Ovocné mámenie

16:52

Ani sa mi nechce veriť tomu, že leto je už za rohom. Ešte toť nedávno sme sa s Riškom prechádzali po zamrznutých Piešťanoch, nikde nikoho normálneho, len my dvaja sme vonku drkotali zubami, držali sme sa za ruky a boli sme šťastní, že sme spolu. Potom zrazu prišla jar, prvé krásne teplé dni, na ktoré som si rýchlo zvykla a ktoré teraz vystriedalo to príšerné upršané počasie. Evokuje vo mne jeseň a všetko s ňou spojené. Verím tomu, že to teplo je opäť za rohom. Slnko, voda, pokoj. Dermacol novinky letom doslova voňajú.














O sprchovom géle mandarinkový sorbet si môžete prečítať:

     "Sprchovací gél s mandarínkovým olejom šetrne očistí pokožku a vôňa mandarínkového sorbetu rozmazná vaše zmysly."
O sprchovom géle roztopašný citrón si môžete prečítať:
     "Sprchovací gél s citrónovým extraktom a príjemne povzbudzujúcim účinkom osvieži pokožku tela a dodá pocit prílivu novej energie celému telu."
Prichádza obdobie, kedy sa sprchových gélov minie podstatne viac, keďže v teple vbehnem pod sprchu aj dva razy denne. Dobrý sprchový gél je na nezaplatenie osvieži, vyvonia, rozveselí. Tieto novinky sú vo veľmi pekných obaloch. Sú farebné, pútavé a hravé. Vyžarujú pozitívnu energiu a naozaj pripomínajú ovocie - mandarínky i citróny. Jednoduchá tuba ukrýva sprchové gély. Jeden ma nadchol, druhý trošku sklamal. Roztopašný citrón vonia úžasne. Citrusovo, sviežo, ako letný drink. Je to taká tá energiou nabíjajúca vôňa, ktorá prinesie vytúžené osvieženie. S mandarínkovým sorbetom je to už ale o niečo horšie. Milujem mandarínky. Pekne voňajú, dobre chutia, fajn štípu v oku, do ktorého sa občas pri čistení dostanú :) Ale toto mi po mandarínkach nevonia. Je tam síce nejaký ovocný náznak, ale celkovo je vôňa mdlá, málo výrazná a tak zvláštne sladká.Citrónový sprcháč vonia sto razy krajšie a uveriteľnejšie ako mandarínkový. Inak sú si vo vlastnostiach podobné. Na týchto géloch mám rada, že nie sú úplne riedke, ale v pohode ich napením skorej, ako sa roztečú kade tade. Vzniká pena, ktorá pokožku čistí, nedráždi a nevysušuje. Ostáva jemná, prevoňaná a čistá. Po umývaní mandarínkovým sprchovým gélom sa ponáhľam ponatierať sa krémom. Som rada, keď tú vôňu krém prebije a nie je ju cítiť. Pri citrónovom géle mám rada ten voňavý ovocný obláčik vône, ktorá sa okolo mňa vytvorí a niekedy sa na krémovanie vykašlem. Natriem sa až na druhý deň ráno, keď je citrusová vôňa definitívne preč. Myslím si, že rodina sprchovým gélov sa rozrástla o zaujímavé kúsky. I keď u mňa stále jednoznačne vedie sprchový gél hrozno a limetka, rada postupne skúšam aj ďalšie voňavé kúsky. Najnovšie si brúsim zuby na Caribbean Dream, lebo si myslím, že musí voňať božsky. Ale to až časom. Teraz si vychutnám to, čo mám doma :)
Plusy:
  • pekné, pútavé obaly
  • citrusová vôňa je veľmi príjemná, osviežujúca
  • dobrá konzistencia
  • gél dobre pení, pokožku čistí, osviežuje, nevysušuje
Mínusy:
  • mandarínkový sorbet mi veľmi nevonia
Gély kúpite na internete alebo v drogérii, ich cena sa pohybuje okolo 2,29.

Skúsili ste niektorú z týchto noviniek? Ktorá vám voňala viac? :)

    


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak ten citrónový som doteraz ešte nikde nevidela, no mandarínkový som voňala, pekná vôňa, ale žiadna sláva :) Mám doma višňový, ten vonia naozaj schopne a ešte mi veľmi vonia kávový, hoci to nie je letná novinka :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe