Čo ukrývala októbrová krabička krásy :)

15:33

Už ubehlo veľa času odvtedy, ako som si naposledy kúpila Biobeauty krabičku krásy. Keď som pred pár dňami náhodou narazila na status na facebooku Biobeauty, že bude v ponuke niekoľko kusov krabičky zameranej na pleť, potešila som sa. Možno to bol osud, lebo o 18:27 som si prečítala, že o 18:30 sa spúšťa predaj. Rýchlo som sa presunula na stránku, chvíľku vyčkala a hneď objednala. Ešteže som to stihla, lebo krabičky boli fuč veľmi rýchlo. Už včera mi volal kuriér, že je na ceste k nám. Hm, ja v robote, ocino v robote, mamina v robote. Tak som sa k nej dostala až dnes a nedočkavo som sa pustila do otvárania :)





Ako prvé som zbadala pleťové mliečko Skin Blossom. Radosť veliká, už dávnejšie som si ho chcela kúpiť, pretože som mala čistiaci gél a bol úžasný. Skin Blossom je prírodná kozmetika vhodná pre vegánov. Výrobky obsahujú  98,85% zložiek prírodného pôvodu, a neobsahujú žiadne prísady ako SLS, SLES, ALS, Phylates, Parabény, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silikóny, umelé vône a farbivá, Urea, DEA, MEA, TEA & Glycoly. Odporúčaná cena je 8,59.




Tak na toto mydlo sa už veľmi teším! V popise sa uvádza, že "prírodné ručne robené mydlo s kozím mliekom, aktívnym uhlím, čajovníkovým  a eukalyptovým olejom.  Kombinácia zložiek vytvára mydlo s absorbčnými, antibakteriálnymi schopnosťami. Aktívne uhlie viaže toxíny, čajovníkový a eukalyptový esenciálny olej majú významné protizápalové schopnosti. Skvelý pomocník pri liečbe zápalov a akné." Mydlá na pleť mám veľmi rada a už nie raz som bola svedkom toho, ako dokáže pomôcť pleti. Som zvedavá :) Cena mydla je 3,89.



Olalá, naparovacie tablety! Musím povedať, že nie sú moje prvé - jedny som si už kúpila, len nie Herbatab, ale Chillotab :) Každopádne som zvedavá, ako budú účinkovať, lebo som sa ešte nedokopala do toho, aby som si urobila pokojný skrášľujúci večer a konečne dopriala svojej pleti extra dávku starostlivosti. Tablety stoja 2 eurá.



Vzorka krému Skin Blosoom


Vzorka telového peelingu (s levanduľou ♥)


A ešte kopec ďalších vzorečiek, aby som si zasa vybrala, čo si kúpim :)
Cena krabičky je 10 eur.

Ako sa Vám páči krabička? Mne veľmi, najmä mliečko a mydlo.

You Might Also Like

15 Vaše komentáre

  1. Najviac sa mi páčila tá naparovacia tabletka...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. Úplne som zabudla na cenu. Stojí 10 eur a stačí len sledovať FB Biobeauty, tam sa píše, kedy zasa bude :)

      Odstrániť
  3. Začínam trocha ľutovať, že som ju neobjednala. O pol siedmej som totiž aj ja striehla na ich stránke, ale nakoniec som si povedala, že to tentokrát ešte prečkám. Je to divné, ale mňa na takýchto krabičkách vždy najviac lákajú tie malé vzorky :D S naparovacou tabletou by som asi nevydržala dlho čakať a rýchlo by som ju vyskúšala. Mydlo s kozím mliekom by ma tiež lákalo. Ja mám najnovšie mydlo s ovčím mliekom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mydlo je super, včera večer som ho skúšala. Dnes ráno zasa pleťové mliečko. Ja som tiež váhala, ale potom som si povedala, že som si dlho neurobila radosť a kúpila som si ju. Asi aj vianočnú by som si ešte kúpila a potom by som zasa chvíľu šetril :)

      Odstrániť
  4. Jej, velmi lutujem ze som to nestihla balicek je krasny, same fajnove produkty na vyskusanie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zasa bude v novembri :) A plánujú aj vianočnú edíciu :)

      Odstrániť
  5. Pěkné, ani jsem doteď o tomto boxu nevěděla.

    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krabičky krásy sú podľa mňa vyhodené peniaze. Ako si všímam vždy tam slečny nájdu väčšinu veci čo im nevyhovujú alebo sú to veci, ktoré sa opakujú dosť často, ale táto krabička sa mi páči. Minule som vyhrala v súťaži očný krém a krém na ruky Skin Blossom ešte som ich neskúšala, ale vyzerajú dobre. Soaphoria - od nich som si obzerala nejaké masky na tvár. Mydlá na umývanie môžem, aj keď už dlho som žiadne nepoužívala. Takže táto celá krabička by ma určite potešila. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, napríklad pri Ladyboxe často čítam, že dievčatám sa viaceré produkty nepáčia. Ja som zatiaľ skúšala len Misshabox a krabičku krásy od Biobeauty a ešte som nebola sklamaná :) Táto sa obzvlášť podarila, všetky produkty sú úžasné.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe