Ja a Realash - začíname!

15:51

Nechala som sa zlákať. Priznávam to bez nátlaku. Aj keď mi Richard povedal, že to nepotrebujem, lebo krásna som aj bez toho. Veľmi som mu neverila, ale dobre sa to počúvalo :) Hovorím o sére  Realash, ktoré mnohé z vás poznajú. Mohli ste si o ňom prečítať na iných blogoch. Teraz prispejem mojimi skúsenosťami ja. Uvidíme, či splní to, čo sľúbi.









Moje riasy pred používaním séra



Čo Realash vlastne je? Poslaním REALASH je predĺžiť, zahustiť a posilniť vaše riasy. Sérum riasam poskytuje rýchlu obnovu a regeneráciu. Jeho receptúra bola testovaná špecialistami z odboru dermatológie a oftalmológie. REALASH preto odporúča množstvo žien z celého sveta. Tento kozmetický výrobok napomáha v tvorbe skutočných rias úžasnej hustoty, dĺžky a pevnosti. Receptúra bola obohatená prírodnými výťažkami z ľanu a nechtíka. Navyše, výťažok z prasličky má očisťujúce účinky, navracia pokožke pevnosť a pružnosť. Výťažok z puškvorca pôsobí protizápalovo. Všetky tieto zložky sú vhodné pre citlivú pokožku v oblasti očí. Zložkami REALASH sú voda, propanediol, panthenol, glycerín, Biotinoyl tripeptid-1, výťažok z listov prasličky roľnej, ľanu siateho a koreňa puškvorca, akryl / C10-30 Alkyl Akrylát zosietený polymér, výťažok z kvetu nechtíka lekárskeho, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, disodium EDTA, Etylhexylglycerin, hydrolyzovaný proteín hodvábu, fenoxyetanol, propylén glykol, výťažok z plodov palmy sabalovej, hyaluronát sodný, hydroxid sodný. Receptúra REALASH bola dermatologicky a oftalmologicky testovaná. Nespôsobuje podráždenie alebo alergie. Tento produkt nebol testovaný na zvieratách. Ja som so svojimi mihalnicami spokojná. Nie sú síce od prírody dlhé, ale sú husté. Aj Riško mi opakuje, že sú krásne, aj keď sa nelíčim. Napriek tomu som si povedala, že sérum vyskúšam. Myšlienka, že by som mala dlhé a husté riasy ako porcelánová bábika sa mi veľmi páči :) Sérum budem používať najbližšie tri-štyri mesiace a už o mesiac sa pozrieme na to,či sérum zaberá a či som spokojná.

Informácie o produkte nájdete na stránke http://realash.sk/.

Mali ste toto sérum? Boli ste spokojné? 

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe