na fotkách vidno, že v prvej vrstve má lak krásnu slivkovú farbu. Krytie je teda dosť dobré. V druhej vrstve sa farba trošku mení, fialovú už veľmi nepripomína, ale je výrazná a páči sa mi oveľa viac ako v prvej vrstve. Keď uschne, nechty sa krásne lesknú. Schne rýchlo, aj preto ho používam veľmi rada. Odlakuje sa ľahko a rýchlo, pričom výraznejšie nezafarbuje nechtové okolie - nerozmazáva sa a nevytvorí len jednu veľkú tmavú machuľu. Rovnako nezafarbuje ani nechty, hoci tam mu vždy pomáha aj podkladový lak, bez toho si už nechty nelakujem. A aká je výdrž? Toto sa mi vždy posudzuje ťažko, lebo niekedy sú dni, kedy dokopy nič nemusím robiť, inokedy sú dni, kedy drhnem kúpeľne, dlážky, umývam riady alebo sa motkám po záhrade. Každopádne tie tri dni vydržal veľmi pekný, ak sa aj lúpal, vždy len na končekoch nechtov a takmer vždy len na pravej ruke. Počas leta mi vydržal aj 5 dní bez toho, aby som končeky opätovne zalakovala. Raz mi vydržal aj dva dni, keď sme v lete zavárali a musela som umývať poháre.

Plusy:
  • pekná krabička aj obal
  • šikovný hrubší štetec
  • dobre kryje už v prvej vrstve
  • rýchlo schne
  • ľahko sa odlakuje, nezafarbuje nechty
  • výdrž od 2 do 5 dní, olupuje sa po kúskoch na končekoch 
Mínusy:
  • lak neprežije extrémne pracovné nasadenie
Lak kúpite na stránke http://www.idunnashop.sk/, kde stojí 5,30.

Ktorý z odtieňov sa vám páči? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe