Mlieko na vlasy?

17:43

Na mlieka v kozmetike som zvyknutá. Telové mlieka sa u nás míňali na litre. Je síce pravda, že som presedlala skorej na maslá alebo oleje, ale dobré mlieko sa v kúpeľni nestratí. Rovnako je to aj s pleťovými mliekami. Mám ich veľmi rada, vždy musím mať otvorené aspoň jedno - pekne pleť čistia, niektoré bezchybne odličujú a väčšinou krásne voňajú, takže je to radosť ich používať. Veľký boom prežili mlieka do sprchy, ktoré ma nijako nelákajú. Prídu mi trochu zbytočné, pretože tých pár minút, aby som sa po kúpeli nakrémovala, určite nájdem a pokožka sa mi za to náležite poďakuje. Ale mliečko na vlasy? Och áno, aj také som našla.






O LAB 35 mlieku na suché a poškodené vlasy si môžete prečítať:

      "Kallos LAB 35 mlieko na suché lámavé vlasy s obsahom Keratrixu, olivového oleja, kokosového oleja a D-Panthenolu. Hydratuje, vyživuje a posilňuje vnútornú štruktúru a lámavé končeky vlasov. Dodáva vlasom lesk, jemnosť a objem. Vlasy sa po použití mlieka na vlasy ľahko rozčesávajú.
Naneste na mokré alebo suché vlasy a vytvarujte si účes. Pred použitím pretrepať. "

Od LAB 35 som mala naposledy masku na vlasy. Nebola zlá, ale ak sa dostala aj na pokožku hlavy, mastili sa mi vlasy (čo je u mňa viac ako nezvyčajné). Preto som ju používala len na končeky, vtedy svoju úlohu splnila dobre. Mlieko na vlasy bola pre mňa novinka a naozaj som bola veľmi zvedavá na to, čo predvedie. Mlieko má 300 ml. Je v ružovom (červenom, prípadne červeno ružovom?) obale s pumpičkou. Je priesvitný a vďaka tomu vidím, koľko mlieka ešte ostáva. Na fotografiách to nie je celkom vidno, ale keď sa naň pozriem lepšie, naozaj mám pocit, akoby som sa dívala na mlieko. Na také to, čo si denne nalievam do kávy :) Konzistenciu má ako voda, je ľahké a nemastné. Krásna sladká vôňa je príjemným bonusom, ktorý prevonia aj vlasy. Aplikácia je jednoduchá. Najskôr si vlasy umyjem a použijem masku, momentálne mám ešte stále banánovú od Kallosu. Keď ich trošku presuším uterákom, nastriekam na ne mliečko. Na ten okamih sa teším, lebo na chvíľu sa okolo mňa vznáša voňavý sladký obláčik :) Počkám, potom nanesiem tužidlo a vlasy si upravím tak, ako mám práve náladu (vlnky musia byť!). Čo mliečko dokáže s vlasmi? V prvom rade sú viditeľne krajšie. Bez ohľadu na to, či použijem masku alebo nie (pár razy som to skúsila aj bez nej), sa vlasy veľmi dobre rozčesávajú. Krásne sa lesknú a sú jemné a poddajné. Podľa popisu by malo mliečko dodávať aj istý objem. To celkom neviem posúdiť, ale je pravda, že nespľasnú a pekne držia tvar. Končeky, ktoré som mala pred tým značne zničené (silno si nechávam rásť vlasy a neviem sa dokopať do toho, aby som si ich dala aspoň podstrihnúť), vyzerajú lepšie a vlasy sa mi menej lámu. Vypadávajú mi rovnako ako predtým, ale vyzerajú lepšie. Jedinou výčitkou sú niektoré látky v zložení, ktoré môžu spôsobiť alergické reakcie. 

Plusy:
  • jednoduchý, pekný obal
  • príjemná vôňa
  • ľahké, nemastné mliečko
  • vlasy sa po použití ľahko rozčešú, pekne voňajú, krásne sa lesknú, vyzerajú menej zničene a zdravšie
Mínusy:
  • zloženie
Mliečko mám zo stránky http://www.kalloscosmetics.cz/, kde stojí 2,89.

Používate nezmývateľné spreje na vlasy? 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. mlieko na vlasy som tiež ešte nevidela ale vyzerá celkom fajn. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam jeden sprej na vlasy od Timotei ale zatim ho nedokazu moc posoudit :-) Tohle mleko vypada opravdu zajimave, od Kallos bych rada neco vyzkousela :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe