Olejíčkovanie s Baleou

17:26

Keď som si v emailovej schránke našla milý email od DM drogérie s ponukou spolupráce, nemohla som povedať nie. Túto drogériu navštevujem často, som fanúšikom značky Alverde a pomaly, ale isto aj fanúšikom Baley. Nedávno som tak bola kúpiť len odličovacie tampón, nechala som tam 15 eur a spokojná som išla domov :) Ako prvú vec na testovanie som dostala telový olej. Celú zimu som fičala na telových mliekach a maslách, takže som si povedala, že to bude celkom príjemná zmena. Teda, bola veľmi príjemná. 







Balea vie, ako spotrebiteľa zaujať. Keď sa poprechádzate uličkou v DM drogérii, obklopia vás krásne obaly - nielen rôzne farebné, ale aj pekne tvarované. Také iné. Keď si k niekoľkým produktom privoniate, vaše zmysly opantá príjemná, veľmi uveriteľná vôňa, v ktorej niet stopy po niečom umelom. Dobre aj chutí - balzamy na pery sú lahôdkou, ktorá občas núti ochutnávať. Baleu považujem za značku, ktorá ide s trendmi, ponúka produkty pre všetkých a za rozumnú cenu dostaneme ozaj kvalitu. A teraz sa pozrieme, čo z toho spĺňa telový olej :) Má 150 ml a je vo veľmi jednoduchom, ale milom obale. Žltý olej s ružovou etiketou (nevedela som tú farbu celkom presne pomenovať, ale mne najviac príde ružová) je dokonalý farebný oku lahodiaci zohraný pár. Na viacerých blogoch som sa dočítala, že dievčatá veľmi nadchla sladká, ovocno neviem aká vôňa oleja. Hm. Ono nemôžem povedať, že olej by mi nevoňal - vonia celkom pekne. Ale nie je to vôňa, kvôli ktorej  by som si ho sama v obchode kúpila. Po prvom použití som bola ale taká spokojná s výsledkami, že som oželela aj to, že vôňa ma veľmi nenadchýňa. Oleje sú mastnejšie, trochu dlhšie im trvá, kým sa vsiaknu do pokožky a niekedy sa ani nevsiaknu úplne, pokožka môže ostať trošku mastná. Môžu sa nanášať na ešte vlhkú pokožku (vtedy sa vsiaknu o niečo lepšie) alebo na suchú. Tento olejček sa vsiakne do pokožky za pár minút, potom sa môžem pokojne obliecť do pyžama. Pokožku nezanecháva veľmi mastnú. Krátko po použití je pokožka hodvábne jemná, viditeľne hydratovaná  a vláčna. Je prevoňaná (a na tej pokožke vonia fakt pekne, vtedy mi vonia krajšie ako keď som ho ovoniavala vo fľaštičke) a na pohľad krajšia (už na prvý pohľad). Celkovo hodnotím olej pozitívne. Je pravda, že až tak veľmi mi nevonia, ale účinky mi vynahradili menšie sklamanie z vône.

Plusy:

  • rozkošný obal
  • vôňa je zaujímavá
  • obsah hodnotných olejov
  • pokožka je hodvábna, hydratovaná, vláčna a krajšia na pohľad
Mínusy:
  • mne veľmi nevonia
Olej kúpite v DM drogérie za 3,49.

Nakupujete Baleu? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Mne zase naozaj prekrásne vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Znacku Balea mam moc rada, no tenhle olej jsem nejak nezaregistrovala, priste po nem mrknu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku Balea si kupujem a na tento olej si už tiež robím zálusk :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Používam ho, odkedy mi prišiel, aj na vôňu som si už pomaly zvykla, lebo je fakt fajn :)

      Odstrániť
  4. Ano, poslední dobou mám baleu hodně ráda, některé její výrobky jsou fakt hodně dobré. A další si stále kupuju. Ten olej bych brala. Mrknu se po něm.
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Balea je super znacka, vacsinou ma kvalitne produkty so skvelymi ucinkami za veeeeelmi prijatelne ceny :) o tomto olejceku citam uz asi treti clanok a musim povedat ze negativny ani jeden nebol :) minule som ho pri navsteve DM ovonala ale takisto ma nejak vona nenadchla aj ked je pekna cukrikova :) no osobne by som asi olejcek nepouzivala, su moc mastne na mna :) a gratulujem k spolupraci s DM, dufam ze sa to raz podari aj mne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oj je veľmi kvalitný, len mi nevonia. Pripomína mi vôňu detského sirupu na kašeľ :) Preto by som si ho asi sama nekúpila, ale keď som ho dostala, celkom som si na ňu zvykla, keďže účinky sú super. Ja som oleje dlho nepoužívala a nakoniec som si ich kupujem veľmi rada :)
      Ďakujem a držím palce, aby si rozšírila rady DM blogerov :)

      Odstrániť
  6. Gratulujem k skvelej spolupraci. Co sledujem na blogoch, tak baby co spolupracuju s DM uz ani nemusia chodit do drogerky. :-) Mozes zverejnit ake podmienky si dala DM?
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy sa nájde v drogérii niečo, čo potrebujem :) Preto do nich nemôžem chodiť často. Čo sa spoluprác týka, tam dodržiavam milé pracovné tajomstvá :) Ale môžem povedať, že ma oslovili s ponukou na spoluprácu, kedy dostávame najnovšie informácie z DM a produkty na recenzovanie, aby sme ostatných oboznámili s tým, čo je nové.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe