Vyživujúca pleťová voda nie len pre suchú pleť

19:16

Mám jednu hroznú kozmetickú vlastnosť - keď ma zaujme nejaký výrobok, je mi jedno, či sa hodí na môj typ pleti, proste si ho kúpim. Neviem, čím to je, ale v drvivej väčšine prípadov mi výrobky sadnú. Keď sa objavila rada Nutritive Végétal pre suchú pleť, robila som si zálusk na niekoľko produktov. Nakoniec som sa ulakomila na dva - čistiaci pleťový gél a pleťovú vodu. Gél som minula už dávno. Tak dávno, že ho nemám ani len odfotený. Pleťová voda mi dlhé mesiace stála v poličke, ale konečne som sa prinútila ju minúť. A tak, ako sa mi sprvu nepozdávala, presne tak som si ju potom obľúbila.









O pleťovej vode si môžete prečítať:

     "Perfektne dokončí odlíčenie pleti:
- Odstraňuje posledné nečistoty pleti a zjemňuje pleť.
- Tonizuje pleť
- Pleť je okamžite jemná a rozjasnená, pripravená k naneseniu starostlivosti o pleť.
Jej +: Príjemné vyživujúce zloženie.
Zložky rastlinného pôvodu: výťažok z miazgy z jasanu, voda z bio hamamela."

Rada Nutritive Végétal sa nesie v oranžovom tóne a veľmi mi pripomína jeseň. Oranžové lístie trepotajúce sa vo vetre ohlasujúce blížiacu sa zimu. Na jeseni mám rada len to farebné lístie, pretože dni sa skracujú, počasie sa kazí a do duše sa mi opäť vkráda akýsi nepokoj. Tma a nepokoj. Túžobne očakávam príchod jari a prvých teplých slnečných lúčov hladiacich tvár. Táto farba mi ale pripomína krajšiu časť jesene. Obal je pekne tvarovaný a má 200 ml. Vôňa sa mi zapáčila hneď. Je sladká, príjemná a nevtieravá. Pripomína mi kvety, ale nič určité. Na pleti neštípe, preto som ju bez problémov mohla používať aj čase, keď bola moja pleť v katastrofickom stave. Sprvu sa mi zdala taká... zvláštna. Neviem prečo, ale dlho mi stále v poličke bez povšimnutia. Voňala mi, páčila sa mi, ale nepoužívala som ju. Keď tam stála už ozaj dlho, rozhodla som sa ju používať denne. A nechápala som, prečo som ju neminula skôr. Pleťová voda jemne odstraňuje make up. Rýchlo a ľahko. Očný nie, tom skúsila len raz. V očiach neštípala, ale z líčenia urobila len jednu machuľu a musela som siahnuť po odličovači. Okrem odličovania som ju používala aj ako posledný krok v čistení pleti. Peeling a pleťový gél pekne čistili, voda pleť zjemnila a rozjasnila. Bola sviežejšia, hladká na dotyk a mäkká :) Inak to popísať neviem. Nakoniec som si ju obľúbila tak, že som si zaobstarala druhé balenie (čo je teraz komplikovanejšie, lebo cestu do Nitry už nemám a inde v okolí predajňa nie je). 

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná vôňa
  • vhodná na čistenie pleti aj odličovanie
  • pleť zjemňuje, tonizuje, je hladšia, jemná
Mínusy:
  • ak máte mastnejšiu pleť, nezmatní ju, po jej použití sa môžete lesknúť skôr ako keď použijete pleťovú vodu určenú pre mastnejšiu pleť ( to si všimla kamarátka, ktorá má suché líca a mastnú T zónu)
Pleťovú vodu kúpite v kamennej predajni alebo u svojej poradkyni krásy (oj, ako by sa mi páčil ehop!) jej cena je 6,90.


Skúsili ste niečo z tejto rady? 

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. yves rocher mám ráda, ale jsem poučená, kupovat si věci na můj typ pleti..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, že si treba dať pozor, lebo niekedy je z toho produktu čistá katastrofa. Občas sa vo výbere trafím, ako teraz, ale niekedy si kúpim niečo, čo potom musím darovať.

      Odstrániť
  2. mala som rada vôňu tejto pleťovej vody a ten denný a nočný krém vyzerali konzistenciou ako stvorené pre suchú pleť :) ešte veľmi dobré je aj čistiace mlieko Active Sensitive pre citlivú pleť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Majú zaujímavé produkty, ja mám veľmi rada tie na problematickú pleť :)

      Odstrániť
  3. Túto vodu som mala a za mňa super: http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2013/11/yves-rocher-nutritive-vegetal-zamatova.html
    Ale pleťové vody moc nepoužívam... Teda vôbec :D...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja pleťové vody používam niekoľkokrát denne, preto mám takú veľkú spotrebu :)

      Odstrániť
  4. Ahoj, dovolila som si odovzdat Ti stafetu Liebster award TAG :-)

    Kaviaren-u-macky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ale nie je to náhodou pre blogy pod 200 odberateľov? :) Lebo keď som ho písala prvý raz, bola tam taká podmienka :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe