Honba za krajším telom pokračuje

17:46

Dávno sme tu nemali nijaký článok o výrobkoch proti celulitíde. Je pravda, že ich používam podstatne menej ako kedysi. Dala som si záväzok (niekedy minulý rok koncom novembra) pravidelne cvičiť a robiť tak niečo pre svoje zdravie. Celkom sa mi to darí spĺňať, hoci sú dni, keď nevládzem, prípadne som tak unavená, že zaspím skôr ako mi napadne myšlienka, že by som mala pohnúť zadkom trochu viac. Od novembra sa mi podarilo zbaviť niekoľkých zbytočných centimetrov a pokožku mám pevnejšiu ako kedykoľvek predtým. Stále však siaham po krémoch či olejoch, aby bola moja pokožka ešte krajšia.





O géle si môžete prečítať:

      "Kvôli zložkám Anticellulite gél ošetruje celulitídu jemnejšie, Anticellulite krém silnejšie. Anticellulite gél neobsahuje komplexy, ktoré spôsobujú silné prekrvenie, preto sa odporúča pri prvých ošetreniach  zmiešať krém s gélom v pomere 50:50%. Takto môžeme postupne pripraviť telo zákazníka na silnejšie účinky krému. V prípade citlivej pokožky sa naďalej môže používaj aj gél namiešaný do krému. Aby bolo ošetrenie účinné, odporúča sa Anticellulite gél aj na doplňujúce domáce ošetrenie. Hlavné účinné látky a: výťažok z rias, jantár, výťažok z pagaštanu konského, pomarančový olej, škoricový olej, výťažok z arniky,výťažok z nechtíka lekárskeho."

Od Sara Beauty Spa som si kúpila paprikový krém a bol jedným z najlepších výrobkov proti celulitíde, aký som mala. Štípal, ale stál za to. Ten by som si pokojne kúpila zasa, pretože spĺňal všetko to, čo od kvalitného produktu očakávam. Anticelulitídny gél som si kúpila zo zvedavosti, ale aj preto, že bol za dobrú cenu - pol litra stálo asi 12 eur. Gél je vo väčšom plastovom obale, ktorý je po minutí obsahu výborným na odkladanie rôznych drobností. Vôňa je veľmi príjemná. Je jemná, sladká a pomarančová, nevonia umelo a v neposlednom rade nie je vôbec rušivá. Ľahká gélová konzistencia je super, pretože gél sa nerozteká, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva ju lepkavú (čo sa pri géloch niekedy stáva) ani mastnú. Je vhodný aj na zábaly, ale ja som ho používala ako klasický telový krém. Po nanesení je chvíľku všetko v pohode, ale po chvíli pocítite príjemné teplo rozlievajúce sa po pokožke. Nie je to nepríjemné, nie je to boľavé, nie je to veľmi štipľavé - oproti iným gélom (paprikový, s chilli) je to fajn zmena. Gél sa vsiakne rýchlo. Čo si všimnete hneď, ako ho začnete používať, je krajšia pokožka. Je hydratovaná, svieža a jemnejšia na dotyk. Pri dlhodobom používaní (balenie mi vystačilo na viac ako dva mesiace, netreba nanášať veľa gélu) badať pokožku pevnejšiu a vyhladenejšiu a prejavy celulitídy sa postupne redukujú. Alebo vidno, že sa nevracajú. Nie je to však otázka dní, všetko závisí od stupňa celulitídy, pohybu, pitného režimu a stravovacích návykov. Výčitkou je len zloženie.

Plusy:
  • dosť veľké balenie
  • príjemná pomarančová vôňa
  • gélová konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne, pokožku nezanecháva mastnú ani lepkavú
  • po použití nastáva prekrvenie, pokožkou sa rozlieva príjemné teplo, neštípe, nebolí
  • pokožka je jemnejšia, hydratovaná, postupne je pevnejšia a prejavy celulitídy redukované
Mínusy:
  • zloženie
Gél som kúpila na stránke http://www.talin.sk/, kde stojí 12,18.



O čokoládovo kofeínovom kréme si môžete prečítať:

     "Tento kofeínový masážny krém s olivovým olejom a kakaovým maslom obsahuje ozajstnú čokoládu a kávu. Podporuje vylučovanie vody, odbúrava tuky, urýchľuje výmenu látok, stimuluje a mobilizuje tuky. Olivový olej spomaluje starnutie pokožky, neutralizuje voľné radikály, vyživuje a hydratuje vysušenú pokožku.

Odporúča sa aj na kozmetické ošetrenie tváre, najmä na starnúcu pokožku, ktorá bude po použití hebká a vrásky menej viditeľné. Ako telová kozmetika sa odporúča najmä na spevnenie pokožky a pri zoštíhľujúcich ošetreniach.
Krém sa môže použiť na každý typ pokožky a na masáž celého tela aj tváre.   
Hlavné účinné látky: kofeín, čokoláda, kakaové maslo, olej z kukuričných klíčok, olivový olej, arnika"

Nestáva sa často, aby som si kúpila niečo, čo možno použiť na tvár i na telo. Tento krém bol preto veľmi zaujímavý. Kúpila som si ho vo veľkosti 250 ml a mal praktickú pumpičku na dávkovanie. Obal som rozstrihla, keď som mala krém už len na dne. Vonia príjemne, je to niečo ako kakaový nápoj, ale nie ako čokoláda. Redšia konzistencia je v poriadku, lebo krém sa nerozteká ani nesteká. Rýchlo sa vsiakne bez nepríjemných pocitov. Ako telový krém je fajn. Pokožku hydratuje, zjemňuje a zanecháva ju na pohľad krajšiu. Neštípe, nepáli, nevyvoláva žiadne nechcené účinky. Ako som už spomenula, je zaujímavé, že ho možno použiť aj na tvár. Po použití je pleť jemná, hydratovaná a svieža, ale trošku mastnejšia, preto som sa vyhýbala nosu a na čelo som ho naniesla len minimum. Opäť je malou výčitkou zloženie.

Plusy:
  • šikovné balenie s pumpičkou
  • príjemná vôňa
  • redšie, rýchlo sa vsiakne
  • možno ho použiť na telo - pokožka je hydratovaná, pevnejšia, jemná
  • možno ho použiť na tvár - pleť je hydratovaná, vypnutejšia, jemná a svieža
Mínusy:
  • zloženie
Aj tento krém som kúpila http://www.talin.sk/, no momentálne som ho v ponuke nenašla.

Máte overený krém proti celulitíde? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ten čokoládový krém vyzerá naozaj zaujímavo :) ja zatiaľ problémy s celulitídou nemám a dúfam, že ani mať nebudem (prekrížené prsty), ale ak hej, aspoň viem čo skúsiť vďaka tvojmu článku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To máš super, že ťa netrápi :) Mne začala v puberte a odvtedy to bolo raz lepšie, raz horšie, teraz je to celkom dobré a verím, že vďaka cvičeniu to bude už len lepšie :)

      Odstrániť
  2. Ja temhle pripravkum proti celulitide moc neverim, no taky musim zacit konecne neco delat a ono neni tak spatny to doplnovat nejakym prijemnym mazadlem. Musim rict, ze me ten gel docela zaujal :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Výrobok sám o sebe neurobí vôbec nič, ale spolu s cvičením a zmenou životného štýlu celkom pomôžu :)

      Odstrániť
  3. To modre plastove cudo, ktore si pred casom recenzovala uz nepouzivas? :-)
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz som ho málinko používala, Aby bola masáž účinná, mala by trvať niekoľko minút, treba to zdvojnásobiť a teraz, keď som sa učila do novej roboty, písala blog a články aj inam a domov sa vracala neskoro večer, sa mi to nechcelo :) Ale na jar sa chystám na pravidelné používanie.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe