Micelárna voda od Ziaji

19:13


S micelárnymi vodami akoby sa vrece roztrhlo. A ako dobre. Každá z nás si môže vybrať značku blízku jej srdcu a konečne sa nájdu aj cenovo prijateľnejšie balenia, ktoré si kúpim aj keď mám prievan v peňaženke a nebojím sa, že týždeň budem musieť žiť len zo vzduchu a z lásky. Aj Ziaja priniesla úžasnú novinku - micelárnu vodu vhodnú pre citlivú pleť, bez parabénov, alkoholu a parfumu.  Bol to v poradí tretí výrobok, ktorý som vyskúšala z línie Sensitive. Ťažko povedať, ktorý z nich bol najlepší.






O vode si môžete prečítať:

     "Micelárna voda určená pre citlivú pleť.
Prípravok obsahuje iba nevyhnutné zložky.
Jemne odstraňuje make-up.
Účinne čistí a zjemňuje pokožku.

0 % parabény
0% alkohol
0% parfum

Základné zložky: alantoín, provitamín B5 (D-panthenol)

Objem: 200 ml

Vhodná pre citlivú pleť a pleť s rozšírenými cievkami."

Micelárna voda bola súčasťou výhry, ktorú mám doma už niekoľko mesiacov, a preto mám výrobky už veľmi dobre otestované, väčšinu už takmer minutú :) Odkedy sa takmer denne maľujem, mám veľkú spotrebu odličovavacích gélov, olejov a micelárnych vôd. Dokonca som minula aj make up, ktorý mám už skoro rok otvorený. Musím povedať, že ma to baví a každé líčenie si užívam. Horšie je odličovanie, to ma tak nebaví, ale s dobrým výrobkom to zvládnem rýchlo. Micelárna voda je v peknom modrom obale s bielymi písmenkami. Vrchnáčik netreba odšraubovať, takže moje srdce nadšene zaplesalo, že nebudem hľadať vrchnáčiky po zemi ( a keďže som sa včera porezala pri umývaní vlasov na alobale, nechcem si pomyslieť, čo ďalšie sa mi ešte v kúpeľni môže stať). Voda nevonia, čo je pre mňa zvláštne, ale pri odličovaní je to viac ako vyhovujúce. Najradšej ju používam na odličovanie očí. Je k nim veľmi jemná! Nielenže vôbec neštípe, ale ani ich nedráždi a účinne a rýchlo odstraňuje aj vodeodolný make up. Odličuje šikovne, nemusím sa báť, že mi okolo očí vzniknú čierne machule a budem vyzerať ako klaun v depresii. Rovnako dobrá je aj na pleť. Šetrne odstraňuje make up, pleť po jej použití nie je podráždená ani začervenaná, pretože neobsahuje alkohol. Nezanecháva mastný ani lepkavý pocit, preto môže byť použitá aj ako posledný krok pri čistení pleti (pred nanesením denného alebo nočného krému). Vyhovujúca je aj cena, ktorá sa neštverá do astronomických výšok. 

Plusy:
  • pekné balenie
  • bez alkoholu, parfumu a parabénov
  • veľmi dobre odstraňuje aj vodeodolnú ceruzku, v očiach vôbec neštípe a nedráždi ich
  • ľahko odstraňuje make up, pleť nezanecháva mastnú ani lepkavú
  • vhodná aj na čistenie pleti
Mínusy:
  • žiadne, ašpiruje na jedno z najmilších prekvapení tohto roka
Micelárnu vodu kúpite v drogérii alebo na internete, jej cena je okolo 5,15 za 200 ml.

Skúsili ste ju? :)



You Might Also Like

13 Vaše komentáre

  1. Zo značky Ziaja som ešte neskúšala nič, neviem, nejako ma tá značka príliš neláka, ale možno je to len predsudok. Micelárna voda vyzerá dobre, len mne väčšinou tie pre citlivú pleť nevyhovujú, zanechávajú na mojej pleti taký povlak, no ako píšeš, je skvelé, že už aj bežne dostupné značky ponúkajú micelárne vody, Biodermu mám rada, ale dávno som si už od nich micelárku nekúpila, nie je to lacná záležitosť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tak, Bioderma je super, ale predsa, nie vždy si ju môžem dovoliť kúpiť. Ja som Ziaju spoznala minulý rok, keď som si kúpila krém na ruky. A odvtedy rada skúšam nové produkty, lebo je to kvalitná kozmetika za rozumnú cenu.

      Odstrániť
  2. Ja používam Niveu a som s ním spokojná, aj zloženie má dobré :) PINKUNICORNVANITY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu si musím kúpiť niekedy :) Zaujala ma :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. môžem sa spýtať na margo tych odličovacích olejčekov že aké používaš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja používam hydrofilné odličovacie oleje od Saloosu :)

      Odstrániť
    2. a akým spôsobom? nakvapkáš na vatový tamponik a tak odlíčiš?

      Odstrániť
    3. Na vatový tampón kvapnem olej, potom vodu a tak odličujem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe