Set pre krásne nechty

16:26

Krásne nechty sú vizitkou ženy (aj mužov!). To, ako sa o ne (ne)stará, vidí. Vypovedajú tiež aj o našom zdravotnom stave, pretože zdravé nechtové platničky sú hladké, rovnako hrubé, mierne klenuté, lesklé, priesvitné, ružovej farby. Viaceré zmeny vzhľadu môžu indikovať ochorenie a  teda len ďalšie problémy. Treba im dopriať patričnú starostlivosť. Už dávno som sa naučila používať rôzne spevňujúce laky, podkladové laky, olejčeky na nechtovú kožtičku, snažím sa kupovať si odlakovače, ktoré nevysušujú nechty a ich okolie, občas doprajem rukám peeling alebo horúci zábal, aby boli stále krásne a zdravo vyzerajúce. Som typ ženy, ktorej záleží na tom, ako vyzerá. Niekedy je to dar, niekedy prekliatie, ale ísť medzi ľudí  s neupravenými nechtami je pre mňa nočná mora.  Musia byť rovnako dlhé, pekne nalakované, ak sú odlakované, musia byť pekne opilníkované, vyleštené a pekne lesklé. Hrôza so mnou, že? Veľmi rada kupujem pomôcky, vďaka ktorým nechty vyzerajú perfektne. Dnes vám ukážem set 10 výrobkov, ktoré sa oplatí mať doma :)





Jeden z pilníkov je dvojfarebný







V šikovnom vrecúšku nájdete 4 rôzne pilníčky (rozdiely sú v zrnistosti pilníkov). Darmo, pilníkovanie nechtov je dôležité. Praskaniu alebo lámaniu nechtov predchádzame správnym pilníkovaním - pilníkujeme ich vždy od kraja ku stredu. Nechty pilníkujeme vždy suché. Nechty nikdy alebo len veľmi málo strihajte. Strihanie je totiž častou príčinou praskania. To som si všimla najmä na nechtoch na nohách, ktoré sú o niečo hrubšie a naozaj mi nie raz pri strihaní praskli. Ak sa o nechty dôkladne starám, stačí mi ich strihať zhruba každé dva mesiace, občas aj tri. Z týchto 4 pilníkov sa mi veľmi pozdáva posledný odfotený, čierny. Perfektne sa s ním pracuje a ešte aj dobre vyzerá :)



Leštička na nechty sa tiež zíde každej žene, ktorá dbá o pekne vyzerajúce nechty. Leštička je dobrá na dosiahnutie vyhladeného, rovného povrchu nechtov. Umožní zdravý a lesklý vzhľad nechtu, ja ju používam pravidelne, pred každým lakovaním. Lak lepšie priľne na vyhladený necht a tak vydrží podstatne dlhšie.






Ďalšie dva produkty sú určené pre starostlivosť o nechtovú kožtičku. Kožtička okolo nechtového lôžka je veľmi citlivá a náchylná na zápaly. Tvoria sa nám bolestivé a nepríjemné zádery, ktoré je najlepšie opatrne odstrihnúť. Orezávač nechtovej kožtičky (to je ten na prvej fotke) používam už roky. Jednou stranou zatlačíte kožičku a druhou ju orežete. Lôžko potom ošetrím olejom alebo balzamom, ktorý je na to určený. Na druhej fotografii je zatláčač nechtovej kožtičky, tiež veľmi šikovná pomôcka, vďaka ktorej nechty vyzerajú upravene. Je kovový, ľahký a dobre sa drží v rukách.




Ďalšími produktmi sú klieštiky a nožničky. Klieštiky sú vytvarované tak, aby jednoducho padli do ruky a uľahčili manipuláciu. Efektívne skracujú aj silnejšie nechty a majú ergonomický tvar. Nožničky (na prvej fotke) sú dosť ostré a poľahky si poradia aj s nechtami na nohách.



Poslednou drobnôstkou v sete je táto malá kefka. Je určená na oprášenie nechtov po opilníkovaní. 

Setík stojí 9,64 a kúpite ho na stránke http://postovnezdarma.cz/.

Máte tiež svoj kútik starostlivosti o nechty? :) Páči sa Vám tento set?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe