5 DAY STAY lak na nechty

18:02

Dermacol priniesol ďalšiu horúcu novinku - lak na nechty, ktorý sľubuje 5 dňovú výdrž. Po sľuboch iných lakov, ktoré sa dušovali, že vydržia 7,10 a dokonca i 12 dní, mi toto prišlo ako celkom reálny prísľub. Na testovanie mi prišiel nádherný krvavočervený odtieň 07, ktorý by mi zaiste padol do oka aj v obchode. Lebo skrátka milujem červené laky. Mám ich asi 10, líšia sa minimálne, ale každý je iný, každý je svojský. S červenými lakmi sa cítim ako femme fatale. Aj Riškovi sa to páči. Že som jeho femme fatale. 








O laku si môžete prečítať:

      "BENEFITY: Extrémne dlhotrvajúci - vydrží perfektne 5 dní *, neolupuje sa, nebledne, nestráca lesk
Farebné laky dodajú nechtom upravený, pestovaný vzhľad. Prelomová textúra skvele k nechtu priľnie a po zaschnutí vytvorí veľmi odolný, extrémne dlhotrvajúci pevný film, odolný proti oderu a olupovaniu. Klinický test potvrdil, že lak vydrží na nechtoch perfektne celých 5 dní * bez podlaku a ochranného nadlaku. Vysoká koncentrácia pigmentov v textúre zaisťuje vynikajúce krytie. Lak sa ľahko a rovnomerne nanáša a ihneď po aplikácii dodá povrchu nechtov úžasný lesk, ktorý nestráca intenzitu počas celej doby. Unikátne živice predlžujú trvanlivosť laku po nanesení a zvyšujú jeho lesk. UV filter zabraňuje vyblednutiu a zažltnutiu farby.
* Testované in-vivo
Objem / hmotnosť: 10 ml"

Musím povedať, že tento lak bol príjemným prekvapením od okamihu, ako som si ho doma odbalila. Veľmi pekne vyzerá. Malý milý lak s vrchnáčikom, ktorý je zhruba rovnako dlhý ako sklený obal, je vydarený. Na výber je z desiatich odtieňov a zapáčili sa mi všetky. Vydarená kolekcia lakov by mala vydržať 5 dní v dobrom stave bez toho, aby sa lak olupoval, bledol alebo strácal lesk. Znie to super, no nie? Lak má pomerne malý štetec, zvykla som si na väčšie, ale lakuje sa mi s ním výborne, preto mi nevadí. Krytie laku je veľmi dobré. Už v jednej vrstve kryje veľmi pekne a zakryje aj moje snehovobiele nechty. V dvoch vrstvách je krytie dokonalé. A ten lesk! Aj bez lesklého nadlaku sa nechty krásne lesknú a vyzerajú božsky! Do tohto odtieňu som sa úplne zbláznila, i keď má svoju chybičku krásy - farbí. Pár razy som si prešla po spisoch v kancelárii, keď som v rýchlosti niečo hľadala a zanechalo to červenú čiaročku, ktorá nie vždy išla vygumovať :) Ešteže sa to dalo zakamuflovať. Fotografie vznikli po troch dňoch nosenia laku - myslím si, že vyzerajú ako tesne po nalakovaní. Tých 5 dní v peknom stave naozaj dokáže vydržať, i keď to závisí aj od toho, čo robíte. Keď som častejšie umývala riad, po asi troch dňoch už bolo badať trošku obité končeky, ale nebolo to nič, čo by sa ešte nedalo opraviť a lak tak vydržal ďalších pár dní. Naozaj vydrží bez straty lesku a nebledne. Na moje prekvapenie sa celkom dobre odlakuje. Je sýtej červenej farby, preto som sa bála, či nebudem červená pomaly po lakte. Nebola som, zafarbenie prstov bolo minimálne. Bez podkladového laku mi trochu zafarbil nechty, ale to bola moja vina - ponáhľala som sa a na podkladový lak som sa vykašľala. Nebolo to ale nič vážne. 

Plusy:
  • lak pekne vyzerá
  • s malým štetcom sa dobre pracuje
  • výborné krytie už v prvej vrstve
  • lak má krásny lesk
  • naozaj vydrží v peknom stave 5 dní, aj keď to závisí aj od toho, čo robíte
Mínusy:
  • farbí ako ceruzka :) stačí len škrtnúť po papieri 
Lak stojí 3,79 a kúpite ho v drogérii alebo v eshope Dermacolu.

Máte svoj odtieň tohto laku? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Farbenie neznááášam!!! Máme biele steny, a keď sa len náhodou obtriem tak sú tam čiarky z laku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, na stene sa to niekedy ani nedá zakamuflovať

      Odstrániť
  2. Vypada to, ze se jim laky povedly mnohem vice nez ty nove paletky stinu :-) Na nehtech vypada opravdu krasne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto laky sú úplne super, fakt som veľmi spokojná :) S tými tieňmi je to také diskutabilné.

      Odstrániť
  3. Ja si plánujem od Dermacolu kúpiť nejaký nude odtieň, pretože ich laky sú naozaj skvelé. Mne na nechtoch vydržia asi 7 dní, ale zasa ja neumývam riad :D
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na farbenie a na vydrz je jednoduche riesenie... top coat :) absolutne neriesim vydrz farebneho laku ak mam dobry vrchny..

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe