Tip na super nákup :)

18:59

Keď som sa vás dnes na Facebooku pýtala, či by ste si chceli prečítať o mojom víkendovom nákupe, odpovedali ste kladne. Tak som sa dala do písania, možno niektoré z vás inšpirujem a dobre nakúpite. Tak ako ja :) Ak milujete lodičky, balerínky, kabelky a doplnky, pozývam vás na malý nákupný výletík.



K nákupu v eshope http://www.trendovo.sk/ ma viedla celkom super akcia - zľava 5 eur pri nákupe zľavnených modelov. Prebehla som si ponuku a srdiečko mi zaplesalo radosťou  -  boli tam nie len zaujímavé balerínky, ale najmä lodičky. Už dlhšie si nejaké zháňam, lebo jediné solídne, ktoré som mohla použiť aj k spoločenským šatám, sa mi rozpadli (okej, nie tak celkom samé, pomohla som im, keď som chcela vymeniť opätok a namiesto toho som to celé rozobrala). Zľava platila cez víkend - stačilo do poznámky napísať "víkendová zľava" a bolo to hotové. Tak trochu bez rozmyslu som v piatok urobila objednávku a v sobotu som dumala nad tým, či víkendová zľava bude platiť aj na piatkový nákup. Preto som sa rozhodla poslať email, ktorý som sa snažila formulovať tak, aby som nevyzerala hlúpo :) Našťastie mi veľmi milo odpísali, že zľava platí aj v piatok a bude sa opakovať aj iné víkendy. Preto sa niekedy mrknite na ich stránku, naozaj možno veľmi výhodne nakúpiť :) Poštovné balné je okolo 4 eur (pri nákupe nad 45 eur ho neplatíte), takže moje lodičky za 9,99 + poštovné 4 eurá ma nakoniec nevyšli ani 9 eur. Pozerala som sa, ako to funguje, keby mi nesadne veľkosť. Do 14 dní možno vrátiť tovar aj bez udania dôvodu, takže je dosť možné, že nabudúce zlanárim na nákup aj maminu alebo sestru, ktoré si z internetu obuv objednávajú len nerady, lebo sa boja, že im nesadne číslo topánky. Tovar som v piatok poobede objednala a dnes ráno mi volal kuriér, že má pre mňa balíček - takže aj s dodaním som veľmi spokojná. 





Prekrásne čipkované lodičky na zabijackom 13 cm vysokom opätku ma ohúrili okamžite. Na stránke boli neodolateľné, no keď som ich doma vybalila, boli ešte krajšie. Aj keď sú vysoké, sú mäkké, preto sa nosia dobre, dnes som si v nich vykračovala po izbách, aby som zistila, či si nohu zlomím hneď alebo to nejako ustojím. Ustála som :) A teším sa na nejakú udalosť, kedy si ich obujem a zázračne aspoň na malý okamih vyrastiem. Ako veľké plus považujem náhradné opätky, ktoré som si našla v krabici spolu s lodičkami. Dnes je veľmi vzácne nájsť obchod, kde by vám hneď dali aj náhradný opätok, keby sa náhodou stala nejaká nepríjemnosť (ja som naposledy stratila opätok na moste, keď som zapadla medzi dve dosky. A ani som sa nepohla) a bola by potrebná oprava.

Celkový dojem z obchodíku je veľmi dobrý a určite si ponuku topánok opäť pozriem a zasa si niečo pekné vyberiem :)

Poznáte eshop http://www.trendovo.sk/? :) Nakupovali ste tam už?

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Tie sú naozaj krásne a cena viac než lákavá. Ďakujem za tip :-)

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viacero modelov bolo krásnych, len musím čakať na výplatu :) Rado sa stalo, rada objavujem nové stránky, potom nakúpim a otec sa ma spýta, na čo mi to zasa je :)

      Odstrániť
  2. krásne sú !:) nemať takú výšku akú mám a veľké plutvy, tiež by som popozerala niečo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zasa maličká, preto mi takéto opätky občas neuškodia :)

      Odstrániť
    2. To máš dobré:) Ja mám až 182 cm, takže tam.. to nejde :D

      Odstrániť
  3. Moc krásné, jen asi na mě takový podpatek už moc :( A to mám vysoké ráda, ale tohle už bych nezvládla :)))

    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nooo, aj ja som zvedavá, koľko v nich zvládnem chodiť :)

      Odstrániť
  4. ja som stará koza a furt neviem chodiť v lodičkách :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ich nosím už toľko rokov, že som si zvykla :D len otlaky mi občas urobia

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe