Môj obľúbený lak

18:02

Pred pár týždňami sa mi minul úžasný lak vlasy. Bol obrovský (mal 750 ml), voňavý a lacný. Podstatné ale je, že bol veľmi kvalitný. Chystala som sa na ďalšiu objednávku, ale nákup sme chceli robiť 3 baby a ešte sme sa neskoordinovali. Preto som začala používať nový lak. Značka Matrix pre mňa nebola neznáma, a preto som sa na môj prvý produkt od nej tešila. 











O laku si môžete prečítať:

     "Matrix Vavoom Freezing Finishing Spray 
Silný lak na vlasy. 
Použitie: Aplikujte na suché vlasy vo vzdialenosti cca 35 cm."


     Na kvalitnú stylingovú kozmetiku si potrpím. Nemám najmenší problém ju skritizovať. Alebo vychváliť. Podľa spokojnosti. Vlasy sú korunou krásy a ide ma šlak trafiť, keď sa mi moje krvopotne vytočené kučery rozpadnú už doobeda v práci. Na tužidlá som veľa šťastia nemala, posledné mesiace si robím zbierku nepodarkov, o ktorých bude reč inokedy. Ale laky na vlasy sa mi darí vyberať si dobre.Najskôr ten od Kallosu, teraz tento od Matrixu. Je veľký, má 500 ml. Vyzerá veľmi pekne. Strieborno čierny obal s červeným nápisom a bielym popisom mi pripomína laky na vlasy, ktoré kedysi dávno kupovala mamina. Taktiež sa mi páči, že nemá vrchnák,len stlačím, použijem a odložím späť na poličku. Rýchle, ľahké a super vlastnosti pokračujú. Prekrásne vonia. Keď vyprchá alkoholové opojenie, ostane len sladučká vôňa, ktorá prevonia aj vlasy a pri pohybe je cítiť tú príjemnú sladkosť. Nevytvára dusivý oblak laku, ale príjemnú sladkú vôňu, na ktorú sa teším. Lak viacmenej nelepí vlasy. Len ak ho použijem viac. Občas sa zadarí, ale väčšinou sa trafím do správneho množstva. Výborne drží tvar. Mám už podozrivo dlhú ofinu a keď nechcem, aby stála do všetkých strán, ráno si ju vyfúkam, vytočím a zalakujem. Vďaka laku drží tvar celý deň, celú noc a na druhý deň ráno je tiež ešte v tvare, ktorý sa mi páči. Rovnako šikovne mi fixuje aj kučery, účes drží tak, akoby som si predstavovala a vlasy netrčia kade tade. Druhou vecou, ktorá ma veľmi teší je tá, že nielenže mi vlasy nelepí, ale ani veľmi nevysušuje, teda nevyzerajú ako slama. Nesvrbí ma po ňom moja atopická pokožka a vlasy sa rozčesávajú pomerne ľahko. Hodnotenie? Lak je výborný, voňavý a pekný. Treba si dať pozor, aby ste ho nezhodili, ale inak nie je nič, čo by som mu mohla vyčítať. 

Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná,sladká vôňa
  • takmer nelepí
  • výborne fixuje účes, nevysušuje mi vlasy, nesvrbí ma po ňom pokožka
Mínusy:
  • nenašla som
Lak mám zo stránky http://www.parfemy-elnino.sk/,kde stojí 8,36.

Čo by ste mi doporučili od značky Matrix? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tenhle lak vůbec neznám,ale určitě se po něm budu muset podívat :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/beauty-bag.html

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe